תגידו

faland

New member
חבל שהיא לא אמרה

אממ פרחה?! לא כפרה!! היה אפקט יותר חזק... ועוד משו: "(*לא שמשעמם לי בחיים*)" "יש אלוקים בשמים! לא שאני דתייה אני חילוניה גמורה אבל כאילו ואיי עד כדי כך המצב שלכם הדרדר!!" "אז בקיצצררררר אתם יכולים להמשיך לז**ן את מי שבא לכם להתנשק את מי זה מעניין?! פחחחחח אותי ממש ממש לא!!" אם זו לא פקאצה אני לא רוצה לדעת מה זה...

ציקהלה

New member
אם היה אלוהים הוא היה נותן לך סכל

יהודי לא נחשב טוב לפי זה שהוא מזיין יהודיה או לא יהודי טוב. חיים פעם אחת כפי שאמרת, אז למה לעזאזל לא לתת את ההופעה טובה שאפשר? חוץ מזה כשנותנים דעה את לא צריכה לדחוף אותה לפה שלנו, או במילים אחרות להיות תוקפנית. כפי ששמת לב בפורום לא איכפת ממה שפרחה חסרת אינטיליגנציה שכמותך חושבת. שוב, קחי את מה שאת כותבת, דחפי את זה לתחת הפרחי שלך ויאלה ביי, פורום טלנובלות מחכה לך :) יום טוב טיפשה!

lol lypop

New member
sec let m get something

כאילו בן אדם לא מעניין אותי איפה אתה גר ומאיפה אתה?! why the question mark?

AngeIDust

New member
אני מבקשת ממך

אין לי בעיה עם זה שתחלקי איתנו את דעותיך, אבל אנא עשי זאת בצורה מכובדת ולא כמו ילדה קטנה. לכל אחד מותר להגיד מה שהוא רוצה אז למה את נובחת בגלל שהוא אמר שהוא מעדיף נוצרים? כל אחד והדעה שלו...

Emc2

New member
רגע רגע...

אז אם אנחנו אלה שמורידים מהרמה של עצמנו, זאת אומרת שכאשר אנחנו מדברים איתך אנחנו צריכים לרדת לרמה שלך? בכל מקרה, איש איש באומנתו יחייה... יש דרך וצורת התבטאות. אין סוף !!!!!!!!1, כתב מודגש וצעקני ומילות גנאי הן בטח לא הצורה התרבותית המקובלת ברוב העולם על איך צריך להתנהל דיון.... יש לך משהו להגיד? בבקשה.. נשמח לשמוע, כל עוד הטון מתאים

SwEEtLiKeSuGaR

New member
מה הקטע שלך?

אז בגלל שנולדתי יהודיה,אני חייבת להתחתן עם יהודי..מה השטויות האלה? ולמה אני צריכה להקשיב לספר שאני בכלל לא מאמינה בו.. את מגוחכת!

SpongeGil

New member
איזה דיון התפתח מזה. ../images/Emo12.gif

סה"כ הבעתי את דעתי. בעע

d a p h i

New member
i don't know.

personally, i won't date someone not jewish because its a part of my religious values. on the other hand, if i will date him, ill prububly ask him to convert. u have to make ur own decitions, basing on religion and personal decisions that u do on ur own.

faland

New member
מאז שאלוהים בחר בנו

מותק חצי שנה למדתי על זה בתושב"ע היהודים טובים יותר מאחרים נקודה.

AngeIDust

New member
אין לי בעיה

למרות שזה באסה, לכו תסבירו לו על חגים וכאלה אבל חוץ מזה מה זה משנה? אתה מתכנן להתחתן איתה? למה לחשוב יותר מדי... תהנה מהחיים

SupermanZW

Well-known member
למה שתהיה בעיה?

מי שבוחר/ת את בני/ות זוגו/ה ע"פ הדת אידיוט/ית, מה שמשנה זה האישיות, לא הדת.

זה דיי חשוב לי היהדות..

אבל אי אפשר לשלוט על הלב.. אז.. אין לי בעיה לצאת עם נוצרי...

למעלה