אזיקון...לא אזיק...
M mcGooo New member 10/8/05 #23 אהה חח אבל גם זה לא זה יהיה מוזר הכי טוב בכיס של המכנס... אם לא בכיס של הליש
W waverider New member 10/8/05 #25 לפעמים לא נוח בליש אם המפתח גדול אז הליש לא מתעגל על הקרסול ואז לא נוח. עדיף במכנס
א אין כמו אקסטרים New member 11/8/05 #27 לא צריך שעון! לוקחים 2 אזיקונים וקושרים את המפתח ליד(ומשאירים מספריים ליד הגלגל של האותו, ועוד סכין יפני בתוך האוטו שלא יהיו תקלות) וזהו פשוט וקל!
לא צריך שעון! לוקחים 2 אזיקונים וקושרים את המפתח ליד(ומשאירים מספריים ליד הגלגל של האותו, ועוד סכין יפני בתוך האוטו שלא יהיו תקלות) וזהו פשוט וקל!
T t a s h t a s h i t New member 11/8/05 #32 !!! או שתשים אותו בשקית ניילון כזאת קטנה עם סגירה נו כמו האלה שקונים בגדים ויש שקית מצורפת לזה עם כפתור או מהשקיות ששמים שם פירסינגים כשאתה קונה ואז תחבר את זה.... או שתחביא את זה מתחת לאיזה סלע או משהו או איפשהו ליד האוטו הכי טוב....
!!! או שתשים אותו בשקית ניילון כזאת קטנה עם סגירה נו כמו האלה שקונים בגדים ויש שקית מצורפת לזה עם כפתור או מהשקיות ששמים שם פירסינגים כשאתה קונה ואז תחבר את זה.... או שתחביא את זה מתחת לאיזה סלע או משהו או איפשהו ליד האוטו הכי טוב....
B Beautiful Angel New member 11/8/05 #34 ... ידיד שלי שם את המפתח מאחורי אחד הגלגלים ושם עליו חול..סיכון אבל מי האידיוט שיחפש מאחורי גלגל משהו...
... ידיד שלי שם את המפתח מאחורי אחד הגלגלים ושם עליו חול..סיכון אבל מי האידיוט שיחפש מאחורי גלגל משהו...
J JellyFishSurffer New member 11/8/05 #35 אנשים אחלה רעיונות תודה :] ננסה אותם, טוב שאלה חדשה: תגידו מה קורה אם גונבים לכם את האוטו?? מבחינת ביטוח.. סתם חחחחחחח תודה..
אנשים אחלה רעיונות תודה :] ננסה אותם, טוב שאלה חדשה: תגידו מה קורה אם גונבים לכם את האוטו?? מבחינת ביטוח.. סתם חחחחחחח תודה..
W W u t a n g New member 11/8/05 #37 בנתיים... תעשו את מה שאמרתם.. אני מסתכל בהודעות שרשמתם, יודע איפה אתם גולשים.. פעם באה שיש גלים אני בא לעשות קופה .
בנתיים... תעשו את מה שאמרתם.. אני מסתכל בהודעות שרשמתם, יודע איפה אתם גולשים.. פעם באה שיש גלים אני בא לעשות קופה .
I ILANA360 New member 12/8/05 #38 ../images/Emo152.gifחחחח קח אותי איתך!! נתחיל במפתח מתחת לגלגל שמכוסה חול