תגידו

faland

New member
תגידו

של לכם בעיה לצת עם בנות לא יהודיות? <אם אתן בנות אז עם בנים לא יהודים?> כי יש לי בעיה כל היהודיות בסביבה ממש תת רמה.. יש איזה שניים שוות אבל לשניהן יש חבר והן אוהבות את הממזר ולא יפרדו ממנו בשבילי... אין מה לעשות חוץ מלצאת עם החתיכה מהעבודה אבל שוב היא לא יהודיה... אז מה אתם חושבים?

SpongeGil

New member
עכשיו אני חי בסביבה של יהודים [ישרא

ל] אבל בעתיד אני ממש אשמח לקיים מערכת יחסים עם נוצרים. אני בז ליהדות. אבל לא נכנס לזה

SpongeGil

New member
הממ...

לפרט למה אני רוצה לקיים מערכת יחסים עם נוצרים או למה אני בז ליהדות? טוב מילא, אני אענה על שניהם. אני רוצה לקיים מערכת יחסים עם נוצרים מאשר עם יהודים כי... טוב, האמת היא שאני לא יודע, אבל כאן קיים מצב גדול של סטיגמות בחברה, וכל בן ובת שייכים לדרגה מסויימת (פקאצות, ערסים, 'כוסיות וכוסונים', פרחות וכו'.) בארץ אחרת אני לא בטוח שיש את אותו דבר (עכשיו מישהו פה יבוא ויגיד "תתפלא
") ואני גם לא מרגיש מקורב במיוחד ליהדות. אני לא מרגיש שייך במיוחד ליהדות. עשו לי ברית מילה ובר מצווה רק כי הייתי חייב. לא רציתי מלכתחילה לעלות לתורה והברית מילה.. טוב, זה לא כל כך היה תלוי בי. בכל מקרה, אני מוצא את עצמי מתעניין בצלב יותר ממגן דוד, לומד (מנסה
) ללמוד שפות אירופאיות (שבדית, צרפתית, גרמנית, בוסנית ושאר ירקות), ואני גם לא עושה כלכך מצוות. זה נשמע ממש מעפן אבל אני באמת מרגיש/חושב/עושה ככה. עזר?

מה זה????

מה זה הדבר הזה?!?! גועל נפפשש!! עלללקק אני בז ליהודיםם.. אז לך תיהיה נוצרי גועל נפש איך שאת מדבר אל היהודים(אם אתה יהודי) ובקשר אל זה שאמר שאם לא בא לו על יהודיות תפתחח תנ"ך מותתקקקק ותראה מה אסור ומה מותר גועל נפשששש אני מתביישת באנשים כמוכם!! יא אנשים מסכנים!!! גועל נפפשששש!!! שלום שלום ושלא תבואו לי בחלום!! ויש אלוהים בשמיים!!!!! בעייי

Psychodish

New member
וואו

התגובה המצחיקה שקראתי בהמון זמן. פחחח. אנחנו כולה בני אדם, שחורים, לבנים, נוצרים, מוסלמים או מה שזה לא יהיה, אנחנו עדין בני אדם...כמו כולם. לשפוט אנשים על פי אם הם יהודים או לא, או על פי מה שהם חושבים זה בזבוז זמן...

בבקשה ../images/Emo70.gif

כשאת באה ככה את בכלל לא עושה צדק עם בנות עמך. למה את יורדת לרמה של בוז? תראי לנו שאת מעל כל זה במקום להוריד את עצמך לרמה שלו. נעריך את זה מאוד מאוד אם לא תכתבי יותר הודעות כאלה. אף אחד לא אוהב שמישהו בא מבחוץ ואומר לו איך לנהל את החיים, מה מותר, וכו'. זה מאוד לא יהודי. תתבגרי.

d a p h i

New member
um. how old r u?

12? there r non jews that im positive that ill like better then u. u should be ashamed. ur so recist.

Y 9

New member
איכס..

"תפתחח תנ"ך מותתקקקק", משפטים כאלה מזכירים לי כל פעם מחדש למה אני שמח שאני לא בישראל. בלי קשר שאני ממש ממש לא מאמין באלוהים, בכלל כל התוכן של ההודעה גורם לי לשנוא אנשים כמוך, שיש כאלה בשפע בישראל. וגם משפטים כמו "אז לך תיהיה נוצרי גועל נפש" ממש ממש מרגיזים אותי, שמעתי אותם הרבה פעמים מאנשים מפגרים. ומישהו ביקש ממך לבוא לפורום הזה? יש לך בעיה עם אנשים שלא גרים בישראל ואין להם בעיה עם נוצרים? אז תעופי מפה, מה את עושה פה? ובלי קשר אולי את לא מסכימה עם מה שהוא אמר, אבל זה זכותו לחשוב ככה. P.S וואו כמה זמן לא הייתי פה..

