תגידו

KatyRose

New member
אגב, לא כך הדבר

אני חושבת שהעם היהודי הוכיח את עצמו כבר לא מעט פעמים- עברנו דברים הרבה יותר נוראיים מ"כיבוש"- ולא טבחנו והתפרענו ברחובות

KatyRose

New member
ואם היו ביטויי התנגדות-

וכמובן שהיו (בצדק) הם התטאו בפגיעה במטרות ובאחראים- לא בחפים מפשע

boyboy03

New member
אולי כי אז לא היו בידנו האמצעים

אני חושב שאם המצב היה הפוך, הימין הקיצוני שלנו היה עושה את אותו הדבר, החודשיים האחרונים מוכיחים זאת(ולא מדובר רק ב2 עשבים שוטים, יש לא מעט אנשים שסוגדים להם)

KatyRose

New member
היו בידינו האמצעים ל

הילחם בארגונים עצמם ובהנהגות ובאחראים. ואפילו לו יכלנו- לא היינו טובחים בחפים מפשע על ימין ועל שמאל. כך באמת אתה רואה את העם שלך? האחים שלך? "אם יכלנו היינו בטח רוצחים על ימין ועל שמאל") חוצמזה.. עכשיו אנחנו יכולים, לא? ואפילו אותם בודדים שכן רוצים והיו עושים זאת בשמחה- לא יעשו זאת. למה. כי ההנהגה שלנו לא מאפשרת זאת, וגם כי הם יוענשו. ההנהגה הפלשתינית לא עושה דבר על מנת לעצור את הפיגועים (אפילו לא מנסה) אם יש להם כל כך הרבה יכולת וכוח לבצע פיגועים- איך זה שאין להם את היכולת והכוח לעצור את הטרור? ביחוד עכשיו. הייתה התנתקות. מה עכשיו אתם רוצים? למה להגביר את הטרור?

boyboy03

New member
כך אני רואה את הימין הקיצוני אצלנו

לא את העם. עכשיו הם יכולים, כן, אבל בשביל מה? הרי יש להם צבא שעושה זו בשבילם, 700 ילדים חפים מפשע נהרגו ב-4 שנים האחרונות על ידי צה''ל, כולם כחוק.

KatyRose

New member
כמה מהם היו ילדים שהוריהם

האוהבים נעזרו בהם כמגן אנושי? נשלחו לזחול מתחת לגדר להבריח משהו?

boyboy03

New member
אף אחד

אני מדבר על חפים מפשע, כאלה שפגז של צה''ל פגע בהם,כאלה שנהרגו מחיסול "ממוקד", או סתם כאלה שהלכו לבית ספר ולרוע מזלם פגשו חיל עם אצבע קלה על ההדק...

