תגידו..

mary anna

New member
אם התכוונת אלי...

אז עשיתי כבר RAD במקום שרקדתי לפני אבל עשיתי עד אלמנטרי עברתי בגיל 12 וחצי ולא המשכתי ליתר הבחינות... מאז אני עושה שיעורי קלסי פתוחים :)

ballet20

New member
מסכימה במאה אחוז

לגבי עניין החלטורות...לדעתי כוכב נולד עשה רק עוול לזמרים בארץ ואם יעשו אותו הדבר לרקדנים יקרה אותו הדבר למחול. כמו שיש אנשים שמוציאים את הנשמה בשיעורים מקצועיים שנים ויש כאלו שמתפרסמים בן לילה... בכל קרמה בכיף שיהיה למי שנרשם!

dancer14

New member
זה ממש ממש לא עוול!!!!!!!!!!!!!!!!!

תיראי מה נוצר בעקבות זה נינט בשיר שלנו שירי היתה בארוויזיון מוציאה תקליט ומנחה לשעברה באקזיט הראל מויאל מוציא תקליט באוקטובר! הראל סקעת משתתף במחזמר מדהים מי שחלם ומוציא תקליט בכורה. עדי כהן משחקת ושרה במחזמר אהידה.. אילולי לי היה כוכב נולד הם לא היו פורצים ככה.!!!! זה דבר מדהים כוכב נולד שתידעי לך...

ballet20

New member
אהמ אהמ

נראה לי שאנחנו מדברים על דברים אחרים...כי שירי ונינט מצליחים מבחינה כלכלית וזה אחלה, אבל נראה לי שמה ש dnace freak מתכוון ועם זה הסכמתי שמבחינה אמנותית ומקצועית זה לא מקדם אותך לשומקום. זה כמו שתשווה את בריטני, שכבודה במקומה מונח, לסילביגיים או כל רקדנית מקצועית אחרת (לא חובה קלאסי) זה שהשם מוכר לא אומר שהרמה היא בהכרח טובה (טוב כאן בריטני לא דוגמה כ"כ טובה כי היא גם רקדנית מצויינת אבל נראה לי שהכוונה הובנה). מה שמצער אותי שאנשים חושבים שלהיות זמר זה ללכת ולהיראותטוב באודישן ולא ללמוד ולהתמקצע, וכנ"ל בריקוד. זו היתה כוונתי.

dancer14

New member
על מה אתה מדבר?!?!?!?!?!!

השתתפת פעם באיזה שהיא הפקה??!?!?! אתה לא יכול לשפוט אם עוד לא התנסת... וגם אם התנסת.. כל דבר לגופו.. ופה נקרא לזה כל הפקה לגופה. אני השתתפתי בסיבוב הופעות עם הבלט הישראלי בבלט מפצח האגוזים ונהנתי מכל רגע עזוב שברטה ימפולסקי היא פשוט רעה!!! אבל נהנתי מכל שניה... ולמה ניראה לך שעידו תדמור זה חלטורה? מה שכן בחיים לא עשיתי שיעורים שלו אבל לפי מה שאני שומע הוא בכלל לא חלטורה!!!!

dance fr3ak

New member
dancer14...

ידידי, תנוח .. אוקיי? אני לא יודע מה אתה כל כך חש את עצמך.. אבל אתה מנותק מהעולם חומד.. אתה מצייר לך עולם משלך ויום אחד אתה תעורר למציאות האמיתית ותקבל בום לפנים... לגבי הראל סקעת- מבין שלוש עונות של כוכב נולד הראל סקעת הוא היחידי שהיה נורמלי בעל יכולות טכניות מדהימות... ולמרות זאת בינינו, מחזמר זה לא מה שהוא חלם לעשות בחיים... בכל אופן אנשים שהלכו לתוכנית הזאת אלו אנשים שמחפשים את עצמם! זמרים שלא יכולים להתפרסם כל כך בזכות עצמם! ואותו דבר לגבי רקדנים... מי שילך לאודישנים של רקדן נולד זה רקדנים שלא התקבלו ללהקות או סתם מחפשים את עצמם.. אני דיברתי עם אנשי מקצוע שאמרו לי שקשה להם להאמין שלהקה שמכבדת את עצמה תקבל אותך לאודישן אחרי כזה דבר... לסיכום, דיסכסתי על זה עם המורה שלי לבלט והכוראוגרפית, והיא אמרה לי דבר פשוט- בשביל להצליח צריך לעבוד קשה, לא לחפש חנטרושים... אה ויופי לך שהשתתפת בסבב של הבלט, בטח הסולנים ישבו כל אחד על חמש ספסלים באוטובוס ואתה במדרגות...

ballet20

New member
I could not agree more

דברים כדורבנות.

amitush26

New member
../images/Emo176.gifטוב תקשיב,

את הפאדיחה שלך להיום [ולאתמול] כבר עשית, תשלים עם זה ותסיים כבר עם הנושא! מושיקו צודק לגמרי, וגם אם אתה לא מסכים אתה יכול לכתוב שבעינייך זה לא ככה אבל בואנה, תירגע. אתה מתפרץ יותר מדי, ולא רק בשירשור הזה. קח רגיעון.
אה, וסימן קריאה אחד מספיק. מקסימום שלושה. לא חייבים לשים מיליון.

Mr GK

New member
ל-mary anna

בקישור הבא: http://www.keshet-tv.com/index.asp ניתן לרדת (בפס הגלילה מימין) לחלק היותר תחתון של הדף ולראות פרטים (מינמליים, אבל זה מה יש) על הפרוייקט הזה, שנקרא "רקדן נולד", ויש גם קישור למילוי פרטים והרשמה.

סתיו6

New member
איזה גילאים האודישנים של רקדן נולד?

תגידו לאיזה גילאים האודישנים של רקדן נולד????? לדעתי יש הגבלה של גיל....בקשה מי שיודע שיכתוב!!

meravgil

New member
זה על רמה אני יודעת

אני שמעתי על זה מהשירות של חיפוש אודישנים http://www.fashionet.co.il/aud.htm זה רציני הולך להיות. נרשמתי.

למעלה