תגידו...

dafnaleh

New member
לא, לא.

הרבה אחרי. גם במקום ההוא היה עניין של מלחמות עמים

BloodSugarCrazy

New member
באלי

הם היו אמורים להופיע בבאלי ב-14.12.02, ושבועיים לפני ההופעה היה שם פיגוע שמתו בו 400 איש (ברובם אוסטרלים, אם אתם זוכרים את המקרה), וגם אז הם ביטלו. שני המקרים היחידים בהיסטוריה שבהם הם ביטלו הופעה.

michaelblum

New member
מה פתאום...

היו מלא מלא הופעות שבוטלו... אני יכול להביא לך רשימה ארוכה של כל ההופעות שלהם שבוטלו...

תקשיבו מה קראתי!!

קראתי עכשיו בעיתון של היום שבעקבות המצב הבטחוני בישראל, יכול להיות שאמינם ופיפטי סנט יבואו להופיע בפארק הירקון!!! זה שאמינם ופיפטי באים זה פחות מעניין כמו העובדה שאומנים מתחילים לראות את ישראל כמדינה שהם יכולים לבוא אליה!! אולי גם רד הוט חושבים ככה עכשיו !!!! זה יכול לעזור לנו מאוד!!!

DAN1EL

New member
לא הבנת

הקטע שהיא ביטלה זה לא מה שהתכוונתי להעביר. שרשרתי לאן ששרשרתי כדי לחזק את הקטע שכן יש אמנים שמביעים עניין לבוא ולהופיע בישראל. וגם די הרבה עשו את זה בשנים האחרונות.

lollapalooza

New member
ואוו,

קודם כל, אני גאה בכם. איזה שרשור ענקי, לא הייתי פה כולה כמה שעות. מגניב.
עכשיו, אני חושבת שעניין העצומה הוא יפה, אבל אני לא בטוחה עד כמה הוא אפקטיבי, כי כמו שאמרו פה, המפיקים הם אלה שמחליטים להביא אמנים לארץ, ואלו גם הם שמממנים. אני גם לא בטוחה שיש פה מפיק שמוכן לקחת על עצמו כזה סיכון, אחרי הביטול שגרם להפסדים ענקיים... לא ממש הבנתי לעומק את מה שאתם עושים פ- למי בדיוק שולחים את העצומה
אני חושבת שאם זה באמת יהיה למפיקים ולאנשים שיכולים להביא את הלהקה לארץ, אולי- אולי- אולי יכול לזוז פה משהו.

תראו....

א. יש לי כבר 264 חתימות ביום אחד בבית הספר שלי. ב. דודה שלי האמרגנית של רון שובל כך שהיא אולי תוכל או להפנות אותנו לאנשהו כי היא טובה ביחסי ציבור.. ג. ואם באמת כל אחד יתחיל להחתים אז ידברו על זה מלאא וכולם ידעו על זה וזה יביא לנו מלא פרסום ומה שמתפרסם בארץ שקשור לדברים בחול יתפרסם גם שם.. ואם המפיקים יראו מה אנחנו עושים בשביל לראות אותם בארץ לא נראה לי שהם לא יתרשמו ואולי בסיבוב ההופעות הבא שלהם הם יכללו אותנו בתוכנית..

michaelblum

New member
כל הכבוד!

באמת באמת כל הכבוד, רק להמשיך להחתים, לעשות מה שאנחנו יכולים, אחרי זה נעבור לשלב 2 והוא להעביר את המסר לאנשים הגדולים שלמעלה. העניין הוא שכדי שזה יהיה רציני צריכים ממש אלפי חתימות בסך הכל של כולם. באמת שזה חשוב! כל הכבוד לך באמת! אגב, אני לא יודע אם תכעסו עלי בגלל זה או לא, אבל אני מציע לערב בזה גם את חברי פורום הייד פארק. למטרה כזאת צריך לעשות את זה ביחד, כמה שיותר אנשים.

DAN1EL

New member
אנשים

זה יפה מאוד שהתחלתם כבר להחתים
אבל אני חושב שצריך גם להעביר עצומה גם באינטרנט. יש איזה אתר שפותחים בו עצומות, למישהו יש מושג איך פותחים אחת? ברגע שנפתח אני יכול לסדר שזה יהיה בעמוד הראשי בתפוז כל מה שאנחנו עושים פה.

למעלה