KatyRose

New member
ואני לא חושבת ככה

תראה לי היכן כתוב, עובדתית שאלה היו באמת חפים מפשע, כל ה400

boyboy03

New member
לא מזמן

היה לי לינק לזה, אני לא מוצא אותו כרגע, אבל את יכולה לפנות ל"בצלם"(שכולם אוהבים לשנוא) והם יביאו לך מספרים מדויקים אני חושב. כל מה יש לי זה הלינק כאן מאשתקד ששמתי אותו כבר פעם ועוד משהו שמישהו שלח לי לאחרונה: " הנה רשימה חלקית של מחבלים מסוכנים שחוסלו בטרם ביצוע הפשע בידי חיילינו ושוטרינו האמיצים והנחושים, כל זאת ללא הפרעה של בתי המשפט והסמולנים. מוסטפא עבד אל-קאדר איסמאעיל אל-בדרסאווי בן שנה, תושב ח'אן-יונס, נפגע ב-‏02.10.2003 בח'אן-יונס מירי מטנק, ומת ב-‏04.10.2003. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג בעת שהיה על גג ביתו מירי שמקורו באיזור התנחלות גני טל. מחמוד ג'אודת שריף קבהא בן 3, תושב ברטעה א-שרקייה, מחוז ג'נין, נהרג ב-‏25.07.2003 בברטעה א-שרקייה, מחוז ג'נין, מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג כאשר טנק של צה''ל ירה בשוגג לעבר המכונית בה המתין עם משפחתו במחסום. אפנאן יאסר מוחמד טאהא בת פחות משנה, תושבת אל-בוריג' (מחנה פליטים), מחוז דיר אל-בלח, נהרגה ב-‏12.06.2003 בעזה מירי טיל ממסוק במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: בתו התינוקת של יאסר טאהא אשר נהרגה בעת ההתנקשות בו, ביחד עם אמה. עליאן בשיתי בן שנה, תושב ח'אן-יונס (מחנה פליטים), נהרג ב-‏07.05.2003 בח'אן-יונס (מחנה פליטים) מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג במהלך פלישת הצבא למ''פ ח'אן יונס. אמיר אחמד מוחמד עיאד בן שנתיים, תושב עזה , נהרג ב-‏01.05.2003 בעזה מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג במהלך פלישת צה''ל לעיר עזה. אילהאם זיאד חסן אל-עסאר בת 4, תושבת א-נוסייראת (מחנה פליטים), מחוז דיר אל-בלח, נהרגה ב-‏17.03.2003 בא-נוסייראת (מחנה פליטים), מחוז דיר אל-בלח, מירי. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נהרגה במהלך פעולת צה''ל במחנה. חואמד אל-מסרי בן שנתיים, תושב רפיח (מחנה פליטים), נהרג ב-‏13.11.2002 ברפיח (מחנה פליטים) מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. נאפז משעל בן שנתיים, תושב רפיח, נהרג ב-‏11.11.2002 ברפיח מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. תאופיק חוסאם חאפז בריקי בן שנתיים, תושב רפיח, נהרג ב-‏13.10.2002 ברפיח מהריסת בית. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג בהתמוטטות של ביתו, כתוצאה מפיצוץ שביצע הצבא בבית סמוך בו היתה מנהרה. ר'ראם מנאע בת שנה, תושבת דהרייה, מחוז חברון, נהרגה ב-‏26.09.2002 בדהרייה, מחוז חברון, מירי גז מדמיע. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: הרימון נורה במהלך פעולות של צה''ל לאכיפת עוצר

boyboy03

New member
המשך

בהירה דראר'מה בת 6, תושבת טובאס, נהרגה ב-‏31.08.2002 בטובאס מירי טיל ממסוק במסגרת התנקשות. איימן באסם פארס בן 6, תושב ח'אן-יונס, נהרג ב-‏15.08.2002 בח'אן-יונס מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג כשהלך עם משפחתו לעבוד באדמה שבבעלותם, הסמוכה להתנחלות גני טל. מוחמד ראיד מטר בן 4, תושב עזה , נהרג ב-‏22.07.2002 בעזה מירי פצצה ממטוס קרב במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: נהרג בשנתו, לאחר שפצצה בת טונה הושלכה על הבניין בו שהה סובחי מחמוד אל-חויטי בן 5, תושב עזה , נהרג ב-‏22.07.2002 בעזה מירי פצצה ממטוס קרב במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: נהרג בשנתו, לאחר שפצצה בת טונה הושלכה על הבניין בו שהה מוחמד מחמוד אל-חויטי בן 3, תושב עזה , נהרג ב-‏22.07.2002 בעזה מירי פצצה ממטוס קרב במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: נהרג בשנתו, לאחר שפצצה בת טונה הושלכה על הבניין בו שהה דינא ראיד מטר בת פחות משנה, תושבת עזה , נהרגה ב-‏22.07.2002 בעזה מירי פצצה ממטוס קרב במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: נהרגה בשנתה, לאחר שפצצה בת טונה הושלכה על הבניין בו שהתה איימן ראיד מטר בן שנתיים, תושב עזה , נהרג ב-‏22.07.2002 בעזה מירי פצצה ממטוס קרב במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: נהרג בשנתו, לאחר שפצצה בת טונה הושלכה על הבניין בו שהה דוניא ראמי מטר בת 5, תושבת עזה , נהרגה ב-‏22.07.2002 בעזה מירי פצצה ממטוס קרב במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: נהרגה בשנתה, לאחר שפצצה בת טונה הושלכה על הבניין בו שהתה אנואר ח'אלד איסמאעיל אל-הינדי בת שנתיים, תושבת ח'אן-יונס, נהרגה ב-‏06.07.2002 בעזה מירי. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נהרג מאש שכוונה על מכוניתו בשעות הבוקר המוקדמות בכביש עזה-ח'אן יונס בסאם ר'סאן ראג'יב א-סעדי בן 6, תושב ג'נין (מחנה פליטים), נהרג ב-‏26.06.2002 בג'נין (מחנה פליטים) מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג במהלך ידוי אבנים ג'מיל יוסף ר'זאוי בן 6, תושב ג'נין, נהרג ב-‏21.06.2002 בג'נין מירי פגז מטנק. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג מירי שנועד לאכוף עוצר עבייד אחמד עבד סאמד בן 7, תושב עסכר (מחנה פליטים), מחוז שכם, נהרג ב-‏16.05.2002 בעסכר (מחנה פליטים), מחוז שכם, מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נורה בביתו באסל מוחמד יוסף זאכרנה בן 4, תושב קבאטיה, מחוז ג'נין, נהרג ב-‏05.05.2002 בקבאטיה, מחוז ג'נין, מירי מטנק. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג בשדה חקלאי שבו עבדה אמו עביר מוחמד יוסף זאכרנה בת 3, תושבת קבאטיה, מחוז ג'נין, נהרגה ב-‏05.05.2002 בקבאטיה, מחוז ג'נין, מירי מטנק. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נהרגה בשדה חקלאי שבו עבדה אמה הודא מוחמד סעיד שלוף בת שנה, תושבת רפיח, נהרגה ב-‏30.04.2002 ברפיח מירי פגז מטנק. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נהרגה מפגיעה ישירה של פגז טנק בביתה

