יש מצב להביא את נייטוויש/סונטה/ווית'אן/ראפסודי לארץ? כשאני חושב על כל להקות הפאוור שאני שומע, אני שם לב שאף פעם לא הייתי בהופעת פאוור, וזה בטח חוויה מדהימה...
לפי מה שאני הבנתי ראפסודי הם איטלקים... חמש שעות טיסה - זה הבעיה שלהם?! גוד, זה יהיה בדיוק כמו להופיע באיטליה... סך הכל כמה שעות טיסה, אם אני לא מתבלבל, גם יש להם יהודי בלהקה
אפשר לחשוב שזה מה שעוצר אותם לבוא לפה.. המצב בארץ, אולי לא מספיק אנשים יבואו להופעה, אולי לא מספיק משתלם, מלא דברים יכולים להיות.. והעובדה שמישהו שם יהודי לא קשורה עד כדי כך.. לדרים ת'יאטר יש 2 יהודים בלהקה (אפילו ג'ון מיונג הוא קצת מאוד יהודי לפי מה ששמעתי
בכלל, חבר שלי נוסע להופעה של דרים בטורקיה. אתה מבין, הם מעדיפים להופיע בפני חבורת מוסלמים מטומטמים ופרימיטיבים כל כך מעצבן הגזענות הזו שיש על ישראל כל הזמן... וזה עוד סיבה למה צריך להשמיד את הערבים - כדי שלהקות יבואו!!! (כולל בכדורגל)
לא נראה לי שזה קשור לגזענות שיש על ישראל, ואני לא חושב שהערבים בטורקיה פרימיטיבים כל כך =] ג'ורדן רודס דווקא אמר בראיון אחד שלו שהוא די רוצה לבוא לארץ.
למה כל פעם שמישהו קורא שיש ללהקה X חבר יהודי ואפילו שניים- אז זה כאילו אמור להוות סיבה כלשהיא ללהקה להגיע לארץ? לא חסרים יהודים בעולם, שבכלל לא מייחסים לזה חשיבות, ובקושי זוכרים איפשהו מהילדות שלהם איזה ראש השנה או סדר פסח כזה....