תגידו ....

זכוכיות

New member
רוק אלטרנטיבי לסוגיו...

בריט רוק- רדיוהד, בלר, פאלפ ושות'. גראנג'- נירוונה, פרל ג'אם (רק את TEN), סאונדגארדן וכו'. פאנק רוק בריטי כמו הסקס פיסטולס, הקלאש... קלסיקות הרוק הגדולות... אי אפשר בלי :) לד זפלין, גאנס אנד רוזס, הביטלס, בוב דילן, ג'ניס ג'ופלין.... מאוד מאוד מאוד אוהבת את הפיקסיס:) מאיר אריאל... זה האקס הדביק אותי. רוק ישראלי פחות אוהבת, אבל מאוד מחבבת את המכשפות, מוניקה סקס ואינפקציה. גם במטאל הישראלי תמיד כיף לחפור (אורפאנד לנד, סאלם..). בקיצור שומעת כמעט הכל מהכל...

osiiiii

New member
../images/Emo27.gif הככככככל!! ../images/Emo37.gif

נדבר בכלליות
רוק ישראלי שנות ה80\90\70 (נו בסגנונות האלה.. ) היפהופ.. שקטים טרנסים וישראלים כאלה.. חחח.. קיצר אני אוהבת לשמוווווווווע הכלל אין לי בעיה עם מוזיקהה!! (:)

Dotterel

New member
יפה לא רע בכלל

גם אני שחכתי לציין את מאיר אריאל המלך

Dotterel

New member
אז ככה אני ראשון

ארבה רוק כמו: METALLICA,PEARL JAM וגם רוק פופ כמו:DIRE STRAITS PINK FLOYD,BOB DYIAN וגם כצת איברי שלום חנוך, שלמה ארצי, ואהוד בנאי

HeavenDusk

New member
אלקטרוני \מטאל -האנתולוגיה שלי../images/Emo41.gif

הצד האלקטרוני שלי התחיל אי שם בשנות ה-80 עם האזנה ל-DEPECHE MODE ול-SKINNY PUPPY, כמובן שכמו כל הומו שלא יודע שהוא הומו, אהבתי מאוד את ג'ורג' מייקל והפריזורה המהממת שלו בשיר "לחישה פזיזה", "מועדון תרבות", U2 ועוד. נחזור לאלקטרוני: לפני תחילת שנות ה-90, נכנסתי חזק לאללה לקטע של ה-TEKNO, שאז היה מונוטוני להחריד, להקות כמו TECHNOTRONIC, 2UNLIMITED K.L.F הענקיים עם אלבום המופת שלהם "THE WHITE ROOM", C&C MUSIC FACTORY עם השיר שלהם "SWEAT", אוח אוח אוח, איזו מוסיקה היתה אז!@!!! הייתי מכור ל-MTV, באמצע שנות התשעים צפיתי בתוכנית שנקראת HEADBANGERS BALL בכל יום ראשון בחצות. תוכנית מטאל משובחת עם המנחה האלמותית VANNASA WARWICK המדהימה. שם כבר התוודעתי למה זה מטאל, מה זה רוק אמיתי שבועט לך בבטן, מה זה אנרגיות. מאז הדרך היתה רצופת אבנים טובות, רכשתי דיסקים בכמויות, הכרתי כל אלבום של כל להקה, גם בתקופה ההיא הטראנס\אלקטרו היה פשוט משעמם ולא חדשני (עד שבאו ה-CHEMICAL BROS.) בקיצור-אני יכול להרחיב שעה על הנושא. בתמונה-עבודת גרפיקה שלי לפרוייקט מוסיקאלי שלי שמשלב גם אלקטרו אפל וגם מטאל סוחף

psychoit

New member
בגדול רוק בבינוני גראנג'...

ובקטן אליס אין צ'יינס,סאונדגרדן,פרל ג'אם... חות מזה,רד הוט צ'ילי פפרז,דיוויד בואי ועוד אמני 70 ו-90 למינהם.

ebony

New member
מורכב ביותר../images/Emo3.gif

בעיקרון זה רוק שבתוך הרוק זה מתחלק להמון המון המון תתי קטגוריות.... אז נקרא לזה רוק אבל אני אוהבת המון דברים אני טיפוס אקלקטי
אבוני

Dotterel

New member
אתם מכירים הוליי...

יש ארקב כזה של שישה או חמישה נגניי צ'לו שמנגנים מטליקה. הם מישהו מכיר או יודע את השם של הלאקה הזו??? אני ישמח מעוד לדעת או איפה אני יכול לימצו את הדיסק שלהם??? תודה...

Dotterel

New member
תודה רבא

עם אם חטאו או לא ניתן לאיתבכך על זה . אבל זה שהם חתיכים אין ספק בכך...

למעלה