רינת, אני בוטה?... ככה ע"פ קטי..
R Rinattt New member 12/2/07 #35 בטח אני למשל נורא נפגעתי מהודעתך שנמחקה "למה אין חושניות בתפוז" בגללך אני לא מרגישה חושנית פגעת בציפור נפשי החלטות שלה... לא מתערבת לה מותק.
בטח אני למשל נורא נפגעתי מהודעתך שנמחקה "למה אין חושניות בתפוז" בגללך אני לא מרגישה חושנית פגעת בציפור נפשי החלטות שלה... לא מתערבת לה מותק.
ק קטי30 New member 12/2/07 #43 מוחה../images/Emo88.gif אל תגיד: על פי קטי כי כרגע אפילו ליפסטיק' אין לי על הפה אז- בלי אשמות
פ פורע שטר New member 12/2/07 #46 קטי, כנסי שאיש/ה לא יציצו... את סקסית, אבל אני חושש ממך. (אני זהיר(
ק קטי30 New member 12/2/07 #49 ../images/Emo12.gif חושש ממני למה מה עשיתי ומה עוללתי הפעם אין לך ממה לחשוש בפעם האחרונה שבדקתי לא היה לי לפרוע שום דבר ובטח שלא שטר קטי|בתקופת צינון| לילה טוב איש
../images/Emo12.gif חושש ממני למה מה עשיתי ומה עוללתי הפעם אין לך ממה לחשוש בפעם האחרונה שבדקתי לא היה לי לפרוע שום דבר ובטח שלא שטר קטי|בתקופת צינון| לילה טוב איש
ק קטי30 New member 12/2/07 #57 רגע לפני שהולכת לישון עשה טובה אם אתה כבר כאן אם אחד הילדים מתעורר @שוט תיגש לראות מה קורה אני מעולפתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לילה טוב
רגע לפני שהולכת לישון עשה טובה אם אתה כבר כאן אם אחד הילדים מתעורר @שוט תיגש לראות מה קורה אני מעולפתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לילה טוב
א אקסייטרית New member 12/2/07 #33 היא "אסורה" לפריעה... נצל"ש....{נדנדיי השינה תקפו לי..} מה לגביי יום האהבה???.
א אקסייטרית New member 12/2/07 #48 {עוד לא נרדמתי...} באתי.. אכלתי.. נסעתי לאמא.. באתי.. עכשיו אני פה.. ועוד 78 יום מה יקרה בדיוק??? {גלי מה בתוכניה...ככה..בשביל הגיוון... }
{עוד לא נרדמתי...} באתי.. אכלתי.. נסעתי לאמא.. באתי.. עכשיו אני פה.. ועוד 78 יום מה יקרה בדיוק??? {גלי מה בתוכניה...ככה..בשביל הגיוון... }
ק קטי30 New member 12/2/07 #51 ב30/01/07 הודיעו לי חגגית שאם אני רוצה להתחתן אני צריכה לחכות 90 יום פחות 11 יוצא 79 (יפה לי חשבון בשעה כזאת ) עכשיו, אחרי כל הקידימון נשאר לי רק למצוא שמלה קטרינג D.G אולם אה' כמעט שחכתי חתן ואני יכולה להתחתן בשנית לילה טוב XXX
ב30/01/07 הודיעו לי חגגית שאם אני רוצה להתחתן אני צריכה לחכות 90 יום פחות 11 יוצא 79 (יפה לי חשבון בשעה כזאת ) עכשיו, אחרי כל הקידימון נשאר לי רק למצוא שמלה קטרינג D.G אולם אה' כמעט שחכתי חתן ואני יכולה להתחתן בשנית לילה טוב XXX
ק קטי30 New member 12/2/07 #54 החלטתי "להתפרע" נראה לך יהיה לי יפה תיסרוקת פרועה ככה עם נפח סטייל שנות ה80 זה הכיייייייייייייי רחוק שאני מוכנה מבטיחה לשמור לך ת'תפקיד אבל בתנאי .... תצטרכי לבוא עד קפריסין בשביל זה
החלטתי "להתפרע" נראה לך יהיה לי יפה תיסרוקת פרועה ככה עם נפח סטייל שנות ה80 זה הכיייייייייייייי רחוק שאני מוכנה מבטיחה לשמור לך ת'תפקיד אבל בתנאי .... תצטרכי לבוא עד קפריסין בשביל זה
מ מגשימה1 New member 12/2/07 #55 ../images/Emo6.gif טוב חתן זו באמת לא בעיה דרך אגב נשארו לך רק 78 ימים , כי ינואר הסתיים ב-31 , ז"א פחות 12 ימים במקום 11 ובעוד פחות מחצי שעה זה כבר יהיה 77 ימים , את רואה איך הזמן טס כשנהנים ?
../images/Emo6.gif טוב חתן זו באמת לא בעיה דרך אגב נשארו לך רק 78 ימים , כי ינואר הסתיים ב-31 , ז"א פחות 12 ימים במקום 11 ובעוד פחות מחצי שעה זה כבר יהיה 77 ימים , את רואה איך הזמן טס כשנהנים ?
ק קטי30 New member 12/2/07 #56 ../images/Emo51.gifכפרע מה הייתי עושה בלעדיך../images/Emo9.gif 78 ווואוו איזה יופי לי אם זה באמת היה חשוב לי הייתי עושה טבלת יאוש כמו שמחכים לחופש הגדול אבל אני לא בחיי, שהזמן טסססססססססססססססססססססססססססס
../images/Emo51.gifכפרע מה הייתי עושה בלעדיך../images/Emo9.gif 78 ווואוו איזה יופי לי אם זה באמת היה חשוב לי הייתי עושה טבלת יאוש כמו שמחכים לחופש הגדול אבל אני לא בחיי, שהזמן טסססססססססססססססססססססססססססס
מ מגשימה1 New member 12/2/07 #58 עוד רבע שעה רק 77 ../images/Emo6.gif אל תשכחי !!! אני יודעת שאת לא בכיוון , סתם התלוצצתי ...