boyboy03

New member
המשך

סומאייה חסן בת 5, תושבת תל א-סולטאן, ברזיל (מחנה פליטים), מחוז רפיח, נהרגה ב-‏06.04.2002 בתל א-סולטאן, ברזיל (מחנה פליטים), מחוז רפיח, מירי. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נהרגה במהלך חילופי אש, בעקבות ניסיון חדירה להתנחלות רפיח ים. אנס סמיר א-שעבי בן 7, תושב שכם, נהרג ב-‏04.04.2002 בשכם מהריסת בית. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג במהלך מבצע ''חומת מגן''. עזאם סמיר א-שעבי בן 3, תושב שכם, נהרג ב-‏04.04.2002 בשכם מהריסת בית. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג במהלך מבצע ''חומת מגן''. ריהאם אבו טהא בת 4, תושבת תל א-סולטאן, ברזיל (מחנה פליטים), מחוז רפיח, נפגעה ב-‏21.03.2002 בתל א-סולטאן, ברזיל (מחנה פליטים), מחוז רפיח, מירי, ומתה ב-‏23.03.2002. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נפגעה בראשה במהלך חילופי אש בין חיילי צה''ל לחמושים פלסטיניים. שאימאא עימאד אל-מסרי בת 4, נהרגה ב-‏04.03.2002 ברמאללה מירי טיל ממסוק. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נהרגה בעת שנסעה במכונית עם אשה ושלושת ילדיה וילד נוסף. כל הנוסעים נהרגו. אינאס איבראהים סאלח בת 7, תושבת ג'באליא (מחנה פליטים), מחוז צפון עזה, נפגעה ב-‏13.02.2002 בג'באליא (מחנה פליטים), מחוז צפון עזה, מירי, ומתה ב-‏02.03.2002. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: נפגעה בעת הפגזת צה''ל על המחנה ומתה מפצעיה כשבועיים וחצי לאחר מכן. מריה אבו סריה מחמוד חסן אחמד א-טלאלקה בן 7, תושב בית לאהיה, מחוז צפון עזה, נהרג ב-‏01.03.2002 בניסנית, מחוז צפון עזה, מירי. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. בורהאן אל-הימוני בן 3, תושב חברון (אל-ח'ליל), נהרג ב-‏10.12.2001 בחברון (אל-ח'ליל) מירי טיל ממסוק במסגרת התנקשות. פרטים נוספים: נהרג כשהיה יחד עם אחיו במכונית הסמוכה למכונית שהייתה יעד להתנקשות. אכרם נעים עבד אל-כרים אל-אסטל בן 6, תושב ח'אן-יונס (מחנה פליטים), נהרג ב-‏22.11.2001 בח'אן-יונס (מחנה פליטים) מפיצוץ מטען. לא השתתף בלחימה בעת שנהרג. פרטים נוספים: נהרג כשהיה בדרכו לבית הספר אימאן מוחמד חג'ו בת פחות משנה, תושבת ח'אן-יונס, נהרגה ב-‏07.05.2001 בח'אן-יונס מירי. לא השתתפה בלחימה בעת שנהרגה. פרטים נוספים: תינוקת שנהרגה בזרועות אמה. "

