תגידו..

DeadPoetic

New member
תגידו..

יש פה מישהו בLPU [המועדון מעריצים הרשמי של הלהקה]?

®NuLy®

New member
יש כאן כמה אני חושבת...

לדעתי זה טיפשי לשלם כל כך הרבה כסף (32 דולר) כדי לקבל כמה פריטים שלהם

LunaticPark

New member
ממש לא....זה אפילו די זול האמת

חולצה דיסק ודברים למיניהם פלוס גישה להמוןן דברים (קליפים,הופעות) צ'אט עם חברי הלקה האמיתיים אם תהיה הופעה רק חברי המועדון יפגשו ת'להקה לפני ההופעה זה ממש זול אם מסתכלים מה מקבלים ואני לא :(

Elpar

New member
32$ זה עדיין הרבה

גם באמריקה נובם יש כאלה שזה הרבה, לא כולם שם עשירים ומקבלים שכומים גבוהים כמו בסרטים.... ואיזה פריטים מקבלים גם? 32$ זה אולי באמת לא נשמע הרבה (זה 100 ומשהו שקלים סה"כ) אבל תלוי במה שקונים...

LunaticPark

New member
דיסק וחולצה מקוריים עולים 150 שקל

ואתה מקבל עוד מלא שטויות + גישה לאתר זה מאוד משתלם

miss evil

New member
יש לזה משמעות? למקור?

דיסק כן, אפשר להבין.. הם מקבלים על זה כסף זה היצירה שלהם והם עמלו על זה הרבה שעות.. וזה בעצם המקור פרנסה שלהם, המוזיקה.. אבל למה לעזעזל לשלם 100 שח על חולצה טריקו פשוטה שיש עליה פרצופים שלהם?? מה זה משנה אם ההדפס הזה עלה לי 40 שח או 100 שח?? זה אותו דבר כמו לקנות ג'ינס של מותג.. רק כי כתוב עליו שם חברה הוא עולה 500 בזמן שאפשר למצוא במקום אחר ג'ינס הרבה אבל הרבה יותר יפה ובהרבה יותר זול... אז מה המשמעות פה?

shigaoni

New member
אז למה לקנות דיסק מקורי ולא לצרוב?

אני קונה מקוריים ולא צורבת אבל לדעתי הגישה הזאת לא נכונה. ולמה לקנות ג'ינס ב500? כי אם אהבתי את הג'ינס למה לא? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ויקנה מה שהוא רוצה ואם הוא מוצא לנכון לקנות חולצה ב100 שקל ולא ב40 וג'ינס ב500 שקל ולא ב200 שיהנה ויש אנשים שחשוב להם המותג אז בכיף שלהם.. לי חשוב מקורי אבל לא חשוב המותג. לילה טוב=)

miss evil

New member
מה שאת אומרת ...

זה בעצם תעשו מה שבא לכם, על הזין שלי, רק תנו לי לחיות (רק בצורה בוטה פחות).. זה מה שהבנתי ממך דיסקיים מקוריים וואלה אני מסכימה איתך, הפרנסה שלהם, הם עמלו קשה על זה, אז בהחלט לצרוב זה אסור. למרות שהיוצרים מקבלים גרושים על כל דיסק אלא החברה מקבלת את הכסף לכיס שלה אבל בכל מקרה. כשם שאני יעבוד כמלצרית ואת תתני לי טיפ, כי הרי זה הפרנסה שלי.. אבל חולצה שהיא כביכול מקורית היא פשוט עולה לי בהרבה יותר, למה? מה ההבדל בין החולצה הזו לבין חולצה שהיא כביכול לא מקורית או כיבכול לא אושרה על ידי הלהקה?? אין כל הבדל, זה עדין אותם אנשים שעושים פוזה לאותה מצלמה והיא פשוט הודפסה במקום אחר.. עדין את משלמת על עבודה של מישהו רק ביותר זול! אותו הדבר עם מותגים, וואלה על זה שיושב איזשהו מעצב סנוב ומחליט אוו למה לא נשים פה אממ אולי משו נוצץ או שלא לא נשים רוכסן.. ואוו! מדהים.. ואז את רואה בחנויות ג'ינס 500 שח רק בגלל הרוכסן הזה???? ובדכ הבגדים שם לא מתאים לכל אחת/ אחד אלא לרוב לרזות, שרובנו לא כאלה! אבל עדין את רואה בנות שהולכות וקונות אותם בגלל שכתוב על זה שם מעצב.. וזה נראה זוועה עליהם וזה עלה הון! משפחה יכלה לקנות אוכל לחודש שלם במחיר כזה.. טוב יש לי עוד המון מה להגיד בנושא.. אבל אני אחסוך, צריך לזוז לעבודה. פשוט התופעה הזאת לא ברורה לי בכלל, אם מישהו יצליח לענות לי מה עומד מאחורי הקניה הזו אשמח לשמוע.. יום טוב :)

shigaoni

New member
וואט דה?!?!

לא הענין שלי אולי אבל זאת לא הייתה הודעה נחמדה במיוחד.. ובטח גם שלא דיברו אליך...

phoenixTheGod

New member
ממש קל להסביר את זה

זה בגלל קצת מהפוזה לאנשים מסויימים (יו יש לי משהו מקרוי, אז אני יותר מגניב ממך), האיכות של המוצר, העמידות שלו והאמינות שלו. יש אנשים שיעדיפו לשלם על ג'ינס מקורי של ליוויס רק בגלל האיכות,העמידות והאמינות הארכות שנים, כי החברה הזאת קיימת כבר מלא זמן. רוכסן ממש לא עושה את ההבדל במחירים. ובדוגרי הכל מיוצר בסין,טיואן או כל ארץ מיניאטורית במזרח, ככה שלפעמים שווה לקנות את המזוייף בפחות כסף. [חוץ מחולצות אוניל מקוריות שמיוצרות בארה"ב]

shigaoni

New member
זה בדיוק מה שאומרים לי על דיסקים!!

מה ההבדל בין זה לבין דיסק צרוב זה אותה מוסיקה הרי.. גם הכסף הזה מפרסם מעצב ולכן כל אחד יכעול לעשות את הבחירה שלו אם לקנות את הבגד של המעצב ב20 אלף שקל או לא

למעלה