ציקהלה

New member
אני נאלץ להסכים איתך

סתם.... כפיה זה פויה... לדעתי את צריכה לחזור בך ולחזור לפורום הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=230 הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=230 והזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1327 התת רמה שלך גורמת לי חלחלה... יש מישפט כזה שאומר איש איש באמונתו יחיה.. זה שהוא דביל זה משהו שונה את מוזמנת להביעה דעה פשוטה לא לכפות על אנשים. לרבים מאיתנו לא איכפת ואף פעם לא היה איכפת מה לעזאזל כתוב ומה ניכתב.... אוהב צ'יקה שעשה אתמול סקס עם נוצריה

faland

New member
וואי וואי וואי

א' אני אתאיסט אבל אין לי שום בעיה עם יהדות או יהודים, רוצים להאמין שיש אל? סבבה ממה אני אגיד לכם. ב' אז ככה נישמעות פאקאצות... ג' מתוקה לכי ללמוד קצת על מיצריים ובבל העתיקות תמצאי שם גירסאות דומות מאוד לתנ"ך אוקיי? וזהו... יודעת מה את כ"כ מפגרת שזה חמוד מה המיספר שלך?

ציקהלה

New member
חמור

היא לא פקאצה יאשמן אחד "מותתקקקק ותראה מה אסור ומה מותר גועל נפשששש אני מתביישת באנשים כמוכם!! יא אנשים מסכנים!!! גועל נפפשששש!!! " זה התבטעות של פרחה! דביל! *הכל בגדר צחוק אחי! אני מה זה אוהב אותך!*

חחחחחחחחחח עלללקק..

טוב אנששייםם אני רואה שאתם באמת אבל באמת צריכים איזה פסיכיאטר באמת שלא יזיק!! תראוו אני מה זה לא באתי להטיף לכם מוסר או משהו(*לא שמשעמם לי בחיים*) פשוט בפוקוס נכנסתי לפורום הזה ומה שראיתי פשוט כאילו זה היה נורא!! כאילו בן אדם לא מעניין אותי איפה אתה גר ומאיפה אתה?! מה שמעניין אותי זה אם אתה יהודי איך אתה מדבר!! זה פשוט גועלי על איך שאתה מעדיף נוצרים! טוב זה לא עבודה שלי לעשות לכם שטיפת מוח לאנשים כמוכם כמו שאמרתי מקודם! יש אלוקים בשמים! לא שאני דתייה אני חילוניה גמורה אבל כאילו ואיי עד כדי כך המצב שלכם הדרדר!! טוב!! תעשו המ בראש שלכם! אמרתי את הדעה שלי את כל מה שאני חושבת ואת זה אפחד לא יגיד לי מה לעשות ומה לא!! כי מה שאני חושבת אני יגיד! ולכל אלו שדברו לא יפה!! אממ פרחה?! לא מותק!! פאקקצצההה מממש מממש מממש לא!!! אני זאת אני ואתה החמור שלי!! (*תמיד רצית להגיד את זה*) אז בקיצצררררר אתם יכולים להמשיך לז**ן את מי שבא לכם להתנשק את מי זה מעניין?! פחחחחח אותי ממש ממש לא!! אאבבלל בשמיים תשלמו!! כי יש אלוקים!! ותעשו מה בראאש שלכם! ולזה שאמר שאני יורדת לררמה שלכם! לא חמודי'לה אני לא יורדת לרמה של אפחד!! אתם אלו שמורידים מהרמה של עצמכם אני פשוט אמרתי את הדעה שלי על ההודעות המסריחות שרשמתם שם! תהנו בחיים כי חיים רק פעם אחת!!!

Y 9

New member
טוב, עכשיו קישטא.

בפוקס נכנסת לפורום, אני ממש לא מבין איך "פוקס" כזה יכול לקרות, אבל שיהיה. ועוד משהו - "אממ פרחה?! לא מותק!!" חחחחחחחחח

למעלה