תגידו

Anuerysm

New member
תגידו

THE VELVET UNDERGROUND אתם שומעים?

Lak009

New member
../images/Emo221.gif

אני לא שומעת אותם בקביעות אבל כן מכירה כמה שירים שלהם. אגב, אני חדשה :)

Anuerysm

New member
היי, אז אחי, גבר

בוא תצטרף לקומונה
מצטער על דרך הפרסום הנואשת, אבל זה מקום טוב ונורא בודד לנו שם בתור 4 אנשים

Jflyaway

New member
ה VELVET UNDERGROUND נהנים

מקונצנזוס אהדה רחב מאוד. נראה לי שכמעט כולם פה אוהבים אותם מאוד

gryphon music

New member
היי,אני לא סובל אותם,למעט יציאה

שנקראת "murder mystery " מה s/t , לטעמי קייל וריד היו שווים הרבה יותר בסולואים שלהם,וניקו לאזניי בלבד,היא הכל חוץ מזמרת. אני שב וממליץ בהזדמנות זו על האלבום T.P -smoke מסוף ה-60,מזמן לא נהנתי והופתעתי כך מאלבום.לרוץ ולהשיג.

Jflyaway

New member
מר גריפון.. לידיעתך ההרכב שציינת

REED + CALE + NICO הוציאו רק אלבום אחד. מה עם האלבומים האחרים? גם אותם אתה לא סובל? ובואו נסכם ושמותר גם להודות אם לא מכירים....

gryphon music

New member
../images/Emo10.gif לא התכוונתי לפגוע. בחיי שאני

מכיר אותם ואפילו טוב.התייחסתי לניקו כי היא שותפה לאלבום שהכי מזוהה עם הלהקה ולא מכיוון שזה האלבום היחיד שאני מכיר. אני לא אוהב את מה שעשו והאמן לי שבכל שנותיי בתעשייה אין צליל שלהם שפיספסתי,החלטת מהר מידי שאם אני לא אוהב סימן שאני לא מכיר. ג'ון קייל ולו ריד עשו דברים שהם פי אלף יותר לטעמי,וגם האלבום המשותף שלהם שהוקדש לאנדי וורהול נהדר. אני מודה שבאמת הבננה מביאה לי את הג'ננה {אפילו כאחד שלא מחפש סאונד משו משו, מה שקורא שם בלתי נסבל} ושאר האלבומים סתם לא מדברים אלי.

LadyG

New member
אתה לא לבד אמנון

לאלבומים מ- 67 ועד 70 אני נותנת כל הזמן צ'אנס נוסף. לא נקרעת...ממש לא.

melancholy man

New member
לא רע

כלומר, אני מניח שאם האלבום קיבל מעמד כזה, אז יש בו משהו, לא יודע.. אני מצטרף לאמנון ונורית, זה אלבום שקשה להתחבר אליו, אני, חוץ משיר או שניים לא הצלחתי.

Mr Mustard

New member
חולה על הוולווטס

למרות שבעצם אין לי כל כך הרבה אלבומים שלהם רק את הבננה, את ברלין של ריד ואת White Light\White Heat שהוא ענק. מומלץ בשבילך האח אולמן ולא האמנתי שאי פעם אומר את זה, אבל גם לך הוא מומלץ ברמלאי- הוא בסגנון של הראשון רק בלי השירים השקטים- ולווט אנדרגראונד טהור.

Jflyaway

New member
White Light\\White Heat

אני עם החרדל. זה אלבום ענק. לא מתאי לכל אחד.. זו בערך האנטי טזה של הרוק הבריטי המפותח.

Barmelai

New member
אבל הוא גם לא כזה קיצוני. מכיר

ואוהב חלק מהשירים אבל בגדול זה לא עושה לי את זה - ראה את תשובת J מתחתיך

Jflyaway

New member
אני חושב ש...

WHITE LIGHT WHITE HEAT הוא ביחס לרוק האמריקאי של הסיקסטיז מה שהיה PLASTIC ONO BAND בשביל הרוק הבריטי של אותו העידן. יש משהו משותף בתפיסה ההאסטטית (לא הסגנונית דווקא) של שני האלבומים.

Rondomali

New member
והנה אחד שהוולווט אף פעם לא

עשו לו את זה... אני הרכב של 90 אחוז הייפ, לדעתי. למרות שללו ריד יש שני אלבומים שכן אהבתי C U

למעלה