תגידו,

קפת

New member
כמו לכל חתולה טיליגנטית

גם לזיגי היתה הזכות להגדיר את מיגדרה על פי המהויות הפנימיות שלה (יש לה 9, כמו נשמות), ולא על פי סממני מין חיצוניים, מישניים לגמרי. זיגי שלנו, מאז היותה גורה הרגישה שונה. שלא כמו שאר הגורים בני גילה, היא לא נהגה להתכתש בבוץ על כל פיסת זבל או שאריות שהשכנים זרקו. היא ידעה שהיא ליידי, חתולה אמיתית, והעדיפה לשבת על אדני חלונות, לסרוק שערה, להיות ברה. אבל בעיניך היא היתה פרוצה: צמד הענבלים שלה, טעות נוראית של הטבע, עיוור אותך מלראות מיהי זיגי באמת. את,את, את, מחפיצת חתולים שכמותך, רודפת מיעוטים, דיקטטורית. תני לחיות לחיות. כמו שהן רוצות. מה זיגי ביקשה בסך הכל? מה סקינר מבקשת? שתראי אותן כפי שהן באמת. נ-ק-ב-ו-ת. פלא שזיגי הלכה ממך?

לפי הרציונל שלך,

דנה אינטרנשיונל - זה מה? ובלי קשר, הייתי ממליצה שתטפלי בהקם בספירצ'ו ובמונגוב מלמעלה. עם שמות כאלה גם חוקן מכאני לא יעזור.

למה לעזעזאל למה?

עד שכמעט סגרו ת'פורום, אתן חייבות ללהג ולחנטרש פתיל ארכני וטרחני ועכשיו הנהלת תפוז לא תאמץ את יוזמתי המבורכת לסגור את פורום מגלומניה, לפתוח במקומו את פורום מעריצי תותחוקן שינוהל ע"י אברם גרנט (הוירטואלי, לא זה עם התחת) ולהיפטר מכן סוף סוף.

שמת לב

שיש לך עדת מעריצים? אמנם היא מונה רק את אברם גרנט בלבד, אולם בכל זאת עדת היא עדת ואי אפשר להתכחש אליה. אז סאמק אתה ועדת המעריצים שלך. זהו.

קפת

New member
לא קלה לומר את זה:

אבל אודי צודקת. סאמק אתה והעדה שלך. מה אכפת לך שהפורום מתעורר מעלפונו אחת ל7 חודשים? אתה ממילא לא כאן וגם כשאתה כן, אפחת לא סופרת אותך. נכון אודי?

לגמרי

את יודעת, אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאנחנו תמימות דעים לגבי משהו, אפילו אם מדובר רק במישהו שולי כמו פטר חמור. זה גורם לי להרגיש אנושית משהו, מתגברת בי התחושה שתוך עשור אני עשויה אפילו להתחיל לחבב אותך. אף פעם לא הרגשתי ככה. שתדעי.

למעלה