תגידו...

michaelblum

New member
מה פתאום...

נראה לך שקיסריה יכול לאכלס הופעה של רד הוט צ'ילי פפרס?!?!
קיסריה זה מקסימום 4000 מקומות... הופעה של רד הוט צ'ילי פפרס מביאה בארץ מינימום, מינימום שבמינימום 15000 איש........ וזה בתקופה הכי רדודה שיש, לא אחרי שהם הוציאו איזה דיסק חדש או משהו כזה. בקשר למה שאמרו שצריך לארגן את זה בזמן סיבוב ההופעות - מה פתאום, העניין הוא שסיבוב ההופעות רובו נקבע מראש, צריך שתהיה כאן קביעה מראש של הופעה הרבה לפני שסיבוב ההופעות מתחיל כמובן. הרעיון עצמו מצויין - צריך באמת לדעת למי למי לפנות עם העצומה הזו כדי שתהיה אפקטיבית באמת.

לדעתי

גני יהושע יתאימו.. רק בגמר של מכבי ת"א הם הכילו בסביבות המאה אלף איש...

michaelblum

New member
גני יהושוע

או אחד מ4 איצטדיוני הכדורגל הגדולים בארצנו הקטנטונת. (בלומפילד, ר"ג, טדי, קרית אליעזר) שכמובן בהם אפשר להכיל הרבה יותר ממה שיש במשחק כדורגל רגיל מפני שהקהל מתפרש גם על משתח הדשא, מה שאומר שהמספר מוכפל בערך אם לא יותר. בואו נגיד שזו לא הבעיה הגדולה.........

אנשים!!!

הנה צירפתי את הדף, רק תדפיסו ותחתימו ותעלו לפורום!!! "זה לא יתממש אם לא נתעקש"

הדף שצירפתי הוא הדף הראשון

למי שבאמת רציני ורוצה לעזור אז הנה דוגמא לשאר הדפים שלא יהיו כמו הראשון..

dafnaleh

New member
אוהו,

כשהייתי צעירה ופוחזת, הרבה לפני ההופעה המתוכננת בארץ, התכתבתי באי מייל עם סטארלה משהו, אחת האמרגניות שלהם, בנוגע להגעה שלהם לארץ. דיברתי איתה על עצומות והכל, והיא אמרה שבכל מקרה הם נורא רוצים להגיע לארץ. אבל הם לא יגיעו לכאן בקרוב, פעם זה היה ביטחוני גרידא, היום זה כבר גם פוליטי. ואם בצביעות עסקינן, אזכיר לכם שלקראת הופעה במדינה אחרת בה התנאים הביטחוניים היו לא טובים (כבר לא זוכרת איפה), שאלו את פלי איך הם לא מפחדים להופיע שם, והוא ענה: "מה זאת אומרת? בתקופות כאלה קהל המעריצים שלנו צריך אותנו הכי הרבה. שלא נהיה שם בשבילם?" כמה שהתעצבנתי כשקראתי את זה.

dafnaleh

New member
ובכן,

כמו שהרבה אמנים אמריקאים יוצאים נגד הממשל של בוש, הם גם נגד ה'כיבוש', איף יו וויל.

michaelblum

New member
אני לא חושב

שזה מעניין אותם, מה גם שהם להקה "פרו ישראלית" אני בטוח, לפחות הם היו ככה, יש להם קשר למדינה הזאת, הם לא כמו אמנים אמריקאים אחרים, מה גם שהלהקה הזאת כמעט ולא מתבטאת בעניינים פוליטים מהסוג הזה, מקסימום בעניינים פוליטיים חברתיים בתוך המדינה שלהם. לא יותר. אני חושב שלאומת אמנים אמריקאים אחרים, הדבר הזה לא ישפיע עליהם לבוא לארץ.

dafnaleh

New member
אולי,

דווקא הגיוני שלא אכפת להם יותר מדי מדברים שלא קשורים ישירות אליהם, כדרכם של אמריקאים רבים. אבל כפי שאתה רואה, ישראל היא לא המקום הכי פופולרי כמקום בו מופיעים מיטב האמנים מהעולם, גם עכשיו, כשאין פיגוע בכל יום, כמו שאז היה. פלסיבו, כך שמעתי, למשל, לא מגיעים לארץ משום שאינם מסכימים עם הדרך בה מדינתנו מתנהלת. במקרה הזה- טוב שכך, כי זה רק פלסיבו, שיישארו שם. דרך אגב, אל תהיה בטוח כל כך בקשר למעורבותם הפוליטית. התפלאתי מאוד לראות שאראיאם מתחילים לעסוק בפוליטיקה בקמפיינים פרו-אדוארדס שבהם הם היו מעורבים.

michaelblum

New member
כן, אבל כאן העניין שונה

יש להם קשר למדינה, בטח שלאנטוני ופלי, הם בטוח לא יהיו אנטי ישראלים, החבר הכי טוב שלהם היה ישראלי 5 שנים, אני יכול להראות לך כאן תמונה שיש לפלי על הבס דגל ישראל, אמנם תמונה ישנה מאוד, אבל עדיין, זה היה. ללהקה הזאת יש קשר למדינה מעבר לפוליטיקה, זה בכלל לא קשור לעניין.

michaelblum

New member
אבל אני חושב שמיצינו את הנושא

וכדאי לחזור לנושא המקורי והמקודש.

dafnaleh

New member
ואתה רואה כמה ה'קשר הישראלי'

שלהם הזיז משהו עד עכשיו, 20 שנה מאז הקמת הלהקה.

chief shit

New member
יש לך נקודה

אמנם הם יכולים לנקוט עמדה פוליטית נגד הכיבוש והכל בזה שהם לא באים. אבל כשלהקה באה לארץ הם לא באים בשביל לעשות שמח לאריק שרון. אז חבל שהמעריצים לא יהנו בגלל פוליטיקאים. זו הדעה שלי, יכול להיות שרד הוט גם חושבים ככה אבל מי יודע.

michaelblum

New member
ואגב

אני חושב שהתכוונת להופעה בכיכר האדומה כי אני זוכר שהם מאוד פחדו להגיע לרוסיה כי זה היה בתקופה שכל הזמן חטפו שם אנשים ואירגנו שם אבטחה עצומה.

למעלה