תגידו זה נכון מה שאמרו שהיה איזשהו טקס וקלי הגישה פרס לאבריל לאבין שדחפה אותה מהבמה? היה משהו כזה?
מ מיטטטלייי New member 7/9/06 #1 תגידו זה נכון מה שאמרו שהיה איזשהו טקס וקלי הגישה פרס לאבריל לאבין שדחפה אותה מהבמה? היה משהו כזה?
ד דומי 111 New member 7/9/06 #2 חח לא מהבמה לא להיסחף.. קלי באה לתת לה חיבוק ואבריל "הוזיזה" אותה אחורה עם הכתף שלה.
T TheMoonLight New member 7/9/06 #8 לגמרי... הייתה לה הזדמנות לקבל חיבוק מקלי, מה היא נורמאלית?!?! יופי ככה קלי תישאר רק שלי
A Addicted To You New member 10/9/06 #43 תרג' אוקי? קלי רק שלנו... ואממ...זאת הייתי אני מהניק של בוב..
K Kneeling Roses New member 7/9/06 #11 ../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו שלח לי תכתובת לשרשור המסריח הזה אבריל פי אלף יותר טוב מקלי הזאת שהפכה להיות זמרת מאמריקן איידול סתם דפוקה שביטלה תהופעה שלה בארץ בגלל "דלקת גרון"
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו שלח לי תכתובת לשרשור המסריח הזה אבריל פי אלף יותר טוב מקלי הזאת שהפכה להיות זמרת מאמריקן איידול סתם דפוקה שביטלה תהופעה שלה בארץ בגלל "דלקת גרון"