תגידו..

DeadPoetic

New member
*חשה ממש מאגניבה כמו אביחי*

אני הייתי בהופעה של לינקין.

DeadPoetic

New member
דפנה אביחי נורא מגניב.

הוא הרי פריק קשוח ואפל, לא? וכן, בבוסטון, בסיבוב הופעות של מטאורה.

SuperTom

New member
בקשר לLPU

אם לא איכפת לכם אני אתערב פה ואציל את שמו של LPU כאן P: זה כל כך לא העניין של המקוריות של החולצה, זה כמו בכל מועדון מעריצים, לקרב בין הלהקה למעריצים ולתת להם בונוסים [וכן, תמורת כסף..זה לא שאפשר אחרת], ולבונוסים שהם נותנים מדי שנה אף מעריץ לא יכול לסרב. וכמו שכבר אמרו פה, אין ספק שזה משתלם, ותעשו טובה ואל תשוו בין החולצות שנותנים כחלק מהחבילה בLPU למסכנות שאתם מוצאים בשוק, איכות שונה לחלוטין ועיצוב פי כמה יותר יפה [במיוחד החדשה]. דיסק בלעדי + חולצה שווה ובלעדית + סטיקרים, מפרט, מחזיק מפתחות ושטויות נוספות + תיבת אימייל עם סיומת linkinpark.com = כל זה ועוד הרבה תמורת 150 שקל כולל דמי משלוח לישראל זו עיסקה משתלמת ללא ספק. זה לא שמישהו מכריח אתכם להירשם או שזה מובן מאליו שכל מי ששומע את לינקין או מעריץ שלהם צריך להיות רשום שם, מי שרוצה ויכול להרשות לעצמו ממש לא יתאכזב, ואני אומר את זה כאחד שחבר שם מהגירסה הראשונה [מאפריל 2002, דאמיט הרבה זמן]. אבל מה שכן, אין ספק גם שאנשים מארה"ב יכולים ליהנות הרבה יותר מLPU, מלבד העובדה שהכל שם באנגלית כולל הפורומים הבלעדיים ששם, ההזדמנות להיפגש עם LP או עם מייק ו-Fort Minor אחרי הופעות בכל זאת רלוונטית יותר לארה"בתים וזה אחד מהפלוסים הכי גדולים בהרשמה לLPU, כמובן בתקווה שלחברים בLPU בישראל יהיה לזה שימוש אי פעם, אבל זה לא אומר שLPU זה לא דבר שווה וכיפי לכל מעריץ, גם בארצנו הקטנטונת :) פיווו סיימתי, וואו ודי עם ההודעות המגעילות האלו פה לאביחי וכו'. ואני שונא את הניק שלי פה ><

DeadPoetic

New member
למה להפסיק?

מה? למה להפסיק? זה בסך הכל נכון.. והנה כל הסיבות [המשכנעות] בשביל שתרשמו לשם.

phoenixTheGod

New member
מה עם זה שהוא העיף אנשים

מהפורום כי הדיעה שלו היתה שונה משלהם והוא לא החזיר לעדי את הדיסק עדיין! וזה מספיק משכנע לא?

Unflushable

New member
די, עזבו אותו

בתור הארץ' אנמי הגדול שלו ומי שהריבים שלו איתו היו הכי גדולים, שחטף הכי הרבה שיט (מה הוא מוןריד לי ניהול/אדמין בלי לשאות את תום אפילו?!) והיה צ'ילבה מטורפת שלו, או כמו שאומר השיר "ואביחי סאיד שאני ספאמר מגעיל, ואביחי סאיד שאני ליימר מבחיל, ואביחי סאיד שאני לפורום לא מתאים, ואביחי סאיד שאני משתמש חסר כישורים, אבל אני מנהל פורום אנדרגראונד, פורום אנדרגראונד!" אבל אני מצאתי בליבי להבין א) שלפעמים צריך לסלוח ולשכוח, מה הואכבר עשה? זה רק פורום.. והוא לא כזה נורא, לפעמים הוא גם די נחמד ב) שחייבים להכיר בחלקים שלך בכל דבר, לכל מטבע יש 2 צדדים, ג) שרק דרך סליחה תשיג אושר, אדם חייב ללמוד לסלוח ולעבור הלאה כמעט על כל דבר, אחרת לנצח הוא יהיה תקוע.. וןזה מה שאני אומר, שאין עטעם לכעוס עליו ולצחוק עליו כי הוא בנאדם ולא מגיע לו והגיכע הזמן לשכוח ממנו ולשכוח מהעבר

DeadPoetic

New member
המ.. ומה עם זה

שפאקינג שילמתי לו ולתום על השרת והוא צחק לי בפרצוף? יש לי את הסיבות שלי למה אני שונאת את הבנאדם הזה, הוא צבוע וסתם פוזר, ואני לא מדברת על הפורום.

phoenixTheGod

New member
לא הוא לא מפה

הוא מפורום אל פי ישראל הרשמי. והסיבות הן למעלה. וכן,הוא יהודי.לפחות למיטב ידיעתי.

Unflushable

New member
אבל קוראים לו טיבי

לדעתי הוא לא יהודי, אבל אם אני מקבל ואוהב את עבאס סואן אני יכול גם את אביחי

למעלה