תגידו..

Continuum

New member
..

לך תקרא מחדש את ההודעה שלי. אני *שאלתי* אם זה מצביע על איזו חברה או טרנד. לדעתך לא? אוקיי, פרט ונמק..

Dudidud

New member
בהודעה הראשונה

שאלת מה צריך לעשות? בשנייה שאלת האם "טוקסיק" הוא חלק מאלה ששמעת עליהם תחזיות אימה. האם באמת הדברים השתנו לרעה או שזה סתם עוד משיחיות נכה משכבר הימים. משמע האם זה משהו חדש או שתמיד היה ככה. וזה לא עכשיו ולא היה. זה לא עניין של דעה אלה של מציאות. נכון או לא. אמת ושקר.

Continuum

New member
..

"אם זה תמיד היה ככה" אומר שזה לא מסוכן, ושזה דבר שרגיל לראות ותמיד היה רגיל לראות ופרט למקרים קיצוניים (אותו גולדשטיין לדוגמא) הוא לא מתפרץ יישומית. אם זה דבר חדש, הרי שיש לחשוש מזה. זו הייתה הכוונה שלי. ברור שזה עניין של מציאות אבל לפעמים קצת קשה לדעת מהי המציאות הכוללת וצריך לשפוט לפי החלקים בה שאתה רואה ומסוגל לנתח. זאת נקראת "דיעה".

toxic2004

New member
שוטרים אמנם לא נורו

אבל מה אכפת להם להמציא? הם יושבים בבית בתל אביב לא חוטפים קאסמים והחיים סבבה. אז למה לא להתקיף את הימני הסהרורי? תמשיכו ככה אתם רק נותנים הוכחות שאתם קבוצה קטנה שבלחץ מהבועה שעומדת להתפוצץ סביבה ומפיצים שקרים ושטויות לכל עבר. ראה ערך כפר דרום שאף אחד משום מה לא אמר כלום על זה. מישהו אמר התחמקות?

Continuum

New member
עשה לי טובה.

אני חייב לציין - ההודעה שלך הייתה פשוט מגוכחת, ושקלתי הרבה אם לענות לה בכלל. אל תוזיל את עצמך, ואל תבזבז את ההערכה שעוד נשארה לי אליך. לקח לי בדיוק 4 הודעות בפורום להביא את הבחור להגיד שאולי הוא ילך ויירה בערבים, והיה שקוף שהוא באמת חשב על זה בגלל מה שאמרתי לו. הנקודה שלי לא הייתה שהוא יעשה את זה או ישקול את זה ברצינות (כמובן שלא בגללי), אלא שקל מאוד לגרום לו לעשות את זה. דבר שני, באמת לא דיברתי על הימנים ככלל. דיברתי על פלג מסויים מאוד, שטוקסיק הוא מקרה מייצג שלו. עד כמה הפלג הזה גדול? לא יודע. מנסה לברר. האם טוקסיק מייצג אותך? ברור שלא. בשרשור המדובר אפשר גם לראות את זה, אע"פ שאתה שש להגן על האידיוט הזה בכל הזדמנות אפשרית. דבר שלישי, ישנם בהחלט גורמים דתיים שתומכים במעשים כאלה, ואין שום טעם שתכחיש את זה. ורביעית, כמו שאני מאמין שהמצב הקשה של הערבים מביא לקיצוניות יתרה, אני חושב שאולי החמרה במצב פלג הימין הקיצוני תביא לעוד קיצוניות. בסך הכול, זה מאוד הגיוני, אע"פ שאני לא יודע אם זה נכון (וזו הייתה השאלה פה, למקרה שפיספסת). נ.ב. כשאמרתי "רב מנוסה" התכוונתי "מנוסה בלשכנע אנשים". נ.נ.ב. אני לא משיחי בשום צורה שאתה תוכל להצביע לי עליה. אני בעצמי מצליח לעיתים נדירות למצוא פנים דוגמטיים בעצמי, ואז אני משתדל בכל הכוח להוקיע אותם. אני לא מבין מה יש להיות "גאה" בזה שאתה משיחי (אם כי אין גם מה להתבייש בזה).

Continuum

New member
מה שכן

קראתי את ההודעה שלך שוב והיא לא באמת הייתה כזאת מגוחכת. אני פשוט שיכור. (=

toxic2004

New member
אני השיכור ואתה החכם

הכללת בהודעה המטופשת שלך את כל הימין. ואם אני ימני קיצוני אז מה אתה? דבר שני אני עניתי לך על פי הרמה שלך וברור לך ולי שאם אני ירצה לרצוח ערבים כאמור אני לא יצטרך מילות עידוד מטומטמות משמאלני חמום מח שכמוך. אני באמת מקווה שלא התכוונת לבולשיט ודברת מתוך שכרות. ולא חייב להיות לך הערכה אלי כפי שאין לך הערכה לאף ימני אחר.

Continuum

New member
??

