תגידו

זה מה שקורה כאשר חיים בבועה

להיות בקרבי זה דבר ראוי להתגאות בו, בטח שיותר מלהיות יפה נפש רופס.

או כמו שאמר האב הרוחני שלך

"עדיף לחיות יום אחד כאריה מאלף שנים ככבשה" לא ככה, גבר?

KatyRose

New member
לא בגלל זה מגייסים בני 18

נו באמת להפך, גיל הזה יש המון כאלה שהם בשלבי המרד החמוד שלהם וה"עצמאות" שלהם, כולם פתאום נהיים פעילי שלום מהספה

boyboy03

New member
////

לא נמאס לך לכבס בכל פעם את אותן המילים? ... אם זה היה נכון אז עוד מילא. מעניין באמת מה אחוז הילדים שרוצים ללכת לקרבי לעומת אחוז אלה שבכוונתם לסרב לשרת... זה בדיוק הסיבה שמגייסים ילדים בגיל 18, את מוזמנת ללכת לבדוק את זה.

KatyRose

New member
ברור שיש יותר כאלה שרוצים

להתגייס למה שלא ירצו? הם רואים כל החיים מה המדינה עושה למענם, הם רואים עד כמה נואשות אנו זקוקים להגנה, כי בלי צה"ל לא תהיה הגנה (במיוחד בימים אלה אחרי שנתנו להם והם רק הגבירו את הפיגועים... הפתעה הפתעה) והם לא כאלה שישבו על הספה ויתרעמו שאין צדק בעולם בזמן שאחרים קורעים את התחת עבורם בשטחים. אגב, בקשר לתופעת ה"צומי" שאני חוזרת עליה כל הזמן- יש לי הוכחה מושלמת לזה. כיום באמת שאין בעיה כבר מהצו הראשון להשיג פרופיל נמוך ולא להתגייס, או להתעקש מהצו הראשון על אי גיוס מטעמים אידיאולוגיים ותרומה למדינה כמובן בצורה אחרת. ולהגיע לגיוס עצמו ופתאום לא לרצות (אפילו מספר חודשים לפני) ואז חלשבת בכלא, במקום לעשות משהו מועיל אחר- זהשיא הפוזה.

boyboy03

New member
אז רגע

כמה אחוזים מנוער הם "צומי\מרדנים מחוצ'קנים"? ואם אפשר גם באחוזים, כמה מהם אשכנזים, כמה מהם באים ממשפחות מפורקות, כמה מהם באים מהפריפריה... חן חן על הממצאים שיבואו.

KatyRose

New member
כמה אחוזים מהנוער הם צומי??

חחח מזמן לא היית בן נוער הא... כמעט כולם, כל אחד בוחר לבטא את הצומי שלו בדרכים אחרות. יש כאלה שמסתובבים ב"דיכאון" עם לק שחור באצבעות ושומעים הבי מטאל, יש כאלה ששוכבים עם כל מה שזז , ויש כאלה שנהיים פעילי שלום מהספה חוצמזה..אגב.. בקשר לאחוזים האלה שלך.. מזמן מזמן מישהו הביא לפה מחקר על כך שקיים קשר הדוק בין סרבני גיוס למשפחה שלהם ולסביבה שלהם וכן לפסיכולוגיה שלהם כל תשומת הלב וכ"ו... משהו מעניין אני לא מצליחה למצוא את זה

boyboy03

New member
עכשיו

גמרת לי להרגיש זקן
--- וברור שיש קשר בין הסביבה לסרבנות, כמו שיש קשר עמוק בין הסביבה להליכה לקרבי. הרי הסביבה היא הדבר שהכי מעצב אותנו.

KatyRose

New member
נכון, אבל הגיוס לצה"ל

בארצנו הוא חובה. כך שכנראה ישנו קשר בין הערסים המורעלים שרק רוצים לחסל כמה שיותר מחבלים לבין הסביבה שלהם. אבל אין זה אומר שיש דפוס התנהגות מיוחד שמשותף לכל חיילי צה"ל

למעלה