תגידו,

תגידו,

אני מתגייסת ב14 באפריל, לקורס מדריכות שריון. יומיים אחרי הגיוס זה יום הזכרון לחללי צה"ל ותהיתי אם יש סיכוי שישחררו אותנו לטקסים של בתי הספר? אל תצחקו... זה רציני

יום הזיכרון? יום חופש?

היי מה קורה אני חדש בפורום ורציתי לענות לך על השאלה קורס מדריכות שיריון נערך בסיירים שזה ליד אילת מאחר ואת מתגייסת ביום ראשון ביום שני כבר תרדי לעשות טירונות בביסל"ש (בית ספר לשיריון) אין סיכוי שישחררו אותך ליום הזיכרון בביה"ס בהצלחה ל י א ו ר ו ש

יו..

אתה יודע עוד פרטים על הקורס? אולי תשלח לי מסר מיידי כזה?? אני מחפשת אנשים שיודעים משהו על הקורס..

galido

New member
אני יודע קצת

עכשיו סיימתי 4 חודשים בסיירים ואני יכול להגיד לך על המדריכות שריון כמה דברים לדעתי - זה אחלה תפקיד, תמיד רואים אותם ביחד, נהנות, צוחקות וכו´ מבחוץ זה נראה שהמדריכות נהנות מאד מהתפקיד שלהן אם את רוצה עוד פרטים תשאירי הודעה

אממ

אתה יודע כמה זמן הטירונות וכל זה? חוצמזה כל פרט עוזר, תודה
אם יש לך עוד להוסיף תוסיף. מה שאתה יודע...

קמ"דיות להיות או לא להיות.

קודם כל ברכותיי על כך שאת הולכת לאחד הקורסים המובחרים ביותר שקיימים. אני לא קמ"דית.. לא לא... אני בן, ובנים לא יכולים להיות בקמ"ד. אבל לפני שבוע בדיוק הייתי בסיירים - עכשיו אני עובר לצמ"פ. תתכונני לטירונות מעצבנת ולקורס ארוך ומייגע שבמהלכו אסור לך לדבר עם אף אחד חוץ מחברותייך לקמ"ד ולמפקדייך. בהצלחה - ומאוד חם עכשיו בסיירים.

ועוד משהו...

אם הפחדתי אותך או משהו, את לא צריכה לדאוג... סה"כ הזמן עובר מהר והמדריכות נהנות מאוד מהתפקיד, ומהחמשושים...

תודה... + שאלה

אתה יודע אם צריך להיות בכושר מעולה לקורס? כי לא עברתי שום בחינות גופניות במהלך המיונים, אבל יש לי פרופיל 97. נ.ב. עד שהבנתי מה הראשי תיבות קמ"ד...

pikachu16

New member
בקשר לשיריון../images/Emo105.gif

עשית את המיונים שהיו בניצנים בערך לפני שנה? כאילו כך הגעת לתפקיד.

לפי מה שאני יודע...

לא צריך להיות בכושר מעולה לקורס הזה... קמ"ד זה קורס מדריכות שריון

כן...

"ביליתי" שם ב-4 החודשים האחרונים... אפשר להגיד שזה בסיס גדול, יש המון אבק שנקרא "פודרה" (כמו האיפור) - גרגרי אבק שנרמסו ע"י טנקים. אממ... מאוד קל להוציא פטורים וגימלים, אוכל יחסית בסדר, קר בבוקר ובלילה, מים חמים במקלחות כל הזמן אז לא צריך לדאוג... מה את עוד רוצה לדעת עליו?

למעלה