לא סותר את מה שכתבתי

מסכנים הילדים האלה, הם נהרגו בגלל המחבלים, הם לא היו צריכים לירות על כוחות צה"ל מלב מחנות פליטים צפופים, כאשר יורים עליך אתה יורה חזרה, ככה זה, בין אם יש ילדים באיזור או לא.

lithium1914

New member
אז בעצם אתה אומר...

כשטרוריסטים מחזיקים אותך בשבי, על אחריותך לא למות מאש המשטרה.

נו באמת...

תעשה לי טובה ואל תעשה מהאזרחים הפלשתינים כקורבן של אירגוני הטרור, שום קורבן, יש בינהם הבנה ושיתוף פעולה מלא..., זה לא משהו שאנחנו יכולים לעשות, יש מחבל מורידים אותו, זה הכל, גם אם יש ילדים הסביבה, אם לא אז קברים עוד כמה חיילים או אזרחים, מה אתה מעדיף?

boyboy03

New member
לא, הם נהרגים בגלל צה''ל

צה''ל הוא זה שנכנס לבצע חיסולי מערב הפרוע בשטחים שלא שלו. נורא קל לההכנס עם נשק דרוך לתוך שטח צפוף עמוס בילדים(שאולי אתה לא יודע, אבל הם היו שם כבר קודם, לפני שהקלגסים נכנסו) ולהתחיל לירות ואז להתפלא שנהרגים ילדים. כל ה"מצבעים" האלה גם לא תורמים שום דבר לביטחון, הם גורמים לאפקט הפוך, חיסלו "מבוקש" - יבוא עוד אחד + יצרת עוד כמה מחבלים פוטנציאלים. הרי זה הדלק של המחאס. ובין שלל ההרוגים שהצגתי היו לא מעט שנפגעו מפגז של טנק, בדרך לבית ספר, סתם כאלה שישבו בדירה ופצצה נחתה עליהם ועוד שלל מקרים מזעזעים, אבל אתה בןלר להתיחס למה שנוח להגיב....

ילד אכול שנאה...

החיסולים של צה"ל הם מהמדוייקים שיש עם הנשק הכי יקר שיש כאשר בתכלס לא מגיע שנבזבז על המנוולים אפילו את הנשק הכי פרימיטבי והרסני בעולם, אין לך שום מושג!, חיסולי מערב הפרוע עלק, יש להם מזל שאנחנו לא מטפלים בהם כמו שהמלך חוסיין ז"ל טיפל בהם בספטמבר 70', זה היה יעיל, מהיר ואכזרי. "שטחים לא שלו" את זה המדינה תקבע, לא אתה, זה שהשטח לא שלנו לא אומר שאנחנו לא יכולים להכנס אם צריך, גם המחבלים יורים על שטח לא שלהם! (שדרות). החיסולים והמבצעים עוזרים ותרומים בעוד איך, הדדלק של החמאס הוא לא חיסול, אתה פשוט פתי לכל שטול שהפוליטים במערכת ההסברה שלהם, הדלק שלהם זה העובדה שאנחנו כאן, שישראל קיימת על "פלשתין הגדולה", שמעת מה דיף אמר לא? בנוגע לחיסולים חיסול בודד - לא יעיל, מעצבן אותם ונותן להם זמן לנקום חיסול כושל - הכי גרוע חיסול רודף חיסול - שיא היעילות, ככה נלחמים, ככה חורידים אותם למחתרת. אני לא מתפלא שנהרגים ילדים, ככה זה שיש חמושים בשכונה, זה נתון קבוע, מה אני צריך להשאיר את החלאה בחיים בגלל ילד??, שהחלאה תנצל את העיניין כחולשה?, אז איך אני אוריד אותם אם הם תמיד בקרבת ילדים?, אז עכשיו אני צריך לחכות שהוא ישלח מתאבדים רק כי הוא ליד ילדים?, אם זה העיניין אז שילכו לה#דיין הילדים! ברור שיש הרוגים מפגזים, הרי השתמשנו בהם, יש מטרות שמורידים עם פגז, מה, עדיף לשלוח נגמש שיעלה על מטען? וגופות החיילים יתפזרו? את זה אתה מעדיף?, נראה לי שכן. מעט מאד ילדים נהרגו מטעויות. מזעזעים?, מזעזע בעייני להשאיר חמוש בחיים רק כי יש גן ילדים 10 מטר ממנו, אותו חמוש עלול לירות עלי או על חברים שלי, הוא עלול להבריח נשק, הוא עלול לירות קסאם על שדרות, הוא עלול להיות מחבל מתאבד או לשלוח אחד כזה, הוא איום, איום מנטרלים, לא חושבים שטויות כמו יעורר נקמה, לא יעורר נקמה, קודם מורידים, אחר כל מתמודדים עם מה שבא.

