תגידו

timtamtum1

New member
אם אני לא טועה..

זה היה לפני הגמר של איידול, ככה שאבריל וקלי לא ממש הכירו. נראה לי שסתם קלי הייתה יותר מדי נחמדה ורצתה לתת לה חיבוק, ואבריל לא ממש הבינה מה האיידולית רוצה ממנה

otollo

New member
../images/Emo180.gifבעע. סתומה.

קלי גם ככה שרה פי 100 עלייה
.

RAVril

New member
אור#%!!#%../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif

נו למה אתה יורד עלייה היא לא עשתה לך כלום :\ למה סתם

otollo

New member
../images/Emo180.gifאני סתם צוחק ../images/Emo3.gif

אפילו פעם די אהבתי אותה. ויש לי עותק מקורי של אנדר מיי סקין, שמקורי אני קונה רק של כאלה שאני ממש אוהב
. או לפחות אהבתי, עד שהיא נהייתה מין דוגמנית פופית מגעילה
.

RAVril

New member
היא לאאא

היא סתם רצתה לנסות ולראות איך זה היא גם משחקת קצת בסרטים אבל זה לא שהיא נטשה ת'מוזיקה או משו:X היא בת 21, מותר לה להתנסות בדברים שהיא רוצה ורק בגלל זה אתם שופטים אותה ככה? :\ אז מה אני אגיד על קלי? על כל הפרסומות שלה לשתייה של ההרזיה והזה לפצעי בגרות החזיה הזאת שהיא לבשה להופעה
קיצר דיי:[

otollo

New member
../images/Emo180.gifאני לא מאשים אותה ../images/Emo3.gif

אני מרשה לה
. אני מעדיך אותה כרוקרית, זה הכל, אני לא שונא אותה, אבל קצת עבר לי ממנה
.

R o t e m G

New member
חצופה...

מה זו הדחיפה הזאת. ולא להרוג אותי, כן? אני לא יורדת פה על אבריל או משהו וזה לא באמת משנה מי דוחפת ואת מי, זה לא יפה בכלל לעשות כזה דבר..

Hangman Jury 87

New member
בקושי ראיתי מה היא עשתה

היא נדחפה ממש טיפה בקושי רואים את זה... יש דבר יותר מטריד- איך היא זכתה בטקס..

RAVril

New member
תנוחו אנשים

עם כל הכבוד שלי לקלי ויש כבוד
אבריל שמה אותה בכיס הקטנטן, נו זה שנמצא בתוך הכיס, יש כיס גדול ואז עוד אחד בפנים, אז זה אבריל לא דחפה אותה, ובטח שלא העיפה אותה מהבמה היא כנראה סתם לא הבינה מי הזאת שמחבקת אותה, זה לא שהן הכירו או משו אז חלאס להסיק מסקנות ולרדת עלייה..

m a y a 333

New member
הממ אנשים חמודים!

אל תדברו ככה על אבריל! כי האבריל הזאת היא זאת שכתבה לקלי את הלהיט הכי טוב שלה [שגם הוא לא משהו, מבחינת הלחן כמובן
] אז שוש [ולא שאני שונאת אותה ו משהו יש לה כמה נחמדים אבל אבריל ה-ר-ב-ה יותר טובה.] 3>

דומי 111

New member
את יודעת מה?

אולי אבריל סבבה בכתיבה.. אבל אם את שואלת מי זמרת יותר טובה אני חושבת שברור לכולנו מה התשובה.. אבריל לא מגיעה לקרסוליים של קלי מבחינה ווקאלית!

למעלה