תגידו..

לא נכון,

הוא חי יחד עם אלוויס וג'ון קנדי בעיר תת קרקעית שהממשלה מסתירה מאיתנו, ממש קצת ליד איזור 51.

צחוקים הא?

לפעמים אחרי שאני קוראת כאלה בדיחות תפלות, מתחשק לי פשוט לזעוק "איטבח אל יהוד" ולהצטרף לגדודי אל-אקצה.

toxic2004

New member
סתם. רוצה להצטרף?

רוצה את המספר של הסניף שלהם בתל אביב? אולי את רוצה להיות אחת מ72 הבתולות שיחשוק בהם המחבל כשיגיע לגן עדן בסיבוב הבא?

Continuum

New member
זה ממש גרוע

תנסה אתה לבתק 72 כאלה. כל אחת והסרטים שלה.. עם הדם.. והשבוע של כאבים.. ואתה כולך מת לזיין כבר כמו בן אדם... די די זה ממש לא לעניין. אם כבר, אני רואה את זה כעוד הקרבה למען פלשתין. והן בטח מכוערות טיחו אם הן עדיין בתולות.

זה פשוט מאוד.

בניגוד לנשים אחרות, הסיכוי להדבק במחלות מין מבתולה הוא 0%. בעבר זה היה הרבה יותר משמעותי, אבל מסורת נשמרת.

Continuum

New member
תכל'ס

נראה לי שכל מה שאתה צריך זה לפרוק קצת תסכול מיני של מתבגר.

אף פעם לא הבנתי

הרי, על מנת שנשמע את צירוף המילים "Paul is dead" בהשמעה הפוכה, על מילות השיר המקוריות להיות Daed si Luap, ואני לא מכיר אף שיר של הביטלס עם המילים הללו.

Continuum

New member
..

א. זה פשוט לא נכון.. ב. אין כזה דבר "פול איז דד", יש I burried paul וזה לא הפוך, זה באחד הפזמונים של "סטרוברי פילדס" בגירסת הסינגל אם אני לא טועה (אנה תתקן אולי), ויש עוד כל מני רמזים (חלקם באמת מועברים לאחור), אבל אני לא מכיר "Paul is dead"..

הממ.

ב1966 פול מקרטני כביכול, עבר תאונת דרכים קטלנית ועבר אל עולם שכולו חסר מתנחלים. זה טוייח ע"י שאר חברי ביטלס ומכאן מתחילה היסטרית Paul is dead. ונטען שבכל האלבומים מאז יסטרדי יש רמזים למותו של פול מקרטני (אני קברתי את פול וניתן לשמוע בסוף השיר Yes he´s dead..we love you וכו' וכו'). ולקונספרציה עצמה קוראים שוב Paul is Dead. מדובר לחלוטין בשם מותג.

ובכלל,

אם אני לא טועה הביטלס הפסיקו להופיע פחות או יותר באותה תקופה, למרות שלהיטיהם הגדולים ביותר נכתבו מאוחר יותר. ויש גם איזה דיסק שאם שמים מראה באמצע מגלים חץ מעל ראשו של פול, או משהו כזה. מכל מקום, לא משנה באיזו קונסטלציה, אני לא חושב שאם נשמיע הפוך (כלומר, הפוך על הפוך) את המשפט "אני קברתי את פול" יצא משהו בעל משמעות.

Continuum

New member
..

נכון.. זה עניין של משחק עם כל הסאונד, לאו דווקא סולן שמדבר הפוך. כמו שאתה שומע ב-another one bites the dust של קווין: "we love to smoke marijuana!" (שאגב, זה מאוד לא מתאים לקווין, אז אני בספק אם זה בכוונה)..

למעלה