מי ראה את הפרסומת של ג. יפית? הקובנה של זוגלובק "וואי וואי וואי קובנה של זוגלובק וואי וואי וואי" עוד מעט תצא פרסומת של גפילטע פיש עם תימניה שתגיד "אהו'י אהו'י אהו'י גפילטע של תנובה אהו'י אהו'י אהו'י"
האמת שאני בקושי רואה ערוץ 2 , 1 , 10 וכל השאר רק ערוץ 3 , קצת ערוץ 4 , טיפה ערוץ 5 וזהו בעצם , רק כשאחות של אמא שלי מתקשרת אלי ואומרת לי תעבירי לערוץ ...... אני מעבירה לרגע ......
באמת לא זוכרת ... לספר בדיחה כזאת ככה ? איזו בעסה , טוב אני אנסה וכשניפגש אני אוסיף את החיקויים . טוב אז , זכריה רצה ללכת לכינרת לדוג דגים , אבל מה הוא ילך לבד? אז הוא קרא לחבר האשכנזי שלו יענקל'ה : "יענגל'ה אתה בא לגינרת ? שמעתי יש שם דגים אהווה אל כאבאר כזה " אז יענקל'ה עונה לו : " מה אתה אומר אתה , בטוח? " אז זכריה עונה לו : "שדו כול שבי , מה אני שיקרתי לך פעם ? " טוב הלכו לכינרת התימני כל מכה מוציא חבילת , האשכנזי שום דבר , אז האשכנזי פונה לתימני ואומר לו: "אדון זכריה" אז התימני אומר: "מה" , אז האשכנזי אומר: " איך זה שאנחנו אותו זמן במים , אתה כל מכה מוציא חבילת דגים ואני גורניש , מידגורניש , שום דבר " , אז התימני עונה: "זה בגלל שאתה פרוור " , אז האשכנזי אומר : " מה זאת אומרת אני פרוור?" ........... מה להמשיך ? כל הבדיחה נהרסה בלי המבטא
אה כן , אז האשכנזי אומר : "מה זאת אומרת אני פרוור?" אז התימני אומר: "מה אתה רוסה שהדגים יסוסו לך בחוסה ? " אז האשכנזי אומר : "לא!" אז התימני ממשיך : "אתה תיכנס למים ותעשה מה שאני עשיתי" אז האשכנזי עונה : "זה באמת מ(ע)ניין מה אתה עשית?" אז התימני אומר : "אני ניכנסתי למים , הם ראו ת'פיתיון , אני באתי הוסאתי " אז האשכנזי אומר : "מה ?!? אתה רוצה שאני אתפשט ערום???" אז התימני עונה : "אז מה אתה מתבייש מהדוגים?" טוב לא היתה ברירה ליענקל'ה הוא התפשט חצי ערום וניכנס למים , פתאום זכריה מסתובב ונהיה לו חושך בעינים ...... , הוא רואה את החבר שלו האשכנזי עומד במים ואלפי דגים סביבו , אז הוא פונה אליו ואומר : " מה אתה עושה יענגל'ה ? תתפוס יענגל'ה , תתפוס !!! " אז האשכנזי עונה : "אווווווו , תן להם להננננננות ........... "
יא' גחנונה לא רואים לך לא שומעים לך איפו את???????????????????.... איה היית ?????????. ומה ומה עשית??????? שאלי את סופי אני מרשה לך לעשות לי בפנטומימה אם זה ממש סודי