תגידו...

בהודעת שרשמת עכשיו

יכולת לרשום את המספר, ואז אני לא הייתי צריכה לרשום את ההודעה הזאת ואז משהו אחר היה רושם את המספר שלו...!! זה כבר 3!!!

לפני מספר חודשים עמית ואני חשבנו

על אותו רעיון בדיוק. בפורום בהייד פארק העלנו את הרעיון הזה והעצומה כבר צריכה לעלות לדף אינטרנט... אבל לוקח לזה המון זמן כבר... [אם אתם רוצים לבדוק תכנסו לפורום רד הוט בהייד פארק(מס' 1913) לאשכול "ההחתמה על העצומה החלה!"] פשוט לא חשבתי להגיד את זה

אני מוכנה להקים דף או אתר...

רק שממש אין לי מושג איך עושים את זה אבל אני מוכנה לנסות ואם מישהו רוצה לעזור לי הוא מוזמן...

DAN1EL

New member
פרסמתי בפורום MTV

הנה כי שם לא צריך אישור, הרי זה קשור לנושא הפורום (הפפרז הם חלק די נכבד מהפלייליסט של MTV כבר שנים). ניסחתי את ההודעה קצת שונה שם.

חדשות מרעישותתת!!!!!

דיברתי עם מישהו שמתעסק בענייני המוסיקה, והוא יברר בשבילי פרטים וייתן לי את הפרטים של המפיק שהיה אחראי להביא את הצ'ילים בפעם הקודמת.. וכנסיים להחתים את כל מאות אלפי החתימות נוכל לשלוח את זה אליו!!!! נכון שזה פשוט מעולה???

michaelblum

New member
אני מוכרח לומר - חיובי

יההההההההההה רק שיהיו חדשות טובות - אבל לא להתעסק בזה יותר מדי אלא להמשיך בעבודה שלנו!

DAN1EL

New member
אחלה

אבל צריך גם להעלות עצומה לאינטרנט, בנוסף. והדס - אנחנו צריכים אישור כדי לפרסם מידע על העצומה בפורומים השונים? אם כן, איך משיגים אישור כזה?

את מתכוונת לשוקי וייס? ../images/Emo13.gif

שיהיה לנו בהצלחה
ביום ראשון אני הולכת אולי גם להחתים.. אולי בכל ערד יהיו איזה 10 אנשים...

idanem

New member
כשאני אלך להחתים

אני יגיד לאנשים בקיבוץ שלי לחתום והם יחתמו, לא יהיה להם איכפת למה זה...זה יהיה מצחיק...

למעלה