תגידו...

chen010189

New member
תגידו...

יש לי שתי שאלות אליכם, היו הרבה סצינות של איה במדבר עד כה... איזו מהן הכי אהבתם? עוד משהו, אני מבקשת בקטע זה בלי ספוילרים בבקשה! מי לדעתכם אלו אנשי המסדר? האם הם מוכרים? או אולי סתם אנשים שיתגלו\לא יתגלו בהמשך? ובכלל, האם לדעתכם הם יתגלו? (שוב, לא לענות על זה בתור שאלון כי אז זה יוצא לגמרי משעמם
)

chen010189

New member
חח...

מה, תודי שעכשיו זה הכי מעניין לראות את התשובות לשאלה השנייה!

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

אני כמעט בטוחה, שאחד מהאנשים מהמסדר הוא מולי.. זה צפוי, כל פעם שהוא בא לדבר עם אבנר ודדי אז לפני זה מראים סצנה של אנשי המסכה, והוא מתעכב ורק אז בא.. הסצנה שהכי אהבתי עם איה שאיה הצליחה להדליק אש [שבמקרה זה היה אתמול] והיא צעקה יש וזה.. אהבתי אותה, כי סוף סוף היא שמחה

DoRiNuS sMiNiA

New member
נראה לי שאתם טועה...

לפי דעתי גיורא סתם מנסה להטעות אותנו... הוא מסוגל. זה לא ניתן להשוואה אבל תחשבו בטב"ע כולם חשבו שמירי הולכת למות ובסוף אפרת מתה. אז אל תטפחו תקוות.

Titush Black

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני ואחותי ידענו על אפרת עוד מהקטע ששחר חלם עליה... בכל מקרה אני מאמינה שחמיצר יתן לנו עוד כל מיני רמזים שזה מולי ואז בסוף נגלה שזה... לא יודעת.. יוסי מהפלאפל
חח סתם... תיתוש=]

DoRiNuS sMiNiA

New member
כל הסצנות היו מעצבנות!

אני רק חוטפת כריזה שאני רואה אותה במדבר,אולי די?! אבל הכי מגניבה הייתה בפעם הראשונה שראינו אותה שהיא שכבה שם.

DoRiNuS sMiNiA

New member
לגבי המסכות...

סתם מעצבנים! מה המזימה שלהם עוד לא הבנתי...? ואת האמת,מיותרים,הייתי מעדיפה את לילי שתעשה צרות...

Rioter

New member
חח זה לא "שתי שאלות". ../images/Emo6.gif

מכיוון שאני חובבת דיונים, אז אני אענה.
- בנוגע לאיה, הכי אתהבי את הסצנה הראשונה. (לא שראו אותה שוכבת לראשונה מאז ה"התרסקות", אלא אחרי זה.) כשהיא התעוררה... רצתה ללכת.. הרגישה את הרגליים.. צעד.. נופלת.. צעד.. כושלת.. מנסה עוד קצת.. כמו תינוק כזה. ואז היא הולכת. והיא מנסה לדבר, אבל לא יוצא לה קול. אז אני מנסה.... שוב, כמו תינוק שלמד להגיד את המילים הראשונות שלו. והיא צורחת. ואז נעלם לה הקול - ונגמרת הסצנה. זה היה יפהייפה לדעתי. (הייתי רוצה לראות את ליאת משחקת את הסצנה הזו.. וואו.) אנשי המסדר? לדעתי|סדגש... זה לא מולי - קודם כל. לדעתי, לפחות. כי גיורא יודע שזה מאוד ברור וצפוי לפי הרמזים המתקבלים, זה נראה ממש צפוי שזה מולי. אז לדעתי זה לא מולי. או.. שזו בעצם פסיכולוגיה הפוכה.
וזה כן הוא. טוב, אז זה כן מולי. רק בשביל הפרנציפ. (ובשביל הפרוטוקול, תזכרו שאמרתי בהתחלה שזה לא הוא - כדי שאוכל להגיד "אמרתי לכם!!!111אחד").... ואחד מהם זו בטח דמות מפתיעה - והיא חייבת להכיר את לילי. רוברטו! פחעחעחע! אולי זה רוברטו?
או העוזר! רווווובבבברטטטטטטטוווווווו
יאו, רגע, בעצם, יש מצב שזה הוא O:! (אחד מהם) אז רגע. אחד רוברטו. אחד מולי (?).. ו.. הממ.. שכחתי.
טוב, לאמשנה. אני מסטולה נורא, אני לא מפסיקה לצחוק מהסצנה ההיא.. ואני שומעת את השיר של פוקימון באיטלקית
~נקרעת~ טובטוב, זה יספיק. בויאאאקהההה
(~מחורפנת~)

Rioter

New member
אוח,אני שונאת שזה קורה. |: ולהלן:

מכיוון שאני חובבת דיונים, אז אני אענה.
- בנוגע לאיה, הכי אתהבי את הסצנה הראשונה. (לא שראו אותה שוכבת לראשונה מאז ה"התרסקות", אלא אחרי זה.) כשהיא התעוררה... רצתה ללכת.. הרגישה את הרגליים.. צעד.. נופלת.. צעד.. כושלת.. מנסה עוד קצת.. כמו תינוק כזה. ואז היא הולכת. והיא מנסה לדבר, אבל לא יוצא לה קול. אז אני מנסה.... שוב, כמו תינוק שלמד להגיד את המילים הראשונות שלו. והיא צורחת. ואז נעלם לה הקול - ונגמרת הסצנה. זה היה יפהייפה לדעתי. (הייתי רוצה לראות את ליאת משחקת את הסצנה הזו.. וואו.) אנשי המסדר? לדעתי... זה לא מולי - קודם כל. לדעתי, לפחות. כי גיורא יודע שזה מאוד ברור וצפוי לפי הרמזים המתקבלים, זה נראה ממש צפוי שזה מולי. אז לדעתי זה לא מולי. או.. שזו בעצם פסיכולוגיה הפוכה.
וזה כן הוא. טוב, אז זה כן מולי. רק בשביל הפרנציפ. (ובשביל הפרוטוקול, תזכרו שאמרתי בהתחלה שזה לא הוא - כדי שאוכל להגיד "אמרתי לכם!!!111אחד").... ואחד מהם זו בטח דמות מפתיעה - והיא חייבת להכיר את לילי. רוברטו! פחעחעחע! אולי זה רוברטו?
או העוזר! רווווובבבברטטטטטטטוווווווו!
יאו, רגע, בעצם, יש מצב שזה הוא O:! (אחד מהם) אז רגע. אחד רוברטו. אחד מולי (?).. ו.. הממ.. שכחתי.
טוב, לאמשנה. אני מסטולה נורא, אני לא מפסיקה לצחוק מהסצנה ההיא.. ואני שומעת את השיר של פוקימון באיטלקית
~נקרעת~ טובטוב, זה יספיק. בויאאאקהההה !! (~מחורפנת~)

Rioter

New member
אבלאבלאבל גיורא, וזה :<

ולהלן: "האם להתכונן לבלתי צפוי הופך אותו לצפוי?" ומכאן נאמר, גיורא בלתי צפוי!

KiShKooSh

New member
פוקמון באילקית../images/Emo6.gif?

שמעתי פעם ביפנית דברים ביפנית זה מצחיק

Rioter

New member
רוק יפני זה ממש טוב O:

אני אוהבת דווקא. ויש לי גם את פוקימון בצרפתית וערבית. XD - נקרעת -

nadav1232

New member
ביפנית זה לא מצחיק.... יש כמה מילים

אבל חוץ מזה זה לא מצחיק