תגידו

shiroo

New member
מותק...יש הרבה מוניות שאין להם שמץ

איפה זה... מנסיון אישי :) אוהבתך !!!!!!! ניפגש עוד כמה שעות !

T W I G G Y

New member
מסתבר שניפגש הא..... :)

מוכר לי המצב הזה.....(מאיפה לעזאזל?)

shiroo

New member
נו לכי כבר גם את צריכה להרגיש

חלקה וסקסית :) עפתי למקלחת נדבר :)

shiepki

New member
זה חתיכת סיפור להגיע לשם

פעם אחרונה שהייתי לקח לנהג מונית שעתיים למצוא את זה.. אבל מצד שני הוא גם התעקש לקרוא לזה ג'ה-Fאן, ולרחוב קומפורט הוא קרא "קורמפלקס" או משהו כזה

ביררתי!

זה אוטובוסים 44 וגם 46 מהתחנה המרכזית בתל אביב וצריך לרדת ברח אילת פינת אליפלט... ושוב... מישו נוסע מירושלים???????

מה מסכימה??? מה???

זה הכל קשור לדגים באיזשהו אופן ואם לא זה ברוב מהמקרים משו שמענין את הרוב פה ואם באמת הינו כותבים רק על הדגים הפורום היה מת כבר מזמן... אתם סתם... די....

מה? מה פתאום

זה כל כך לא נכון, ועובדה שהדג נחש פועלים רבות ותמיד יש מה להגיד עליהם, לדעתי להתחיל לאפשר שאמנים שהם לא הדג נחש יפרסמו פה על הופעות שלהם זה כבר מגעיל. לא אכפת לי אם X והדג נחש שיתפו פעם פעולה, זה לא הופך את הפורום הזה לפורום של X והוא לא יכול לבוא לפה ולפרסם פרטים על הופעות. אתם רוצים לדבר על אמ סי שירי או גליה ירון למשל, בואו אני אכיר לכם מקום נחמד, פורום שנקרא "פורום טיפקס קובי אוז ולבנטיני", הנ"ל הם אמניות בלבנטיני, ובכל זאת בפורום הזה מופיע כל המידע עליהן ולא שם.

איזה שטויות...

זה לא שמציפים פה את הפורום בפרסומות... וזה שהם שיטפו פעולה פעם עם הדגים אומר שהם בערך אותו סגנון וסביר להניח שמי שאוהב את הדג נחש יאהב גם אותם... זה לא באמת אמור להפריע לך...

לא נכון

מה שאת אומרת זה שוב,סביר להניח.... אני למשל לא ידוע בהיותי חובב היפ הופ גדול, אבל אני מאוד אוהב את הדג נחש ולי זה מפריע. אתם רוצים לפרסם הופעות? לכו לפורום מוזיקה שחורה, שם "הסבירות" שאותם אנשים יאהבו את המוזיקה היא 100 אחוז, וחוץ מזה בדיוק על הדברים האלה מדבר הפורום הנ"ל, הפורום הזה מתעסק בדג נחש, ולא בלהקות אחרות שרק קשורות אליהן... ואני באמת לא רוצה להעמיד אותנו מול פורומים אחרים....

אז מה...

אני גם לא אוהבת כל כך מוזיקה שחרה ובכל זאת רוב הדברים שמפרסמים פה מענינים אותי באיזשהו אופן...

זאת דעתי, תתמודדי איתה...

נכון שחלק מהדברים קשורים אבל יש בפורום הזה המון בלאגן!

Shani276

New member
האמת שלי זה לא כזה מפריע.אז

זה מציק קצת, אבל מעבר לזה כלום.

למעלה