תגידו

xero1

New member
האיש בעל הניקיים של להקה ענקית צודק

חמשלית וקלאסית זה לא אותו הדבר. אם מחליתים להתחיל לנגן רק בשביל חשמלית, אז עדיף לקנות אקוסטית ואחרי כמה זמן לעבור לחשמלית, כי אחרת, כמו שמישהו אמר פה, סתם מבזבזים כסף אם זה לא מוצאתחן בעניך. אבל עדיין, למרות שקלאסית שונה מחשמלית, זה גם אחלה, אפשר לקחת אותה לפארק ולכל מיני מקומות.

i n b a r

New member
me ../images/Emo60.gif

נכון שהתחלתי רק השנה אבל אני מנגנת... ונחמד לי, מאוד נחמד לי! inbar

Sham 69

New member
אני הגיטריסט של SKREWDRIVER

גם עשיתי כמה פעמים קולות רקע ב MISFITS תורידו את השיר Misfits - Decending Angel .. הקולות רקע בפזמון שם .. זה אני.. תורידו ותגידו לי מה אתם חושבים על הקול שלי הייתי גם המתופף של CASUALTIES אבל הם שעממו אותי אז עזבתי את הלהקה, וגם GBH רצו שאני אעשה גיטרות בשבילם אבל הם שילמו לי קצת, אז עזבתי ועשיתי תופים גם באלבום EXPLOITED - HORROR EPICS וכתבתי חלק מהליריקס ל 4SKINS - THE WONDERFUL WORLD OF THE 4-SKINS ועכשיו אני הגיטריסט של COCKNEY REJECTS יש לנו הופעה מחר ביחד עם SKREWDRIVER בקיבוץ גת .. בגינה של בית משפחת נווה, מישהו בא?

Sham 69

New member
אה.. וגם חשוב לציין

שהייתי המתופף בשיר MISFITS - HELENA והופעתי עם אקספלויטד בבית הלבן

xero1

New member
LOL

ומה עם sham 69, לא היית שם הבס ב money? וגם ניגנת הסולו בשיר i wanna be a dog של sex pistols אם אני לא טועה? מלך
אתה :)

Sham 69

New member
אה ועוד משהו שחשוב מאוד לציין

התמונה של הגולגולת עם המוהיקן על העטיפה של EXPLOITED - LETS START A WAR זה דיוקן שלי בשביל שתראו איזה כוסון אני, צירפתי תמונה של העטיפה

למעלה