עתיד השידורים החוזרים לא ברור../images/Emo4.gif
בסמוך לתחילת הנהלתי עם אייסי את הפורום לפני מספר שבועות רשמתי כאן הודעה לא מאוד משמחת - לערוץ 3 נגמרו זכויות השידור על עונה אחת של "סיינפלד". מדובר בעונה השביעית המצויינת, שניה לפני האחרונה, שכוללת פרקים כמו "הקאדילאק", "לחם השיפון", "האמבטיה", ואיך לא... "הסופ נאצי". מעל הכל גם יש בעונה הזו קו עלילה מאוד חשוב בסדרה, שהוא האירוסין של ג´ורג´ וסוזן בפרק הראשון שלה, והסוף ידוע בסיומה. כתוצאה מכך ערוץ 3 סיים לשדר את העונה הזו בשידורים החוזרים של 19:40 לאחרונה, אבל דילג עליה בפרקים המשודרים ב-2:25 בלילה, עקב האילוצים שציינתי. בעבר ערוץ 3 הוריד את "סיינפלד" לפרק זמן של מספר חודשים שהספיקו להרים את הרוחות מחדש ולהשתכנע ע"י הצופים הנלהבים לשדר שוב את הסדרה. אבל נכון לכרגע, לפחות עד כמה שידוע לי ולפחות בנוגע לעונה הזו זה לא תלוי בהם. וכמה אפשר ליהנות מפרקים שמשודרים עם פער משמעותי ביניהם? אני יכול להגיד שאני לא הייתי רוצה לשדר אותה שוב במצב הזה, שאני נאלץ לדלג על עונה שלמה. נותר רק לקוות שלאנשי ערוץ 3 מספיק חשוב להשיב אליהם את מכרה הזהב שיש להם בידיים ולא לאכזב צופים אדוקים שרוצים עוד הזדמנויות להתוודע, להקליט ולשמור למען הדורות הבאים, ועוד. אז יאללה אנשים תארגנו עצומה או משהו, תכתבו לערוץ 3, תילחמו על הזכויות שלכם ליהנות מהסדרה הכי דגולה בהיסטוריה עוד ועוד פעמים! זוחל השטיח, מפגין רוח מחאה.