תגידו...

DAN1EL

New member
אוקיי מצאת את האתר אבל ...

הוא נסגר (זמנית?) בגלל בעיות טכניות. אז נראה לי שעדיף לא לסמוך על זה... יש מצב שמישהו פה מבין ב-HTML וכל השיט הזה ויכול לפתוח אתר מיוחד בשביל העצומה?

מצאתי אתר..

אבל הוא באנגלית... לדעתי זה רעיון נחמד.. עם מישהו יקרא את זה מהמפיקים שלהם או משהו זה יהיה נחמד...

michaelblum

New member
אתר עם עצומה באינטרנט

לפי לדעתי זה לא מספיק רציני, אולי בנוסף למה שאנחנו נעשה גם כך, אבל באינטרנט בלבד זה יראה לא רציני. האנשים מלמעלה צריכים לראות דפים - דפים של נייר מפוצצים בחתימות. באינטרנט זה נותן הרגשה שכל פלוץ מסכן שאפילו לא יודע מה זה גיטרה בס יכול להצביע, לא מעריצים אמיתיים. זה הכל עניין של איך מגישים להם את זה, וזה צריך להיעשות בשיא הרצינות. אפשר לעשות את זה בנוסף - אבל זה לבד לא יהיה אפקטיבי בכלל.

DAN1EL

New member
הממ...מה הסיכוי שזה יקרה?

אתם לא יכולים לסמוך על זה. זה לא שהמפיקים שלהם מסתובבים כל היום באינטרנט וכל עצומה שהם רואים הם מחליטים אוטומטית להביא את הלהקה לארץ שפתחה את העצומה... כדי שמשהו יזוז בארץ צריך עצומה שתעשה הרבה רעש תקשורתי בארץ (ונראה לי שיש לכך פוטנציאל כי לתקשורת יש חומר קודם על הנושא - הביטול ב-2002), ואחרי שהעצומה תעשה רעש בארץ ותגיע גם למי שצריך בארץ, הם כבר אולי אולי יצרו קשר עם המפיקים של הפפרז בחו"ל.

DAN1EL

New member
ומה ששכחתי להגיד

זה שצריך לפתוח לנו אתר, ששם נרכז את כל הפעילות, כולל עצומה וירטואלית (בנוסף לעצומות האמיתיות שיסתובבו בארץ).

DAN1EL

New member
כנ"ל

ד"א - פרסמתי עכשיו בפורום תפוז מומלצים את הפעילות שמתרחשת כאן, ויש סיכוי טוב שהם ישימו את זה בעמוד הראשי, כמו שהם עשו עם עצומות אחרות. וגם פעם כתבתי להם שם בפורום על נושא אחר והם שמו את זה בעמוד הראשי.
ניסחתי איזה הודעה לגבי העצומה והכל, אפשר לפרסם את זה בפורומים השונים, אם נקבל אישור.

DAN1EL

New member
זאת ההודעה../images/Emo26.gif

לפני כשלוש שנים, רד הוט צ'ילי פפרז, אחת הלהקות הכי מצליחות בעולם ובישראל רצו מאוד להופיע בארץ (אחד מחברי הלהקה בתחילה דרכה היה ישראלי ונפטר ממנת יתר של הרואין) אבל נאלצו לבטל בגלל המצב הבטחוני. עכשיו המעריצים הישראלים בפורום בתפוז (896) מנסים שוב להביא את הלהקה לארץ, בעזרת עצומות שיסתובבו ברחבי הארץ ובאינטרנט. רוצים לעזור? יש לכם רעיונות? קשרים? כנסו לפורום 896. תגידו לי מה דעתכם, איזה שינויים וכו', ואיפה כדאי לפרסם (לדעתי בכל הפורומים שקשורים למוזיקה ובפרט בפורומים שקשורים לרוק).

michaelblum

New member
יפה מאוד

רק במקום "בעזרת עצומות שיסתובבו ברחבי הארץ ובאינטרנט" כדאי לשנות לבעזרת רעיונות שונים ובינהם עצמות גדולות וכו'......." רק עצומות יראה שזה כל מה שאנחנו עושים - וזו לא המטרה מפני שאנחנו מחפשים כל רעיון אפשרי. אבל חוץ מזה זה מעולה.

DAN1EL

New member
בעיקרון

אם אני לא טועה, כדי לפרסם באופן נרחב בפורומים השונים הודעות שלא קשורות לנושא של הפורום בו מפרסמים צריך לקבל אישור של תפוז. הדס, תקני אותי אם אני טועה.

למי שיש אייסיקיו..

שירשום את המספר שנוכל להיות בקשר יותר ישיר מאשר בפורום...

DAN1EL

New member
רגע רגע

מכיוון שלכל הפורום יש אייסיקיו (או לפחות לכמעט כולם) זה יכול לתפוס חלק גדול מדי מהשרשור, אז נראה לי שעדיף לפתוח שרשור אייסיקיו בשביל זה...

למעלה