תגידו..

mary anna

New member
תגידו..

אתם יודעים מה קורה בסוף עם רקדן נולד? כי חלק אומרים שיהיו אודישנים גם בהרבה ערים וכאלה...וחלק אומרים שזה סגור כבר
לא הלכתי לאודישנים בסטודיו בי(למרות שאני רוקדת שם...וגם בבת דור..) כי חשבתי שזו סתם חלטורה אבל בסוף גיליתי שזה ממש על רמה לפי חברות שלי.... אז אם אתם יודעים תגידו יהיה נחמד לעשות אודישן כזה...למרות שהשופטים קשים...

norco22

New member
בקשר לאודישנים

אני לא יודע מי אמר לך שלא יהיו עוד אודישנים. ממה שאני יודע יהיו עוד, לא הגיוני שייתנו רק לתושבי ת"א והסביבה צ'אנס. אני מקבל גם הרבה פניות לגבי זה במסרים. נסו להרשם דרך האינטרנט ונקווה שזה יעזור, אני אנסה לברר איפה עומדת ההפקה בנושא ואם הולכים להערך עוד אודישנים ואיפה...

לדעתי זה לא נכון

טוב, אני בגישה אחרת....לדעתי שווה לנסות הכל... גם אם רק בשביל ההתמודדות עם המצב הזה של אודישן. כי ככל שמנסים יותר, ככה מקבלים יותר בטחון לאודישן הבא. חוץ מזה, כל החלטורות האלה הן הדברים הכיפיים שלפעמים צריך לעשות אותם בשביל הנפש. וחוץ מזה, מי שמחפש פירסום,לא יתפרסם כ"כ מהר כרקדן אם הוא ירקוד בלהקה הקיבוצית או בבלט הישראלי או בכל להקה אחרת, אלא אם כן הוא רקדן ברמות בינלאומיות..מה לעשות שככה זה פה בארץ -בקיצור, תלוי מה כל אחד רוצה...

מרנינית

New member
מה ז"א?

רקדנים ראשיים תמיד מוכרים...נכון שבארץ פחות...אבל אני לא חושבת שע"י אודישן כזה אפשר לקבל הכרה...זה אודישן חובבני כזה...

mary anna

New member
את מי שאלת.?

אם שאלת אותי אז לא הלכתי לאודישנים שהיו בסטודיו בי כאילו באתי ממש בסוף כי היה לי שיעור שם אז ראיתי אותם...אבל יש לי חברות שהתקבלו.... אבל אם תיהיה עוד הזדמנות ללכת אני אלך בשביל החוויה והניסיון זה חשוב לעשות הרבה אודישנים!

dance fr3ak

New member
רקדן נולד..

עוד אחד ממעגל החלטורות... לומר את האמת? חשבתי על זה.. ואפילו ברצינות.. אבל אנשי המקצוע שקשורים אליי הסבירו לי שרקדן שמכבד את עצמו צריך להוציא לו את זה מהראש... כי מה שמחפשים שם , זה לעשות סטאר... ועם כל הכבוד לכוכבים הנולדים.. אז הראל סקעת עושה מחזמר.. זה מה שאתם רוצים להגיע? לא נראה לי שלהקות מכובדות יעירכו את זה...

mary anna

New member
את האמת...

בהתחלה גם אני חשבתי כמוך בגלל שאני רוקדת במקום מקצועי.... אבל אח"כ שמעתי שהשופטים הם אנשים כמו :עידו תדמור ,דוד דביר, תמיר גינץ ועוד ועוד והם לא סתם אנשים הם אנשים חשובים בתחום המחול בארץ... אבל תחשוב על זה שאנשים מכובדים מתחום המחול יכולים לראות אותך זה פותח המון דלתות גם אם אתה לא לוקח את התוכנית והכל ברצינות אודישנים זה דבר חשוב אנשים!!!

dance fr3ak

New member
מממממ בואי נבהיר משהו..

לגבי עידו תדמור: אחד הרקדנים.. אין ספק.. איש מוכשר.. אבל הוא מספר אחד בחלטורות בארץ.... ומי שופט? חיליק כהן<?... בסדר זה אנשים שעושים את זה מסיבות אחרות....

חחחחח הייתי באודישינים וחיליק שפט

אותי אבל אנלא מבינה מה כל כך מיוחד בו במה הוא שונה משאר המורים לגאז' או משהו מלמד בארץ כיאילו חשבתי סתם מורה מסטודיו B

mary anna

New member
אוקיי...

אז אמרנו שעידו תדמור מדהים בצורות מטורפות....בנאדם מוכשר...ואפילו היה לי הכבוד לעשות כמה שיעורים שלו... שלא תבין אותי לא נכון אני רוקדת בבת דור שזה אחד המקומות המקצועיים בארץ ואני בבני בת דור הלהקה... גם אני בהתחלה חשבתי שזה סתם אבל אז שמעתי את השמות של השופטים ויש לציין שהיו כמה שלבים והתחלפו השופטים... אז הבנתי שזה לא סתם כזה זאת יכולה להיות ממש חוויה אני מתכוונת רק לאודישן עצמו.... אה וכמובן שישי לי המון חברות שהלכו ונהנו בצורה מטורפת וגם עברו והשופטים העבירו עליהם ביקורת שרק עזרה להם ...את זה גם אני הייתי רוצה לקבל מהם!

dancer14

New member
איך את רוקדת בבת דור??

בת דור נסגרה!!!!! ואל תגידי לי שהיא לא נסגרה כי המורה שלי מרים היא חברה מאוד טובה של ג'נט וג'נט אמרה לה שמוכרים את הסטודיואים... וסוגרים את הלהקה.... אם את בכל זאת מתעקשת שאת רוקדת שמה... תגידי לי מי המורים שלך בבקשה.. תודה

mary anna

New member
בת דור עדיין פועלת....

אני הצטרפתי לשם בכך ששנה שעברה עשיתי אודישן לבני בת דור ומספטמבר אני מתחילה איתם... הלהקה של בת דור עדיין פועלת ואתה יכול לראות גם לפי ההופעות... לא מזמן הייתה הופעה בגבעתיים.... היהי ביוני קורס קיץ מדהים!!!! שנהנתי בו בטרוף המורים של הקורס:ג'נט אורדמן, אלון אבידן,אלכסנדר אלכסנדר,פטריסיה אהנרונסון(נראה לי שזה השם משפחה שלה..)ראובן פורמברג,נעמי פרלוב,מיכאל גוטמן,מיקי גלינג,מאטה מוראי,דיויד ברק מרקוביץ,ועוד אחד שעשה לנו פעם אחת שיעור פה דה דה קוראים לו וולטר.. וכל שאר שיעור הפה דה דה עשה לנו ראובן...אני מקווה שלא שכחתי אף אחד... בסוף הקורס היה לנו מופע בבת דור באולם היה מדהים נהנתי בטרוף! במשך השנה זה ג'נט כמובן ואלון נעמי מאטה ויש עוד מורים קיצר המקום די מתפקד... אולי המורה שלך התכוונה שגם עוד להקות עובדות בסטודיואים? לא יודעת..... לא הייתי אומרת סתם אם לא הייתי שם.... אה וגם לקחתי שיעורים בסטודיו בי

ballet20

New member
איזה שיעורים בסטודיו בי?

שמחה שנהנית בקורס- נשמע מעולה!!!!

למעלה