תגידו

המקטרג

New member
תגידו

יש מצב להביא את נייטוויש/סונטה/ווית'אן/ראפסודי לארץ? כשאני חושב על כל להקות הפאוור שאני שומע, אני שם לב שאף פעם לא הייתי בהופעת פאוור, וזה בטח חוויה מדהימה...

smady by

New member
../images/Emo7.gif

הלוואי והם יסכימו להגיע לארץ, אבל אני בספק...

scudnick

New member
אין מספיק מעריצים.

לסקורפיונס לקח 36 שנים להגיע לכאן, אז לסונטה יש מספיק מעריצים?

slallum

New member
אולי ראפסודי

מסתבר שרק להקות שהחברים בה זקנים יכולות לבוא לארץ..
נסה גם הלווין P:

המקטרג

New member
הממ

לפי מה שאני הבנתי ראפסודי הם איטלקים... חמש שעות טיסה - זה הבעיה שלהם?! גוד, זה יהיה בדיוק כמו להופיע באיטליה... סך הכל כמה שעות טיסה, אם אני לא מתבלבל, גם יש להם יהודי בלהקה

slallum

New member
נו עשה טובה

אפשר לחשוב שזה מה שעוצר אותם לבוא לפה.. המצב בארץ, אולי לא מספיק אנשים יבואו להופעה, אולי לא מספיק משתלם, מלא דברים יכולים להיות.. והעובדה שמישהו שם יהודי לא קשורה עד כדי כך.. לדרים ת'יאטר יש 2 יהודים בלהקה (אפילו ג'ון מיונג הוא קצת מאוד יהודי לפי מה ששמעתי
) והם לא באים לארץ=\

המקטרג

New member
../images/Emo45.gif

בכלל, חבר שלי נוסע להופעה של דרים בטורקיה. אתה מבין, הם מעדיפים להופיע בפני חבורת מוסלמים מטומטמים ופרימיטיבים כל כך מעצבן הגזענות הזו שיש על ישראל כל הזמן... וזה עוד סיבה למה צריך להשמיד את הערבים - כדי שלהקות יבואו!!! (כולל בכדורגל)

slallum

New member
חחחחחחח =]

לא נראה לי שזה קשור לגזענות שיש על ישראל, ואני לא חושב שהערבים בטורקיה פרימיטיבים כל כך =] ג'ורדן רודס דווקא אמר בראיון אחד שלו שהוא די רוצה לבוא לארץ.

Danihell1

New member
אוי בלאט..

רק תגיד שהכל פה נאמר בכוונה בחוסר הגיון משווע, ואני לא אטרח להגיב על זה.

newKiticat

New member
או בחייך.

למה כל פעם שמישהו קורא שיש ללהקה X חבר יהודי ואפילו שניים- אז זה כאילו אמור להוות סיבה כלשהיא ללהקה להגיע לארץ? לא חסרים יהודים בעולם, שבכלל לא מייחסים לזה חשיבות, ובקושי זוכרים איפשהו מהילדות שלהם איזה ראש השנה או סדר פסח כזה....

בסוף הם לא היו...

בגלל בעיות של שביתות פה בארץ או משהו כזה. ואדאג'יו צרפתים בכלל.

למעלה