תגידו,

תגידו,

יכוליות שלחתול שלי יש יותר מתשע נשמות? או, מה שיותר סביר בעיני, שזה לא חתול בכלל? חולירות, עיזרו לאודי לזהות את חיית המחמד שלה.

כן, אודי. סאב קוצ' מילגה, אודיג'י

שזה, "הכל אפשרי, אודי", רק בהינדי. חזרתי בדיוק בזמן כדי להשיב לך, סופרת שונראים שכמוך, בכובד ראש. בהחלט יתכן שמספר הנשמות של החתול המדובר הוא לא תשע, אלא ממוצע של תשע עם מספר הנשמות שיש לארנב. כן. מי שמתקשה להאמין מוזמן לעיין באייטם הבא על הארנב החתולי. אם, חלילה, החדשות המרעישות יזעזעו את אמות הסיפים של הצ'אקרות שלכם, אני רוצה להזכיר שהזונה ההוליסטית* שבה זה מכבר מארץ המלאי-כופתא וכולה משופעת באנרגיות שיווה-פארווטי להתפקע. חוץ מזה כל מי שמזמין ניקוי קונדליני בעמידה בחצר מקבל מסאלה נאן ב-20% הנחה על תשלום במזומן, ברופי. * אני, נו

קפת

New member
חתול ארנב בתחת שלי

גם פוטו שופ צריך לדעת לעשות. אבל תגידו, מה צריך לעשות עם שלוש המוסקיטרים מפסטיבל וינוגרד? לדעתי, להצניח אותם בנסראללהלאנד, ומי שיצליח לחצות את הגבול, נשאר בתפקידו. מי שלא, אולי החזבלונים יציעו לו משהו. יאללה, שורד נולד! אגב, פתחתי התערבות עם השכן שלי אריה: אני אמרתי שהם לא מתפטרים. אריה אמר מתפטרים. חרא התערבות, על קפה וקרואסון. מילא היינו מתערבים על ארוחה בג'ויה. איזה טעים זה ג'ויה. הכי טעים. וזה גם נורא טעים לאכול אוכל טעים.

אני יכולה להציע לך משהו, קפת?

אם לי היו שתי ואגינות, לא הייתי דוחפת את החתולארנב דווקא לתחת. מה ההגיון בזה? מילא היית כמונו ולא היתה לך ברירה.

קפת

New member
לא דחפתי

הוא קפץ לשם. בטח חיפש עכבר. חתולנבים אני דוחפת לואגינה רק כשיש לי וסת.

וואי, וואי, וואי. זה אומר שאת ב-goatse?

מי שלא יודע מה זה goatse, מתבקש לחתום על המסמך שלהלן לפני שהוא מקליק על הקישור שמתחת. 1. בוגו אינה מוכרת לי. מה זאת? 2. אני בוגר, בגיר ויציב בנפשי. 3. עברו לפחות שלוש שעות מאז הפעם האחרונה שאכלתי. 4. אין לי טחורים. 5. שלא כמו אודי, הצ'אקרות שלי לא נחמסו על ידי תמסח בעל תשע נשמות והקונדליני שלי לא דולף. אני הח"מ מתחייב שכל המוצהר לעיל נכון ושגם אם הייתי מכיר את בוגו לא היו לי שום תלונות נגדה, ובכל מקרה היא אינה מוכרת לי. שם: _______________ חתימה: ________________ תאריך: __________________ הלינק שמתחת.

אני, אם היה לי שכן בשם אריה

ישר הייתי מוכרת. עזבי אותך משורד נולד, גם ככה לליצנים האלו לא יהיה רייטינג. הכי טוב לערוף את ראשם ולעשות וידוא הריגה אח"כ. ככה, ליתר ביטחון. תרתי.

קפת

New member
אפשר להסתפק בוידוא הריגה

ממילא על פי הוינוגרדיה הראש שלהם לא ממש מתפקד. לדעתי, גם רק תערפי להם את הראש הם ימשיכו להסתתובב, לברבר מהתחת להרוס לכולנו את החיים.

