תגידו

blinkme

New member
תגידו

תגידו מישהוא מכם מנגן/ת על גיטרה או בס או תופים? אם כן תשאירו הודעה דרך אגב מישהוא שבפורום יש לו להקה או שהוא נמצא באחת?

Josie

New member
BOW

אני מנגנת על גיטרה... אבל אני רק בתהליכי למידה... טירונית... :)

punk

New member
YEPPP

אני מנגן על גיטרה חשמלית כבר 3 שנים. ואני עוד מעט מקים להקה אני רק צריך להשיג לחבר שלי גיטרה בס זולה! נ.ב- blinkme תביאי לי תאיי סי קיו שלך !!!!!!!!!!

~BLINK182_gurl~

New member
yepy skippy

אני מנגנת על אקוסטית.... קצת יותר משנה אני חושבת..... שואפת לנגן עם הרכב.... בנתיים בגדר שאיפה....

וואט יו טוקין אבווט שירה?

יש לך הרכב... אל תגידי לי ששכחת! וחוץ מזה הנגנית גיטרה השניה בהרכב לא רעה בכלל...

HelloweeN

New member
אנוכי תופים.

כבר למעלה מ-4 שנים... מנגן מטאל ופאנק רוק. הייתה לי להקה, אך היא התפרקה... איזה באסה!

xero1

New member
או או או!! אני רוצה!!

מנגן על גיטרה, השנה זאת הרביעית וחצי. בעל פנדר סטרקוקאסטר אמריקאית (למי שלא יודע, כמו של טום, ואחת הגיטרות הנחשבות ביותר). מה? להקה? כן, אפשר להגיד :) הקקי המנודה. אין סגנון קבוע, מסתובב סביב פאנק-רוק, סגנון נופקס ואנטי פלאג. אה, ועשינו גירסת פאנק-הארדקור לשיר Dammit. יצא.. אהמ... חביב P:

SkateBoy

New member
לי יש גיבסון

אבל אני רק מתחיל ללמוד על גיטרה... אז הציעו לי להתחיל קודם על קלאסית אז אני מתחיל... אחרי שנה אני יעבור לחשמלית (גיבסון)!

Ran-182

New member
אז זה נכון מה שהציעו לך

באמת עדיף לך להתחיל על קלאסית, לראות בכלל אם יש לך כישרון למוזיקה וזה כיף לך ללמוד על הגיטרה. אחרי שנתיים שלוש (למה אחרי שנה? ככה שתדע יותר על קלאסית תגיע לחשמלית יותר מיומן) תיראה אם אתה מסתדר ויודע טוב על קלאסית, ואז תתחיל ללמוד על חשמלית. ד"א, גיבסון זה אחלה

xero1

New member
עוד לא...

אבל ביום שני אנחנו אולי מקליטים קלטת עם כמה שירים, ננסה להעביר את זה למחשב

defkornot 182

New member
לאאאאא

אתה רוצה להגיד לי שיש לך גיבסון ואתה לא מנגן עליה??????? אם יש לך אז תלמד לנגן עליה אבל אם לא אז תלמד על קלאסית כי היא יותר זולה ואי אפשר לדעת מה יקרא (לדוגמא אם לא תאהב וילך לך כל הכסף)

Sham 69

New member
TOTAL BULLSHIT

זה ממש לא משנה צריך כבר לעצור את הבולשיט של ה"עדיף להתחיל מגיטרה קלאסית" אם אתה מתחיל מגיטרה חשמלית אתה בכלל מקבל מיומנות אחרת.. וזה לא גרוע יותר מלהתחיל על קלאסית..

Manic Subsidal

New member
זה נכון....

בקלאסית הטכניקה שונה לגמרי מבחשמלית, זאת נגינה שונה לגמרי! אבל לדעתי לא צריך להתחיל ישר עם חשמלית. כי אתה לא יודע אם תתחבר לזה, או אם נגינה בגיטרה זה הקטע שלך, ואולי זה בכלל לא מה שחשבת שזה? ואז תגלה שביזבזת הרבה כסף על חשמלית לחינם. אני בכל אופן, התחלתי עם אקוסטית, כי זה דומה לחשמלית מבחינת הטכניקה, וגם מאותה סיבה שרשמתי למעלה.

punk

New member
fuckin shit

זה נכון שלא צריך להתחיל עם קלאסית והטכניקה בקלאסית יותר קלאסית ואם את מתחיל בחשמלית (זה מה שאני עשיתי) אז יש לך יותר טכניקה של רוק וכל מיני אפקטים שאתה לא יכול לעשות בקלאסית. מקווה שהבנתם משהו מהחרא הזה

למעלה