תגידו

worrywort

New member
כמובן שהשימוש במילה "טרור"

הוא מעט דמגוגי, כי כשאנו אומרים טרור אנחנו מתכוונים "פיגועים". אבל טרור בתרגום חופשי מאנגלית הוא "הפחדה" וזה מה שמתבצע בשטחים, דיכוי, והפחדה.

אשרת

New member
אז לשיטתך.

גם החמאס למעשה הוא ארגון טרור לא רק כלפי ישראל , אלא גם כלפי החברה הפלסטינית עצמה.

iceviper

New member
זה דבר קטן

היא גם אמרה שמופז ושרון רוצחים,שהפרוטוקולים של זקני ציון כנראה קיימים,וממש מתעקשת להמציא אותם עם קונסיפרציות שלא היו מביישות את תיקים באפלה. בקיצור,היא נזק.

אשרת

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

מישהו צריך לסתום לה את הפה, כי לאט לאט עולה הרושם שהקשר בינה לבין העם והמדינה שבה היא יושבת, מתחילים להתרופף במהירות שיא.

iceviper

New member
שיתרופף

גם לחרדים ממגזרים מסויימים וחלק מערביי ישראל יש קשר רופף למדינה ולמה שהיא מייצגת. הבעיה שלי תהיה כאשר מישהו עם השקפות כאלה יוביל מפלגה שאני משוייך אליה ומאמין בעקרונותיה.

אשרת

New member
מקווה בשבילך שלא.

אחרת היא כתם ענק על המפלגה שאתה מאמין בה.

אשרת

New member
לא על היציאות האחרונות שהיו

לגברת הסנילית הזאת. זקנתה מביישת את צעירותה, וחבל.

השפה שאת משתמשת בה מבישת את

הדברים שאת כותבת בדרך כלל. למה לא תסתפקי בהתקפות על הדברים עצמם? ממתי גידופים מחזקים טענות?

אשרת

New member
מה גס במשפט - זקנתה מביישת את

צעירותה?! אם תשים לב, ככל שהגברת מתקדמת בגיל הכרונולוגיה, כך דעותיה אך ורק נעשות קיצוניות יותר, שהשיא , אני לפחות מקווה, היא בהתקפה הנוכחית על צה"ל, על המדינה ועל היהודית (שכידוע, אי אפשר להאשים אותי באהבת יתר לדת הזאת :) ואתה יודע מה, אין לי מה לומר או להתקיף על מה שהיא אמרה על הפרוטוקלים של זקני ציון, על זה שהיא חושבת שהם כנראה נכונים, משום שאין שום טעם להתייחס לזה, כי זה מגחוך ועוד יותר מגוחך לחשוב שאחת כמוה חושבת כך. ועל זה שהיא חושבת שהטרור הישראלי גרוע יותר מהטרור הפלסטיני, כבר הגבתי על זה למעלה. והסניליות --> שים לב, שככל שאדם מתבגר יותר, כך איכות הזכרון שלו יורדת, תוצאה של גיל ותו לא. לרוב. :)

פיקסו3

New member
פעם הבאה שמישהו מתכוון להצביע מרצ

שיחשוב טיפה לפני שהוא מכניס את הפתק לקלפי

למעלה