תגידו..

mary anna

New member
אממ...

עכשיו בתקופה של הקיץ לקחתי שם יותר שיעורים של דנה שובל המדהימה שרוקדת אצל ענבל פינטו בלהקה זה ג'אז מודרני ושל רועי יצחק הלוי שאני מתה עליו שרקד בבת שבע 4 שנים שיעור מודרני... וגם שיעורים של חיליק אני עושה לפעמים קלסי פחות כי אני עושה בבת דור המון במשך השנה אבל אם אני הולכת אז ליורם כרמי.. יש עוד מורים שאני הולכת אליהם אבל זה העיקריים.

ballet20

New member
דנה שובל

היא נמוכה כזו עם שיעור שחור? אם היא אצל ענבל פינטו היא בטח מלכה הייתי בופעה שלהם לא מזמן וכל הרקדנים מדהימים. וגם אני עושה שיעורים של יורם!

mary anna

New member
כן! שיער שחור עיניים כחולות !

היא באמת מלכה !!! רקדנית מהממת!!! השיעורים שלה מדהימים קשים מומלץ!! מחר אני כנראה הולכת לראות אותה ב"מה טוב בירח" גם מומלץ!

ballet20

New member
איזה כיף לך...

היתי מתה לראות עוד הופעת מחול החודש, בטח של ענבל פינטו...מרחק וכסף
דווחי בפורום על ההופעה. אגב גם טלי פרץ שמלמדת בסטודיו בי רוקדת שם היא מהממת לגמרי.קטנה כזו עם שיער בלונדיני מחומצן.

mary anna

New member
אוקי..

אם אני אלך בסוף אני מבטיחה לספר אני בטוחה שיהיה מהמם! וואלה לא ידעתי שטלי גם שם.... האמת שאף פעם לא עשיתי שיעור שלה...

mary anna

New member
וואלה!

איפה היא עשתה לכם? אני מתה עליה גם בתור רקדנית וגם בתור בהאדם היא פשוט מקסימה :)

במתא"ן..נכון../images/Emo70.gif היא כזאת מקסימה..בא

באמת..היא ממש התלהבה מאיתנו והכל
היא אמרה לאבשלום שיש לו דור המשך ללהקה
והיא אמרה שהיא הספיקה איתנו ממש המון כי קלטנו ממש ממש טוב ומהר

mary anna

New member
כן היא מקסימה

לכי לראות אותה בהופעה אמרו לי שהיא מהממת יש היו ומחר ויש גם בספטמבר והכל בסוזן דלל!! אה וההופעה היא "מה טוב בירח"

ראיתי אותה רוקדת..אחרי זה במפגש עם

אבשלום פולק אז היא ועוד 2 רקדניות (היו 3 קבוצות..כל אחת מהן לקבוצה אחרת) רקדו בערך 4 ריקודים מכמה הופעות שלהם..מקסים

dance fr3ak

New member
אוי נו באמת...

בת דור עדיין פועלת נכון להיום.. לא מזמן דיברתי עם ז'נט.. והם מתחילים בספטמבר לעבוד כרגיל... נכון, בת דור כבר ממש לא כמו שהייתה פעם.. אבל עדין, בת דור..

mary anna

New member
נכון...

בת דור זה עדיין בת דור ואנחנו באמת מתחילים לעבוד כרגיל מספטמבר

mary anna

New member
רגע..

מז"א דיברת עם ג'נט? מה הקשר שלך אליה ואיפה אתה רוקד?

dance fr3ak

New member
בסה"כ

התקשרתי לבת דור ורציתי לעשות שיעור מודרני פעם ב... והיא אמרה לי שאין כרגע כי יש חופש ויהיה בספטמבר.. זהו:)

מרנינית

New member
נכון...

בת דור ממש לא כמו שהיא הייתה פעם...הם בהחלט ירדו ברמה...בגלל זה לא הלכתי ללמוד לשם...העדפתי בבלט הישראלי... אמא שלי(שרקדה שם הרבה שנים)סיפרה לי מה היה בזמנה ואין מה להשוות למה שיש עכשיו, אכן מאכזב. בכל אופן, לילדה שבלהקה שלהם, שיהיה המון בהצלחה!!

mary anna

New member
נכון....

גם לי אמרו שזה לא מה שהיה פעם... אבל המקום ממש מקצועי והשיעורים טובים! אז אותי זה ממש מספק כי בעיקרון זה לא בתכנון שלי להיות בלרינה ולרקוד בבלט הישראלי נכון זה חלום ילדות כזה אבל אני הרבה יותר בכיוון של להקה נאו קלאסית-מודרנית... אני עדיין לא בלהקה של בת דור אני בבני בת דור הלהקה השניה נראה איך העניינים יתפתחו כי אני די חדשה שם אני במקור בכלל מנתניה... ואני עדיין בבית ספר...וכרגע אני לוקחת שיעורים בסטודיו בי כדי לא להפסיק לרקוד בחופש.... טוב נראה לי שגלשתי בכלל מעבר חחח..

משוואשה

New member
תזהרי מבת דור...

אני לא הייתי מציע לך ללכת לרקוד בבני בת דור. הקורס קיץ ,הבהחלט מצויין שלהם, מטעה מאוד. במשך השנה בני בת דור מקבלים לרוב רק שיעורים של אלון אבידן.ומופיעים במופעים במופעי ילדים מבזים עם ניצה שאול. האווירה בבת דור נוראית.הלהקה בקושי מופיעה פעם בחודש.אין כסף.מה שמביא לחוסר מוטיבציה בקרב הרקדנים.את תלכי לשם ותראי בעצמך.רק אומר לך שתזהרי!אל תשארי שם יותר מדי זמן.אלול גם לגרום לך לרצות להפסיק לרקוד. *למרות זאת, אפשר ללמוד המון,המון דברים מהשיעורים של ג'נת, במיוחד עם מגיעים לעשות שיעורים עם הלהקה עצמה.

mary anna

New member
האמת...

שאני שם כדי שאני אוכל להתקדם והגעתי לשם לפני הקורס קיץ ככה שאני יודעת איך זה ואני מכירה את המקום.... ובני בת דור מקבלים שיעורים גם של אלון וגם של ג'נט זה מתחלק בשבוע וכמובן שגם שיעורי מודרני וג'אז... אני עדיין חושבת שהמקום מקדם למרות הדיבורים עליו....וניסיון במה זה דבר חשוב למרות שיש לי כי אני רוקדת המון שנים...

למעלה