תגידו...

Knotted String

New member
אני לא שוללת.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני כן שומעת שירים של אבריל. יש לה שירים, במיוחד מהדיסק החדש, שהם באמת טובים. אבל יש הבדל בין פוזה, לבין להיות צבוע ומעצבן. ובין להיות פוזה ללא לדעת את המקום שלך. ואם היא מסוגלת ללכלך על אלאניס מוריסט שהיא, ולא משנה את מי תשאלי, יוצרת הרבה יותר מוכשרת מאבריל לאבין, אז אני לא מרגישה שום כבוד אליה. לא אכפת לי מי היא, ואיך היא מתלבשת, ואיך היא מגדירה את עצמה. אבל מאד אכפת לי כשהיא אומרת שאנשים שמתלבשים כמוה מגעילים אותה, או שאלאניס צריכה להתקלח כי היא מסריחה ועוד כל מיני דברים כאלה. זה פשוט מגעיל. והפוזה של ג"ש היא אחרת לחלוטין.

sha na na revol

New member
מבחינתי,

לא אכפת לי אם יורדים על אלאניס.
אבל אכפת לי שאבריל עושה זאת, כי אז מה לעזאזל היא חושבת לעצמה?! תכל'ס הן די אותו הדבר, חוץ מזה שאלאניס שיחקה בסקס אנד דה סיטי (בתור לסבית!) ובדוגמה (בתור אלוהים, nevertheless) ולכן היא מגניבה, ואבריל היא סתם אבריל.

S m e l l y Cat

New member
מה? אותו דבר? איזה בולשיטO_O

ומה הקשר בכלל לזה שהיא שיחקה? \: הן לא מנגנות אותו דבר ולא שרות אותו דבר ולא באותה צורה ולא שום דבר ואל תנסו להשוות ביניהן בכלל כי הן _לגמרי_ לא אותו דבר.

sha na na revol

New member
לדעתי כן,

אבל כמו שאמרת אני אמסה לא להעליב אף אחד. וציינתי את זה בתור הדברים הטובים היחידים- לדעתי- שהיא עשתה, כשאני לוקח את כל הקריירה שלה בחשבון.

Knotted String

New member
פינץ'../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

חברה שלי טחנה לי את Letters to you עד שהתמכרתי.
מושלמים שכמותם. ואת גולדפינגר אני אוהבת מאז ששמעתי את דה אינוסנט, והתחלתי לשמוע שירי גולדפינגר. כנ"ל על מסט.

the z girl

New member
לקיס יש קונדומים ../images/Emo6.gif

אני רוצה שהפעם הראשונה שלי תהייה עם קונדום כזה
חח

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

להוא יש מיץ תפוחים?! (מיזה היה? פיפטי סנט? נלי? שיהיה
) אני רוצה שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מיץ תפוחים
*עזבו אני מאושרת ומדברת שטויות
*

RoCk StaR 1

New member
דווקא מתאים להם...

לחלק כרטיסים להופעות ודיסקים בחינם..סתם לא אם כן- בגלל שהם כאילו יודעים איך זה להיות ילד עני וזה ואולי יש להם מעריצים שאין להם כסף לבוא להופעות וזה..אבל חוצמזה..אין להם סיבה לעשות דבר כזה....

למעלה