תגידו

יש יבשת שלמה נקייה מאנשים

קצת לבנה אבל בסדר שאפשר להעתיק לשם את המדינה הפלסטינית

S h a y D u

New member
מי צריך יבשת?!

צ'מע אחי, צריך לזרוק אותם לים וזהו.

כרגע

זאת גם הבעיה שלך. למרות שאני אשמח לדעת עם איזה תקציב אתה מעביר איז 3 וחצי מיליון איש למדינה שלא מוכנה להכניס אותם לשם? (3 וחצי מיליון = שנים וחצי מיליון בשטחים הכבושים + המיליון שבעלי ת.סז כחולה) מה תעשה כשאצות הברית הגדולה תפסיק לך את המימון ואירופה כמובן, מה, תגיד שהם אנטישמים? איך אתה הולך לקרוא לעמך עם מוסרי אחרי זה? (למרות שמוסר וכאלה זה בטח לא כזה קריטי לך)

S h a y D u

New member
אפשר

לעלות באחוז גבוה מסוים את המסים שלהם עד לתקופה מסויימת! ובמקביל לקבל תמיכה כספית מארה"ב. אם זה לא יעבוד, אין דרך אחרת - יש לבצע כיבושים צבאיים! בנוסף, לא חסרים עמים בעולם הזה שעושים דברים לא מוסריים, האם הפלסטינאים מוסריים?! אני משאר שזה בטח ובטח לא כזה קריטי עבורם, אז למה שזה יהיה קריטי עבורי?

להעלות מס?

לאוכלוסיה הכי חלשה כלכלית בארץ? רעיון נחמד. אם לך זה לא חשוב להיות מוסרי אז בסדר רק אל תהפוך את כל המדינה שלי ללא מוסרית בבקשה..

S h a y D u

New member
תזכרי שלמרות

שזה כרגע לא מוסרי כלפי הפלסטנאים, זה עדיין מוסרי כלפינו היהודים. ואף בעתיד- גם כלפי הפלסטינאים.

EL ad1

New member
לא מוסרי כלפי אף צד.

מוסרי זה לכבד ולהגן, לא לקבל הטבות על חשבונו של האחר.

S h a y D u

New member
אנו לא מקבלים

שום הטבות - את המסים הללו, אם לזה התכוונת, הם משלמים בשביל עצמם - בשביל המדינה שלהם! בנוסף, צריך לזכור שהכל על מנת להגן על עמ"י! (להגנה הזו אתה קורא "הטבות על חשבונו של אחר"?!. . .):)

EL ad1

New member
אנו בהחלט מקבלים הטבות.

הרגע שבו אנחנו נשלם פחות מיסים מהם, הוא הרגע בו נקבל הטבות. אתה לא מגן על עמ"י, עליך להבין שאתה ואני בדעת מיעוט פה. הסתכל על המצב בכנסת, אתה רואה רוב לפינוי פיצוי?.

S h a y D u

New member
הכנסת שלנו מורכבת

מ- 70% פושעים שדעותיהם מושפעות מהאינטרסים האישיים שלהם. הם מועמסים ביותר מדי מטענים כבדים של אינטרסים מכדי שתהיה להם הזכות לנקוט עמדה. אני בטוח שאם המצב לא היה ככה הרבה יותר אנשים בארץ הזו היו חושבים כמוני. אגב, זאת גם הסיבה שבשרשור ההיכרות רשמתי שאני לא בעד יהדות בתוך הכנסת. יהדות היא דבר נקי ואם היא "תכנס" לכנסת (חס ושלום!), היא תתלכלך.

EL ad1

New member
דעה שונה לא מהווה פשע.

דעה שונה גם אינה מהווה איסור על הבעתה. זאת משמעות הדמוקרטיה.

EL ad1

New member
העיקר,

שתקרא לעצמך "דתי" ולא תוריד כיפה. נקה את מצפונך על אי קיום מצוות.

S h a y D u

New member
אני עדיין חושב

שהמצווה הזו (מצוות כיבוד הגר) אינה תקפה לעולם המודרני שבו אנו חיים כיום. בימינו כל מדינה היא לאום. אני חושב שהחוקים הללו תקפים רק לתקופת התנ"ך - בתקופה של לפני פילוג ממלכת ישראל. היום אנחנו רק יהודה! ואנחנו אמורים להחשב כמדינה יהודית בלבד. אך צריך כמובן לכבד גרים שהתגיירו - שהמירו דתם מגוים ליהודים.

EL ad1

New member
יש דיינים, יש פוסקי הלכה ויש רבנים.

מי שמך להחליט אילו מצוות לקיים?.

למעלה