דווקא המניאק לא נראה ככה

אז כנראה זה לא זה. אורכו בערך שמונה מטרים, הצבע שלו ירוק, יש לו ארבע רגליים קצרות וזנב חזק וארוך. על גבו של החתול בולטות שורות של לוחיות קשות, מעין קשקשים כאלו עד הזנב. הנחיריים, העיניים והאוזניים שלו בולטים מעל הראש, והוא מאוד אוהב מים ואת הכלבים של השכנים- כשעוד היו להם כלבים. בגזר הוא דווקא לא נוגע. הייתי איתו אצל הווטרינר ואני צריכה להשקות אותו באנטיביוטיקה במשך עשרה ימים ולטפטף לו לעיניים טיפות. בפעם הראשונה זה דווקא הצליח לי, הוא לא הבין מה קורה לו. בפעם השניה שניסיתי, ברגע שהוא זיהה את בקבוק האנטיביוטיקה, נעלמו עקבותיו. הוא מתחבא בבית באיזשהו מקום, והוא לקח איתו ת'צ'אקרות שלי. שתדעי.

קפת

New member
תגידי

את בטוחה שאת מגדלת חתול ולא דרקון? את בכלל יודעת איך מבדילים בניהם?

קפת

New member
אני שמעתי את החתול שלך עושה מיאו

אז ברור שהוא לא חתול. הוא גם אכל בשר, למרות שניסית להסוות ולהגיד שהוא צמחוני, וגם יצא לו עשן מהתחת. ברור לי לגמרי שהחתול שלך הוא דרקון. החתול של בוגו, לעומת זאת, הוא חתולה. אבל בוגו מכחישה. יש לזה סיבות פסיכולוגיות עמוקות שאני לא יכולה לחשוף. חל עליהן חסיון מטפלת-מטופלת. ורק החתולים שלי הם באמת חתולים. ויש לי מכל המינים, מכל הצבעים, ובכל הגדלים. יש לי גם חתולים עם מסך שטוח וחיבור USB.

לבוגו יש חתולה?

חשבתי שהיא מגדלת רק בורגולים. אחותי, החתולים שלך אלו לא חתולים. החתולים שלך הם למעשה ג'יפיאסיות שהמשפט היחידי שהן יודעות להגיד הוא: "מחשבת מסלול מחדש".

קפת

New member
ואת יודעת מי אשם בזה, נכון? א'. זה מי

אבל לא אכפת לי, אנלא קטנונית, כל זמן שהחתול או מה שזה לא יהיה מתחבר למחשב בUSB ומסתנכרן לי עם האאוט לוק, אני רגועה.

אני במקומך לא הייתי רגועה כל-כך

חכי שיתחילו להתפתח אצלך ה- side effects עקב שימוש יתר בדברים שמתחברים למחשב ב USB. את זה א' לא גילה לך, נכון?

קפת

New member
בטח שהוא גילה לי, אבל ממתי אני מקשיבה לו?

אגב, מה שהוא גילה לי זה שה- side effects עקב שימוש יתר בדברים שמתחברים למחשב ב USB - זו את.

א' טעה

הוא התכוון לזה שאני ה- inspiration לשימוש יתר בדברים... וכו'. אגב, הנושא הזה לא נתון לדיסקשן.

לא!

לבוגו יש חתול. זכר. זה שקפת מתעקשת שמדובר בנקבה מעיד על משהו לא תקין אצל קפת ולא אצלי או אצל סקינר (אגב, זיגמונד נעלם). בנוגע לבורגלים, בהחלט יתכן שסדרת החתולים הבאה תזכה לשמות בורגול, מעמול ומג'הול. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

קפת

New member
בטח שזיגמונד נעלם

היא היתה חתולה טיליגנטית וישר הבינה שאת מטרנסג'נדרת חתולים בניגוד לרצונם, היא ישר הבינה שאין שום סיכוי שתכירי בזה שהיא בעצם לו או אנה, ונמלטה כל עוד נפשה בה. ואת עוד אומרת שלי יש בעיות. האמת שיש לי בעיות. סקינר יכול לתת לי ייעוץ?

אה, בוודאי

כמו לכל חתולה טילגנטית אחרת, גם לזיג היו צמד אשכים חומים כהים שהתנודדו מעדנות בין ירכיה הצחות.

למעלה