תגידו...

red mosquito

New member
אני לא חושבת שמישהו אצלנו יסכים

לחתום... ובקשר לרעיון של לפנות לאמרגן, זה נראה לי מעולה. אפשר גם לדבר עם משרדי כרטיסים וכאלה.

תנסי לא מבית ספר

איפה שאת רק יכולה, אפילו אם את יכולה להפגש איתי ונלך לאיזשהו מרכז מסחרי או משהו ונחתים.. יש לך דף למטה להדפיס...

BloodSugarCrazy

New member
?

"כי הרי הם כבר מבוגרים" הם לא עומדים למות!! לגופו של עניין, לא נראה לי שזה יעזור אם נשלח עצומה אליהם הביתה, כי בסופו של דבר, החברה שלהם מחליטה לאן הם יסעו, לא הם. אם זה היה תלוי בהם אז כבר מזמן הם היו מופיעים פה. בכל מקרה, שווה לנסות, אני מוכנה לחתום. ומנסיון- ההופעה שווה את המאמץ. ;)

DAN1EL

New member
../images/Emo6.gif

זה באמת נראה בהודעה שלה כאילו הם הולכים למות או משהו...

חח

אבל בתכלס הם לא ימשיכו להופיע עוד הרבה זמן, אנתוני מתקרב ל50 ובטח ירצה להתמסד באיזשהו שלב... ופלי ,טוב פלי זה כבר סיפור אחר..

lollapalooza

New member
מתקרב לחמישים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא נסחפנו בכלל
הבחור בקושי התחיל את שנות הארבעים שלו, אנא ממך

DAN1EL

New member
הוא לא מתקרב לחמישים...../images/Emo6.gif

אני מבין שהכל אצלך בהקצנה..חחחח

chief shit

New member
פלי מלך העולם

רק שיזרוק את המפרט ויחזור לג'אז בס כמו בימים הטובים. בהופעות שלהם היום הוא היחיד שעדיין רוקד כמו פעם ועדיין נראה צעיר כמו פעם.

DAN1EL

New member
אני בעד

לעשות עצומה גדולה ולהפיץ באינטרנט. אני יודע שבפורום של מאריה קארי עשו את זה פעם (אני לא חבר שם אבל כל הזמן תפוז שמו את זה בעמוד הראשי) והם עשו המון פרסום בתפוז והגיעו גם לתקשורת (דיברו על העצומה בגיא פינס)... אז נראה לי שאפשר לעשות משהו, אבל כדי שזה יעבוד צריך: 1. שזה יהיה פרויקט גדול, משהו ממש רציני. 2. לעשות את העצומה בתקופה של סיבוב הופעות, כי הרי הם לא יעשו הופעה פרטית רק לנו, נכון? רק אם הם בסיבוב עולמי או משהו כזה הם אולי יבואו לפה. הממ...וזהו. הפפרז איבדו די הרבה מעריצים ישראלים מאז ביטול ההופעה בפארק הירקון לפני כמה שנים, וחבל...(אנשים קראו להם "פחדנים" והפסיקו לשמוע אותם...
) אבל נראה לי חשוב שאנחנו נמשיך לקנות דיסקים שלהם, כדי שהם יראו שיש להם קהל כאן...ו..זהו.

את העצומה נתחיל כבר עכשיו ובסיבוב

ההופעות שיבוא אני מאוד מקווה שהם יבואו... אבל זה לוקח זמן להחתים הרבה אנשים ואני מתכוונת הרבה מאוד אנשים. אני יעשה את זה הכי רציני שאפשר... ואם מישהו מפה יכול להגפש איתי ונלך למקומות שיש הרבה אנשים ונחתים אותם (קניונים,כיכרים) . אתה צודק מאה אחוז! זה הולך להיות פרויקט רציני וגיא פינס קטן עלינו... ובסוף אחרי שנשיג הרבה מאוד מאוד מאוד חתימות אז נכתוב כולם ביחד מכתב אישי מחברי הפורום ובכלל מכל המעריצים. מקובל? יש אנשים שיכולים להפגש?

תגידו אתם גנובים?

מי שמביא הופעות זה אמרגן. אז דבר ראשון תמצאו אמרגן מהארץ ותפנו אליו את העצומה. זה לא שהפפרס יושבים להם באל איי ומחליטים לנסוע לאנשהו להופיע. ביזנס זה ביזנס. מישהו מהארץ צריך לחתום עם המנהלים שלהם על "דיל" להופעה בארץ.עכשיו תמצאו מישהו שיש לו את הכסף ואת הדרייב. ואז תביאו לו עצומה. אחרת חבל על המאמץ.

אני מוכנה גם לעשות

איזשהו מסע התרמה בשביל זה... נתחיל לאסוף כסף כל אחד בדוכן שלו במקום שהוא גר ואז מתי שהוא ניפגש ונעשה עם זה משהו..

קיצר..

נעשה פרויקט רציני וזה יקרה!! אם נעשה הכל בשביל זה ולא נתייאש זה יקרה!!!!!!!!

idanem

New member
חחח...

זה מזכיר לי משהו, אחד מהקיבוץ שלנו הקים פעם עצומה להבאת פנתרה לארץ, אז הוא החתעם אנשים בכל מקום והוא הלך להופעות גדולות כמו הזאת של מטאליקה והחתים המון אנשים...בסוף היה לו משהו כמו 3000 דפים חתומים, ואז הסולן של פנתרה נרצח...אז החלום התפוגג... ובקשר לעצומה שלנו...אין לי בעיה עם זה, אבל צריך לזכור שאין תמיד זמן...ביחוד כשחצי מהפורום הזה יש לו בי"ס..(וזה כולל ש"ב, מבחנים וכד'), ולא רק זה, הסיבה שרד הוט לא הגיעו לארץ בפעם שעברה הייתה בגלל המצב הביטחוני, מי אמר שזה לא ימנע מהם לבוא עוד פעם?, עוד דבר...במקרה ורד הוט יגיעו לארץ, יצטרכו מקום מספיק גדול (קיסריה למשל) בשביל לאכלס את קהל המעריצים ההמוני שלהם (אנחנו ועוד אלפי המעריצים שנחתים), ואחרי הכל, רד הוט כן רוצים להרוויח מזה משהו, מה שגורם לכרטיס לעלות בסביבות ה-300 ש"ח...ואני לא בטוח מי ישלם כל כך הרבה מכל מי שהחתמנו...בקיצור, יש עוד הרבה חשיבה לעשות לפני שמקימים עצומה בסדר גודל כזה....

אלו כבר פרטים טכניים

ואל תדאג כרטיס לא יעלה 300 ש"ח אם האמרגנים רוצים שמישהו יבוא... לפני כמה שנים ווסטלייף ופייב הופיעו פה ביחד והכרטיס עלה 180 , ברור שאין מה להשוות אבל זה יותר מדי יקר כדי להיות הגיוני

idanem

New member
לא מזמן

ג'טרו טאל באו לארץ...הם הלכו לקיסריה....וכרטיס עלה 300 ש"ח, רד הוט ירצו להרוויח מזה משהו, אז הגיוני שהם ירצו כרטיסים במחיר דומה...

למעלה