תגידו

שאלה טובה

אולי היא הכירה מישהו כאן דרך הפורום וברחה איתו אל עבר האופק...

ben3211

Member
יולי נשבע לך בשפם של עמיר פרץ

שאמש חשבתי על זה גם. באמת לאן נעלמה לנו זאת?

שקדיה100

New member
אוי...

ואני תכננתי לנסוע לשם בחופשתי הקרובה, ליומיים. לאן אני אסע עכשיו???????????

שקדיה100

New member
נכון.... ושיפי

שיפי - זה שהאתר פתוח כרגע, זה ממש עדיין לא אומר כלום. וגם בית המשפט - יפסוק משפטית, לא בריאותית. מבחינתי הוטל באתר דופי בעניין בריאותי, אז לא נוסעת. יולי - אכן, מדהים. פינוק אמיתי (האוכל הטוב ביותר בארץ, לדעתי, כיוון שיש לי נטיות לאוכל בריא, ושם זה גורמה בריא. גדול!!), עולה הון, ושווה כל גרוש אם את עם הגבר הנכון. בלעדיו - חבל על הכסף. ואת חסרונו של הים, אפשר למלא בבריכות.

אז זהו שזה לא עלה לי הון../images/Emo13.gif

יש להם מבצעים באמצע השבוע ויצא לי מחיר די עממי. הקטע המצחיק היה שהגעתי לשם עם חברה וחשבנו את יודעת..... שאולי...אולי...אולי.... ייצא ככה...במקרה...להכיר שם.... אבל...... בדיוק נפלנו על כנס של מורות וכל המלון היה מלא בנשיםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל המקום והחופש היו נהדרים.

היי שקדיה-נכון שעם הגבר המתאים זה

יותר כיף אבל אם את מגיעה עם חברה ואת בראש של להנות מהמקום אפשר לדעתי להנות לא פחות

שקדיה100

New member
לבלות עם חברות

אני מניחה שאת צודקת, אבל בעניין הזה יש לי שריטה קטנה משלי. אני לא כל כך אוהבת לנסוע עם חברות. יש לי חברות טובות, ואני אוהבת אותן מאד. אני יוצאת אתן לבלות, מקומית: בתי קפה, מסעדות, מופעי מוזיקה שאני אוהבת, חוף הים. זה חלק מהחיים השוטפים שלי. אבל לנסוע לחופשה מכל סוג שהוא - לא כל כך. אין לי הסבר למה. אני מעדיפה בסיטואציות מסוימות לוותר, בסיטואציות מסוימות לנסוע לבד, בסיטואציות מסוימות למצוא את הגבר הנכון, אם לא לתמיד, אז לסיטואציה. אני לא כל כך מרגישה צורך בחברה לידי כדי שתהיה לי התחושה שאני לא לבד. אין לי בעיה עם הלבד שלי. אם אני רוצה לנוח, ולהסתלבט, ואולי להכיר מישהו, אני אעדיף לנסוע לבד. אם אני רוצה לבלות, אני אעדיף לנסוע עם גבר, גם אם הוא חבר טוב (ולא יזיז). ואני מניחה שיש מצבים יוצאי דופן גם בזה, רק עדיין לא נתקלתי בהם. ואולי אתקל. מאז שאני "פנויה", לא היה לי יותר מדי זמן לנסיעות.

מה שחשוב זה שתהני../images/Emo140.gif

עם חברה בלי חברה כל אחד ומה שעושה לו/לה טוב. לסיני נסעתי עם חברה היה מלאן הרפתקאות, לרודוס נסעתי עם אחותי ומצאנו את עצמנו בסוף הלילה במועדון טראנס עם היוונים הכי חתיכים באזור, לאילת נסעתי לבד ומצאתי את עצמי מתחברת לחבורת צעירים בחוף היה כיף... ול....שוויץ נסעתי עם בן זוג ו...היה משעמם המחץ אז.....

שקדיה100

New member
שחר של יום יפה, יולי

את רואה? ידעתי. כל הזמן ידעתי שיש בעיה בלצאת עם חברות. הנה היא: למצוא את עצמכן עם היוונים הכי חתיכים באזור - סבבה. חוץ מהעובדה המעניינת שבסוף הלילה הייתי מצפה מעצמי להיות אתם כבר במקום אחר, לא במועדון טראנס. ואני דווקא מתה על מוזיקת טראנס. יוצרת ריגושים. אחלה פור-פליי.

למעלה