תגידו... למה יאיר לפיד כל הזמן לובש שחור? כאילו, מה ניסגר איתו?! וכן,משעמם לי
F free soul New member 28/12/04 #1 תגידו... למה יאיר לפיד כל הזמן לובש שחור? כאילו, מה ניסגר איתו?! וכן,משעמם לי
א אבי גדור New member 28/12/04 #2 אפרופו יאיר לפיד מה יש לו למכור? אני לא בקי גדול, אבל ממש לא הצלחתי להתרשם. חיפשתי כישורים באיש הזה ולא כל כך מצאתי. שוב, יתכן שאני טועה.
אפרופו יאיר לפיד מה יש לו למכור? אני לא בקי גדול, אבל ממש לא הצלחתי להתרשם. חיפשתי כישורים באיש הזה ולא כל כך מצאתי. שוב, יתכן שאני טועה.
ד דניאלההה New member 28/12/04 #3 למכור? הוא מקסיםםםםם,,, שחור גברי וחוצ מזה הוא חכם. גררררררררררררררררררררררר יאיר לפיד.
ד דניאלההה New member 28/12/04 #15 אביגדור הגזמת !!!!! ברור הוא אדם חכם מאוד תקרא אותו בעיתונות , הוא כתב ספרים עשה סרטים להמשיך? אה והוא גם חתיך.
אביגדור הגזמת !!!!! ברור הוא אדם חכם מאוד תקרא אותו בעיתונות , הוא כתב ספרים עשה סרטים להמשיך? אה והוא גם חתיך.
M masmer76 New member 30/12/04 #38 עושה סרטים וכותב ספרי = חכם??? כאילו, what the fuck??? זה מה שעושה אותו חכם??? get a life!!! איזה מושג מעוות על חוכמה יש לך, שתהיי בריאה... בהלם!
עושה סרטים וכותב ספרי = חכם??? כאילו, what the fuck??? זה מה שעושה אותו חכם??? get a life!!! איזה מושג מעוות על חוכמה יש לך, שתהיי בריאה... בהלם!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 28/12/04 #17 הוא מקסים ..הוא שקסי .והוא חתיכת גמד !! בחיי .. ראיתי אותו ואפילו נגעתי בו (אבל זה לשירשור אחר ) והוא נמוך לאללה..... הוא נראה כזה אפרורי במציאות .. אין מילה אחרת לתאר אותו .. הוא ממש לא כמו שהוא נראה בטיוי ..
הוא מקסים ..הוא שקסי .והוא חתיכת גמד !! בחיי .. ראיתי אותו ואפילו נגעתי בו (אבל זה לשירשור אחר ) והוא נמוך לאללה..... הוא נראה כזה אפרורי במציאות .. אין מילה אחרת לתאר אותו .. הוא ממש לא כמו שהוא נראה בטיוי ..
M masmer76 New member 30/12/04 #41 גם את עשית את יאיר לפיד? אחותי עבדה איתו במעריב, לפני שהוא עבר לידיעות, והיא מספרת שחוץ ממנה ( כי היא נשואה ), הוא זיין את כל הבנות במערכת... פשוט עבר בחורה בחורה...אפילו היה לו חדר קבוע באיזשהו מלון, שלא נזכיר את שמו... הכל בדוק...
גם את עשית את יאיר לפיד? אחותי עבדה איתו במעריב, לפני שהוא עבר לידיעות, והיא מספרת שחוץ ממנה ( כי היא נשואה ), הוא זיין את כל הבנות במערכת... פשוט עבר בחורה בחורה...אפילו היה לו חדר קבוע באיזשהו מלון, שלא נזכיר את שמו... הכל בדוק...
M mich78 New member 30/12/04 #43 מממממ ולמה טוב המידע שנידבת פה בחופשיות למה להכפיש סתם שם של אדם מה שהוא עושה זה ענינו... ולא עניינינו
מממממ ולמה טוב המידע שנידבת פה בחופשיות למה להכפיש סתם שם של אדם מה שהוא עושה זה ענינו... ולא עניינינו
פ פני בובה New member 28/12/04 #4 אולי הוא חושב שהוא שמן ורוצה ליצור אשליה שהוא רזה. מה זה משנה מה הוא לובש, הוא עדיין נראה מצויין לגילו.
אולי הוא חושב שהוא שמן ורוצה ליצור אשליה שהוא רזה. מה זה משנה מה הוא לובש, הוא עדיין נראה מצויין לגילו.
פ פני בובה New member 28/12/04 #8 פריסול - איזו טלפטיה! בדיוק הוא ענה לך על השאלה עכשיו - אמר שהוא לובש תמיד שחור כי הוא עיוור צבעים... מהר מהר תשאלי אותו עוד משהו!
פריסול - איזו טלפטיה! בדיוק הוא ענה לך על השאלה עכשיו - אמר שהוא לובש תמיד שחור כי הוא עיוור צבעים... מהר מהר תשאלי אותו עוד משהו!