תגידו...

תגידו...

אתם זוכרים שהרד הוט היו אמורים לבוא להופיע בארץ? אני זוכרת את זה טוב מאוד כי הייתי אמורה ללכת!! כבר היו כרטיסים!!!
מה שרציתי להגיד זה..שבטח לרובנו לא יצא לראות אותם בהופעה חיה..אז אולי נעשה עצומה על מנת להביא אותם לארץ..כל אחד מהפורום יחתים את כל מי שהוא רק יכול...ואפילו נלך ונשאל...ואז נשלח את זה לאן שהוא כדי שיצילו אותנו ויתנו לנו לראות אותם פה!!!.. כי הרי הם כבר מבוגרים ואם אנחנו רוצים שזה יקרה צריך לפעול ומהר. בבקשה אל תדחו תרעיון שלי ,...בוא נעשה משהו...אני מקווה שתהיה הענות מרובה .. "זה לא יתממש אם לא נתעקש"

אני לא רוצה להיות כלבה אבל...

אני לא חושבת שזנ יעבוד. ובאמת שאני לא רוצבה לניות כל כך מגעילה ואני באמת רוצה שהם יגיעו אבל אני לא חושבת שעצומה תצליח. לפי דעתי עם עושים עצומה צריך לצרף מכתב אישי לאנתוני/פלי/ג'ון/צ'אד ולשלוח להם לבית

לדעתי...

צריך שמישהו יארגן עצומה, ידפיס במחשב עם טבלה כאילו למילוי חתימות ואז יצרף את זה להודעה בתור קובץ וכל אחד (מי שיכול) ידפיס את זה יחתים מלא אנשים ושהעצומה תיהיה מלאה יסרוק את זה ויוסיף את זה הוא בתור קובץ ומישהו יארגן את הכל ביחד וישלח את זה לאן שצריך... אם מישהו פה חבר במועדון המעריצים שלהם באתר הרשמי הוא יכול לעשות משהו (אני לא כל כך יודעת מה כי אני לא חברה).... לדעתי אם ננסה ממש העצומה אפילו תגיע לאנתוני/צ'אד/פלי/ג'ון הביתה..!!

לא הבנת...

אני התכוונתי שכל אחד בפורום ידפיס את העצומה ויחתים מלא אנשים (כולל את עצמו) ואז יסרוק את העצומה חתומה ואז מי שיוכל או מי שמבין בזה ינסה לשלוח את זה לאתר הרשמי או משהו..

לא זה בסדר

מה צריך יותר, פשוט צריך עצומה..רק חשבתי שאם אנחנו רוצים לשלוח את זה אז זה לא צריך להיות באנגלית?.. ואפשר לקרוא לעצומה הזאת "זה לא יתממש אם לא תעקש" ..או בעצם באנגלית .. למישהו יש רעיונות ..ומתחת לזה נעשה הסבר קצר למה לחתום.. ונתחיל להחתים.. חשבתי שאם אנחנו לוקחים ברצינות את העניין (ואני מקווה שכן) אז אפשר להפגש כמה וללכת למקום שיש בו הרבה אנשים (קניון, כיכר דינגוף) ולהחתים..

אצלי בבית הספר יש מלא שאוהבים

רד הוט... רד משם אני משיגה לפחות 50, רק מהשיכבה שלי...

אבל פה בגן יבנה מלא אנשים יחתמו...

ובאשדוד.. אל תדאגי עם קצת נחישות נצליח להתים 70 דפים כמו זה...

אני גרה בגן יבנה...

ואין לי כל כך אפשרות להגיע יותר רחוק מאשדוד... אין לנו פה אוטו... אח שלי עם האוטו גר ברמת גן...

אוקיי.. ..

אז יש פה מישהו או מישהי שכן יכולים להפגש???? כמה שיותר חתימות ככה יותר קרוב..לחלום

למעלה