תגידו..

תגידו..

מה אתם עושים כשאתם נוסעים לים עם רכב, ואתם לבד ואין מי שישמור על המפתחות?!!? (ואתם גרים רחוק מהים, שעה הליכה). $#!$%! כשאין מי שיקח אותכם..

ILANA360

New member
יש לך

במיכנס גלישה יש כזה כיס ויש כזה חוט אז קושרים תמפתח עליו ונכנסים למים

waverider

New member
הולכים למשכפל מפתחות ועושים מפתח

לא אלקטרוני אלא רק גלם. את האלקטרוני משאירים באוטו ונועלים עם הגלם. ויאללה למים.

mcGooo

New member
אממ אין לי אוטו אבל

אני לוקחת כסף ופלאפון.. אני לוקחת תיק שמה את התיק מולי.. ומסתכלת עליו לפעמים מהים עדיין לא גנבו לי כלום.. :)

גלשנן

New member
תגידי לי פעם הבאה שאת הולכת

אני יבוא לעשות קופה. ח ח ח ח

חחחחחחח

:\ ואם אני יאבד את המכנס באיזה גל :p זה מחזיק טוב שקושרים למכנס? נראה לי בגל לא מתאים זה יכול יעוף לי בטעות. וכן מכיר את הקטע הזה עם המפתחות באגזוז וזה, נראה לי לא משהו. אוף

למה אחי אני גולש רק עם מכנס אחד

גלישה של קוויקסילבר כי המכנס הזה יש לו גם חוט למפתחות וגם כיס ולא נופל המכנס אחי פשוט תעשה קשר כפול...

cyb3rmaniak

New member
בדרך כלל זה גומיה ולא חוט...

וזה כפול (כאילו, לולאה כזו). הרעיון הוא לא לקשור, אלא להשחיל טבעת של מחזיק מפתחות על זה. אין מצב שזה משתחרר או נקרע. אם זה באמת חוט אחד נסה לעשות שפצור עם טבעת. תעשה לולאת חנק (slipknot)עם קשר קפול ואז שרוף עם מצית את הקשר ושים על זה סופר גלו. תשחיל את הטבעת בלולאה.

cyb3rmaniak

New member
אם אין לך את הכיס הזה במכנס גלישה..

קח טבעת של מפחות ותשחיל אותה דרך החורים האלה של החלק התחתון של הבגד ים בכיסים... אם יש כיסים... תעביר אותה דרך איזה 5-6 חורים וזה לא ישתחרר. שים את המפתח של האוטו על הטבעת. אם אתה רוצה להסתכן טיפה קנה "KeyGuard". זה כמו קופסה קטנה כזו עם מגנטים ממש חזקים. אתה מכניס את המפתח לתוכה ומצמיד אותה ללמעטה של האוטו או מעל אחד הגלגלים למתכת של השלדה. מחזיק בן זונה.

הצעה...

לפני יומיים אני לקחתי 2 אזיקונים וקשרתי את המפתח ליד(במקום של השעון) אין מצב בעולם שזה ייפול! ואחרי שמתרגלים לא מרגישים את זה גם. הבנתי שאפשר לצפות את המפתח בחומר שמונע חלודה, אם כן אז זה בכלל בסט!

למעלה