תגידו...

רק שאלה ../images/Emo185.gif

את וביקי יודעות מי אלו האנשים במסכות? (אין לי כח למורדים..) בכל מקרה אני חושב שאיה דיי טיפשה שאמרה לו להסתלק..את הקטע הזה דיי אהבתי,בעיקר אח"כ שהוא בא עם השתייה וגם את הקטעים שהיא מוצאת דרכים לשרוד (המים,ג'וקים,עכברים). אני כמעט בטוח שמולי הוא אחד מהאנשים,ואולי עוד מישהו מוכר,בטוח שהם יתגלו..אחרת איך נדע...

איה ושלושת המסכות

בקשר לאיה-אני מאוד לא אוהבת לראות אותה במדבר כי כשהיא סובלת גם אני סובלת
אבל אהבתי את הפעם הראשונה שראינו אותה כי הבנתי שהיא חיה!!ולא התרסקה..!! ובקשר למסכות אני חושבת שהם כאלה שאנחנו מכירים כבר או לפחות מונהגים על ידי מישהו/מישהי שאנחנו מכירים. אני חושבת שהם מוסיפים המון מתח לסדרה ואני מאמינה שהם ייתגלו..בכל מקרה אני אתן לרצף הפרקים לעשות את שלו... ליהי לאב הילי

../images/Emo55.gifאז...

מצד אחד אני שונאת לראות את איה במדבר כי אני רואה שהיא מסכנה והיא לבד.. אבל מצד שני זה יותר טוב מאשר שהיא תמות
אבל אהבתי את זה שהיא הדליקה אש כי היא שמחה ואת הפעם הראשונה שהראו אותה שם כי אז הבנתי שהיא לא מתה
כמה צרחתי אזזז.... נראה לי שהמסכות חטפו את איה ושמו אותה במדבר כדי לשחד את ניני ואדם... ושאחד מהם הוא מישהו שאנחנו מכירים וה-2 האחרים אנחנו לא מכירים... נראה לי שאנשי המסדר הם אנשים שיש להם יהלום והמסכות רוצים לגנוב מהם אותו.. (המסכות אמרו: היהלום עדיין לא בידיים שלנו)

nadav1232

New member
אהבתי את הקטע של איה שהיא..

הייתה צמאה והיא הלכה לבאר לשתות מים..

ס פ י ר 12

New member
נראה לי שאחד מאנשי המסדר האלה זה...

מולי
שימו לב שהוא כל הזמן מאחר לפגישות עם אבנר ודדי, וזה תמיד קורה אחרי שמראים את הקטעים של אנשי המסכות וגם מדגישים את האיחור שלו...וגם הוא יודע על איה הרבה דברים ועל הלמדא קלאוד ובגלל זה הוא כ"כ רצה לשכנע את אבנר בדדי להפעיל את תוכנית הלמדא קלאוד הזאתת!!! תחשבו על זה...

למעלה