תגידו

תגידו

לא נראה לכם קצת מוזר שמפורום שעוסק בנושא של "הדג נחש" הפורום הפך להיות למעשה פורום פרסום של כל מיני אמני היפ הופ שהם לא בדיוק הדג נחש? כמויות ההופעות שמפורסמות פה כל שבוע הפכו את הפורום הזה לממש לוח מודעות, אני לא מבין איך זה לא מפריע לכם. עם כל הכבוד, הפורום הזה הוא לא שלוחה של פורום מוזיקה שחורה (עם כל הכבוד לחסיד וחבריו) אלא פורום הדג נחש, וזה שכל מיני אמנים מפרסמים פה על הופעות שלהם זה קצת מעלה את הסעיף, לא נראה לכם?

parnar

New member
חסיד וחבריו ../images/Emo6.gif

שמע זה כמו שתפרסם בפורום שלך הופעות של פורטיס, זה הכל קשור איכשהו לדג ההופעות שמפורסמות כאן, ואני מאמין שאנשים שילכו להופעות האלה יהנו אז אני רואה את זה כמעין המלצה לגולשים שלנו. ואם תסתכל בעמוד הראשון של הפורום תראה שרק שרשור אחד קשור להופעות שהן לא הדג נחש.

Funky Giraffe

New member
שמע

תכל'ס, הכל יוצא בדג נחש.פיקודרום חיממו, הפרברים רפיוג'יז חיממו, יהיה גם פאנסט עוד מעט, היה ג'אמוס,אחרי הכל - הכל מתקשר...לא מבין מה רע בזה. קולולוש אגב הם בכלל ג'אזיסטים שירון ושלומי מחר ינגנו איתם. אני מאוד מבסוט מכל הרעיון הזה שירון מוהר ושלומי אלון שוב ינגנו בהופעה ביחד, ואני אעשה הכל להגיע.. אל תשכח מאיפה גם ירון וגם שלומי באו לכל זה

תראה כל להקה בסופו של דבר קשורה

לדג נחש, אתה לא יכול לפרסם פה כל להקה. אז אני מבין לגבי הרכבים שחברי הדג מנגנים בהם, אבל בחייאת הפורום הזה נהיה לוח פרסומות. כל מיני הופעות של קולולוש, "נביאים בפינה" ועוד, דברים שלא קשורים קשר ישיר לדג נחש. אני לא מבין איך זה לא מפריע לכם.

שלומי...!!!

יאו... קיבלתי כרטיס חינם להופעה היום...!!![תודה אורי...] ואם אני לא יהיה שם זה רק כי דרסו אותי בדרך או משו... קולולוש\קוואמי\סגול\ש-ל-ו-מ-י\ירון!!!! היום!!!! :]]]

אוף...

אף בן אדם בעולם הזה לא מכיר את קולולוש... אז אנשים לא מוכנים לשלם 50 שקל על מישו שהם בכלל לא מכירים... :\\\

טיפקסית

New member
shalomi welcome my man

I won't be able to come today because I have to come back to the army tomorrow morning but there is a big chance you will see me in the 20th this month in the elephant pub so I guess I'll see you there if my boss in the army won't decide to "lehashir" oti in succot in my army base camp. By the way my army camp is only an hour from Tveria so if you are going to tveria come to visit me see you soon kisses hugs love and i'll meet you soon honey Love you Bosmat

T W I G G Y

New member
ואם אתם מתעקשים אז....

שדרות ירושליים ימינה אחרי המקדונלדס לסלמה אחרי התחנת דלק השנייה שמאלה זה רחוב אליפלט תחנו שם בסביבה זה שנייה מהג'ה פן נתראה שם....

למעלה