לא הכללתי את כל הימין. פשוט לא עשיתי את זה. תפסיק להגיד שטויות. דיברתי רק עליך ועל שכמותך (שהם, אכן, בהכרח בנמצא). ואתה ימני קיצוני, אין שום ספק. אני אישית (לא שזה קשור בשום צורה) מסרב לנקוט בדיעה פוליטית. אתה יכול לקרוא לי "פתק לבניסט". ולבסוף (וגם כן לא מאוד קשור), אתמול לא הייתי מאוד שיכור, כמו שראית הניסוחים שלי היו שפויים למדי (גם אם הייתי שותה ים של וודקה זולה הם היו יותר טובים משלך), ואני לא לוקח אף אחד מהם חזרה חוץ מאת זה שכבר לקחתי.

toxic2004

New member
ממה אתה קובע שאני ימני קיצוני?

מדיבורים? . ואל תקח בחזרה. . . תמשיך להתקיף את הימין. זה רק מחזק אותם. משום מה נדמה לי שאדום בבלונד אמר לי לא להתקיף את השמאל הקיצוני שזה אתה ודומיך אפילו שאין לך דעה פוליטית אני מאמין שאתה נוטה לצד השמאלי. להתקיף את השמאל אסור ואת הימין מותר? משהו כאן מסריח וזה לא הימין. אולי השמאל בלחץ כשהוא רואה שכל הפנטזיות הרטובות שלו מתנפצות לרסיסים? אחרת אי אפשר להסביר את ההתקפות על הימין.

Dudidud

New member
מזל שעוד נשארה. ../images/Emo13.gif

לגבי "טוקסיק" (לא מצאת שם יותר טוב???) תראה למעלה. אולי יש לי חולשה לאידיוטים שאמורים לחשוב כמוני. אני לא מושלם.. יכול להיות שדיברת רק על פלג מסוים כזהאו אחר, יכול להיות שלא. באופן כללי גישתכם ביחס לימין והדתי בפרט היא לקבל כל תחזית הזויה שמשמיע כל אדם נלוז שהוא. ובעוד אצל אחרים אתם בוחנים טענות אלו בהיגיון (בגבולות הסביר), ביחס לציבור הנ"ל אינכם רואים כל צורך בזה. יש גורמים דתיים ושאינם שתומכים בכל רעיון שהוא. איני רואה צורך להכחיש זאת. אני באופן הגיוני לא שמעתי מאף אחד אמירות קיצוניות מהרגיל ביחס לערבים. רק ביחס למדינה.. שמשמעם השוואת היחס למדינה לכזה של הרוב החילוני המצוי. אבל עלי להודות שאיני בקשר אם כל מתיישבי חבלי יש"ע ותומכיהם. נ.ב. לגבי הרב זה היה דיי ברור ועדיין הטריד אותי. נ.ב.ב. אתה פשוט לא מבין את המושג משיחי, אתה לא יודע מהי ה"משיחיות" היהודית.

Continuum

New member
שים לב.

"יכול להיות שדיברת רק על פלג מסוים כזה או אחר, יכול להיות שלא. באופן כללי *גישתכם* ביחס לימין והדתי בפרט היא לקבל כל תחזית הדויה שמשמיע כל אדם נלוז שהוא. ובעוד אצל אחרים *אתם* בוחנים טענות אלו בהיגיון (בגבולות הסביר), ביחס לציבור הנ"ל *אינכם* רואים כל צורך בזה." האם אתה מדבר על כל ציבור השמאלנים (שאגב, אני לא *באמת* חלק ממנו)? --- "יש גורמים דתיים ושאינם תומכים בכל רעיון שהוא." ברור, אבל ישנם גם כאלה שתומכים בהרג ערבים. --- לגבי "נ.ב.ב" - אתה מוזמן להרחיב לגבי המשיחיות איך שאתה רואה אותה... אבל אני דיברתי על דוגמטיות שגוררת למעשים קיצוניים חסרי כל היגיון (מרד בר כוכבא לדוגמא). תקרא לזה איך שאתה רוצה.

Dudidud

New member
דיברתי על

כלל ציבור הכותבים בפורום הזה, בפרט השמאלנים שבהם ובכלל השמאל בארץ. זה היה צריך להיות מפוסק כך:יש גורמים דתיים ושאינם (דתיים), התומכים בכל רעיון שהוא. זה לא איך שאני רואה אותה. זה מה שהיא. משיחיות היא צפייה ל ואמונה בעתיד שיהיה טוב יותר, פשוט יותר. אמונה שיבוא משיח (שהוא לא בהכרח אדם אלא תקופה) שע"י/בה יוטב. זה באופן כללי. מה שאתה מכנה משיחיות הוא משהו אחר.

toxic2004

New member
את האמת? אתה לא שווה את התגובה.

אתם תשפטו. שעה אחרי שהוא גורר אותי לזה אני עונה לו ברמה שלו בצחוק כדי שיירד ממני אבל מה לעשות והוא לא ממש מבין את זה? יש לו שנאה כלפי ציבור שלם והוא מוציא את זה על רוצח דמיוני בשם טוקסיק מפורום בתפוז שעומד עם סכין מטבח חדה מאחורי צוואר ערבי. השנאה מוציאה את האדם מדעתו. במיוחד אותו. אני משיח נכה? הרגת אותי. אנחנו קופים לא? גן חיות...

למעלה