תגידו,

תגידו,

יש מישו שמבין תרגשות הקטנטנים הללו שדופקים לך את כל היום כמו למשל שחברה לא התיחסה אלייך,או שאמרה לך מילה שבכלל לא התכוונה לפגוע אבל את כבר נפגעת??זה קורה לי כ"כ הרבה וכל יום אני עצבנית מזה...

sh53

New member
מבינה ובטוחה שקורה לכולנו

והחכמה היא לשלוט בזה. איך? להחליט שאנו שולטים על הרגשות שלנו ולא החברים שלנו שולטים על הרגשות שלנו באמצעות מעשה רע שעשו נגדנו או מילה שפגעה בנו. כדאי לבדוק עם עצמנו למה מילה/מעשה פגעו נגדנו? ריכלו עלינו? אז אפשר לקחת את זה בקלות (יחסית), להמשיך בחיים ושירכלו, אנחנו מצידנו נסביר את עצמנו ואת העמדה שלנו בקשר למה שריכלנו. "נתקן" את הדיעה שיש עלינו ככה שלא יהיה שווה לרכל דברים לא נכונים עלינו. קראו לנו בכינוי גנאי? יאללללהההה שידברו איך שבא להם. אנו אנשים איכותיים ולא צריכים להשתמש במילים זולות כל כך לבטא את עצמנו, זה סה"כ מראה עד כמה הם לא שווים ולא על רמה כמונו. תוכלי לפרט איך פגעו בך? אולי נמצא פתרון לזה?

את צודקת...צריך לנסות לקחת בקלות

הרבה פעמים שפוגעים בי אני מנסה לחשוב שאני מדמינת שפגעו בי ובכלל לא התכוונו לפגוע בי אבל בתכלס זה פוגע... אנו אנשים איכותיים ולא צריכים להשתמש במילים זולות כל כך לבטא את עצמנו--אהבתי את המשפט הזה...אני אקח אותו לעצמי!!תודה!

sh53

New member
לא לדמיין שלא התכוונו לפגוע

אלא ההיפך - התכוונו לפגוע ועשו זאת בגלל שהם חלשים, כי אם הם היו חזקים הם היו באים ומדברים על מה שמפריע להם. אם הם היו צודקים, הם היו באים ומראים לנו כמה הם צודקים, כלומר יש להם קלפים חזקים ביד שהם צודקים, אבל אם הם בחרו בדרך שלילית להראות "כוחנות" זה לא בגלל שהם באמת חזקים, אלא בחרו בדרך הזאת כי הם חלשים ועלובים.

sweetdreams

New member
נשמע מוכר...

אני לא ממש נוהגת להגיב בכעס, אני לא ממש בנאדם שמתעצבן. אצלי זה בעיקר בא לביטוי בצורת חוסר נוחות, או אכזבה קטנה מאותו אדם. אני חושבת שכולנו חכמים יותר בדיעבד, בגלל זה אני מעדיפה למתן את התגובות שלי באותו רגע ממש. נגיד, להגיב בצורה מינורית, או למצוא הזדמנות כדי להתרחק טיפה... לרוב, אחרי שעובר קצת זמן אני מקבלת פרופורציות על האירוע ("טוב, אבל היא לא ידעה שזה יפגע בי. אז על מה אני כועסת עליה בעצם??"), ואז גם אפשר להעיר בקטנה ולהסביר לאותה חברה מה הפריע לי מקודם.. מה כדאי לא לעשות?? לא לטאטא באופן שיטתי את הדברים האילו מתחת לשטיח, לא להתעלם מהם, לא לחשוב שזה משהו קטן אז זה הופך את זה לבסדר. או בשפה יותר מתמתטית (אני מתמטיקאית
): לא להגיב בקיצוניות/ באותו רגע ***אינו שווה*** ללא להגיב בכלל! חברות טובה מתבססת על כך שפותרים בעיות, גדולות כקטנות, ולא מתעלמים מהן. גוד לאק

אני האמא של אלו שלא מתעלמים

מדברים...כל דבר מסוים הכי קטן שקורה בחברות אני פותחת אותו ,מדברת,מנתחת...וזה לפעמים כבר מעצבן את חברות שלי הם אומרים ליףבחיאת תיהי חלקה...תזרמי... הרבה פעמים אני אומרת להם :מתי תשכילו להבין שליהות חלק זה לא לטאטא תבעיות מתחת לשטיח אלא לדבר איתם...

sh53

New member
זה טוב וזה לא טוב

"כל דבר מסוים הכי קטן שקורה בחברות אני פותחת אותו ,מדברת,מנתחת" זה טוב לדבר על דברים שמפריעים לנו, אבל מצד שני מסכימה עם החברות - דברים קטנים באמת כדאי "להחליק", כי אחרת השיחות הנ"ל הופכות למעיקות אם כל דבר הכי קטן מנתחים אותו לכל הכיוונים

חרוב

New member
מכיר +

כמעט כל יום יש איזה משהו קטן כזה קטן אבל מציק.שלא יתן לך לסיים את היום עם חיוך רק אם חצי חיוך.אבל לפעמים גם חצי חיוך הוא משהו...שיהיה לך אחלה שבוע!עם חיוך שלם...

cottoneyejoe

New member
ווהאו, איזה כבדה את בחיי...

אנשים אומרים דברים, נו אז מה? חצי מהדברים שהם אומרים הם לא מבינים ורק בשביל להפגין נוכחות אומרים משהו, ובחצי השני לא ממש אכפת להם שזה יצא מהפה שלהם.... זה לא אומר שאת צריכה להרגיש רע ליד אנשים, תתעלמי. אל תהפכי את זה לנושא חייך

תגובה

אני משתדל לא להעלב מהתנהגות אחרים בכך שאני חושב על זה שאני עושה דברים מענינים ואני אדם מענין ונעלה מהם. נסי לעסוק בדברים שמענינים אותך כדי לשכוח את הכעסים, ואם נעלבת מחבר ואת חוששת שהחברות תקלקל נסי לשמור עליה ולהשקיע בה.

למעלה