תגידו..

Hagai007

New member
תגידו..

ב1.4... איך המרכז מתייחס לזה ביחס ל-מה שהיה ב29.3? (כ2 מועדים אחרים או כמועד אחד) בעניינים הבאים: 1. פיילוטים (יש מצב ישימו אותם פיילוטים??) 2. רמת הבחינה (גם לנו יביאו 100% פרק כמותי מהגיהינום? או שיכול להיות תהיה בחינה כמו בפברואר שלא שמעתי יותר מדיי תלונות חוץ מהמילולי כמובן..) 3. ביחס ל-מה בודקים...האם המשקל שהגדול של יחס של הבחינה שלי הוא ביחס ל1.4 בלבד או גם ביחס לאלו של ה29.3? תודה מראש Hag-(o) <3-E

RYaniv

New member
אני מניח שהם מתייחסים לזה כמועד אחד

בקשר לשאר השאלות - אין 100%. תדע כשתקבל את המבחן, כמו כולנו.

ynana1

New member
הלוואי וגם לנבחני ה1.4 יהיה גרוע!!!

אחרת הם ירוויחו על חשבונינו :)

Kayben

New member
נראה לך?!

ידוע שמועד ב' יותר קל... אחרי הטראומה של המועד הראשון, תמיד מורידים את הרמה :) ואנחנו נרוויח על חשבונכם... מואהאהאה!!!

ynana1

New member
זה לא הוגן!!!

שיעשו ציון יחסי לכל תאריך בחינה בנפרד, ולא לכל המועד יחד!!!! אחרת זה ממש מלוכלך...! נבחני 1.4 - אמן "תיכשלו" כולכם :)

Hagai007

New member
ועוד משהו...16H

פרק 3 שאלה 19 בהשלמת המשפטים (זה עם הנהגי משאיות ושר התחבורה...) למה התשובה היא 3 ולא 2? בכלל לא נראת לי הגיונית.. Hag-(o) <3-E

זה 3 כי

במצב שמצטייר מ2 אין הגיון, אם הוא נענה לדרישותיהם וגם הם שביעי רצון למה שבכל זאת ישבתו? ,למרות שזה מסתדר עם ההשלמה הראשונה (יפתיע אותו) , זה לא מסתדר הגיונית עם שתי ההשלמות האחרות, לעומת זאת ב 3 כבר יש הגיון צרוף.

Hagai007

New member
אהה..

לא קראתי משהו במשפט נכון..אחלה תודה רבה.. Hag-(o) <3-E

olgazi

New member
לפי ההגיון הם אמורים

להתייחס לזה כ-2 בחינות שונות.

braveman

New member
זה לא ממש משנה

כשהם עושים את הסו-קולד "פקטור", הם לא עושים את זה ביחס לבחינה בכללותה. הסבירו לנו בקורס, שה"יחידה הבסיסית" שהם מתייחסים אליה היא פרק. יש להם סוג של סטטיסטיקה איך פרק "נורמלי" אמור להיראות מבחינת עקומת ציונים, ואז אם יש פרק קשה מידי או קל מידי הם דואגים "לסדר" את העקומה ככה שזה יתאים לנורמה. קשה - להוסיף נקודות, קל - להוריד נקודות. והסטטיסטיקה היא לגבי עשרות מועדים אחורה. אז זה לא משנה מה ביום ראשון. כמובן שזה הסבר מאוד מאוד בגדול על איך הם מחשבים את זה. הבנתי שזה הרבה יותר מסובך מזה. אבל זה אומר שגם אם ביום ראשון השאלה הכי קשה תיהיה 2+2 = ? עדיין זה לא משפיע על ה"יחסיות" של הקושי של המבחן מיום חמישי.

למעלה