boyboy03

New member
האכול שנאה פה זה אתה

אתה כל כך מכוער עד שאתה לא מסוגל להביט במראה, אז אתה מסתכל על הקיר ומנסה לשכנע את עצמך שאתה יפה. לא ממש מצליח לך. חיסול(עוד ילד הרוג) ועוד חיסול(ועוד ילד הרוג) ועוד חיסול(ועוד ילדים הרוגים), עם כל כך הרבה חיסולים כבר היינו אמורים לתלות את הנשק, אלא אם כן בין חיסול לחיסול צומחים להם עוד מבוקשים, ועוד מבוקשים...ועוד מבוקשים.

תקשיב ילדון, זה לוקח זמן

אל תנגן לי אל הרגשות בעיניין של ילדים, זה לא שאני שמח או משהו שהם נפגעים, אני כל מה שאני רואה זו מטרה, אני חושב בצורה של איך להגן על עצמי, אני רואה מטרה, אז צריך להוריד אותה, אתה כולך עסוק בעולם מושגים דימיוני, יכול מאד להיות שהחיסולים יגמרו כאשר יגמרו להם האנשים, אותי זה לא מעניין, מי שמפנה כלפי נשק מסיבה כלשהי, כל סיבה או שולח מתאבדים להתפוצץ לי ליד הבית צריך להוריד אותו, לא מעניין אותי מי יבוא אחריו, הסיבה שיש עדיין מבוקשים כי החיסולים לא מספיק רציפים, אם הם היו נגיד במשך 6 חודשים, כמעט יומיומיים אז היתה לזה השפעה הרבה יותר טובה. אבל מה אכפת לך מילדים יהודים שנהרגים באוטובוס, העיקר שלא נפגע באהובל החמסניק כי איזה ילד פלשתיני מושתן ימות, סדר העדיפויות שלך מעוות, הפוך, אתה תעדיף תמיד ילד יהודי הרוג, זה תמיד או הוא או אני, שחור או לבן, אין מה לעשות, זה לא שהשתמשנו באלטילריה עדיין, הכל טילים יקרים להחריד.

ותתכיל להפנים כבר!

החמאס אינו נוקם, יש לו תוכנית פעולה מסודרת, יש לו שאיפות ברורות, יש לו יעד ברור ויש לו אוייב שלא קשור בכלום, הוא פועל מתי שהוא יכול ללא קשר לחיסול כזה או אחר, הוא עושה הודנות כאשר הוא צריך להשתקם או למען מטרות פוליטיות פנימיות, חיסול אינו מייצר מבוקשים, החמאס מייצר מבוקשים, החמאס היא תנועה מרכזית ולא שולית, מטרתה הוגדרה נהדר על ידי ה"רמטכ"ל" שלה, מוחמד דיף, האדם שאחרי להכי הרבה הרוגים אצלנו נכון לעכשיו, כאשר הסיכון כזה גדול זה לא זמן להתבכיין לי על ילד פלשתיני. הלחימה שלהם מלוכלת והיא באה מתוך האיזורים הכי צפופים בעולם, אז עכשיו אני צריך לקבל שירו קסאמים על שדרות רק בגלל שהירי נעשה צמוד לבית שיש בו ילדים?, רק בגלל הילדים אני זה שצריך לקבור מתים? שיקברו הם!

למעלה