תגידו... עוד כמה פרקים נגמרת העונה הראשונה?
א אמברוש New member 26/7/05 #4 כן ואחרי זה יהיה הרווק 6 אופפ רציתי שיהיה העונה הראשונה של האוסי אחרי שמגרש ביתי ייגמר.. כי לא ראיתי תעונה הזו
כן ואחרי זה יהיה הרווק 6 אופפ רציתי שיהיה העונה הראשונה של האוסי אחרי שמגרש ביתי ייגמר.. כי לא ראיתי תעונה הזו
L linorהאחת New member 26/7/05 #6 הלוואי..... נקווה שישדרו ת'עונה השניה שוב כי הפסדתי כמה פרקים בהתחלה
Y yasminale New member 26/7/05 #7 המהממהמהמהמהמהמ?!!? הרווק?!?! 6?~?!?! מה פתאום! לא היו אמורים להיות שידורים חוזרים של OC??? איזה פאקקקקקקקקקקקקקקקקקק
המהממהמהמהמהמהמ?!!? הרווק?!?! 6?~?!?! מה פתאום! לא היו אמורים להיות שידורים חוזרים של OC??? איזה פאקקקקקקקקקקקקקקקקקק
T T nager New member 26/7/05 #11 כי חשבתי למגיע לך מקום מכובד יותר בפורום, אחרי הכל את אשת העידכונים שלנו, הגולשת הכי פעילה לדעתי בפורום, ותמיד עונה על כל שאלה ששואלים כאן, גם אם נמאס לראות את אותה שאלה 19 פעם ביום.
כי חשבתי למגיע לך מקום מכובד יותר בפורום, אחרי הכל את אשת העידכונים שלנו, הגולשת הכי פעילה לדעתי בפורום, ותמיד עונה על כל שאלה ששואלים כאן, גם אם נמאס לראות את אותה שאלה 19 פעם ביום.
G G Baby New member 26/7/05 #9 אממ לא.. יש מחר הרווק 6 פרק ארוך ומיום חמישי יש פגישת מחזור במקום מגרש ביתי.. אהה ויסמין, ממתי את אדומה?? מזל"ט על ההאדמה!!!
אממ לא.. יש מחר הרווק 6 פרק ארוך ומיום חמישי יש פגישת מחזור במקום מגרש ביתי.. אהה ויסמין, ממתי את אדומה?? מזל"ט על ההאדמה!!!
Y yasminale New member 26/7/05 #10 הייתי טבוחה שיהיה OC ../images/Emo10.gif ואין לי מושג בקשר להאדמה, פשוט שלחתי הודעה וזה נהיה ככה! למישהו יש מושג למה? חחחח אני לא טובה בקטע של הצבעים בפורום ותודה על המזל טוב
הייתי טבוחה שיהיה OC ../images/Emo10.gif ואין לי מושג בקשר להאדמה, פשוט שלחתי הודעה וזה נהיה ככה! למישהו יש מושג למה? חחחח אני לא טובה בקטע של הצבעים בפורום ותודה על המזל טוב
א אמברוש New member 26/7/05 #14 זהו גם אני הייתי בטוחה שיהיה האוסי! כי רציתי לראות תעונה הראשונה של זה טוב אני אקנה בדיוידי