תגידו...

RoCk StaR 1

New member
תגידו...

ב- I Just Wanna Live בקטע הזה- Got an interview with the Rolling Stone They're saying,"Now you're rich, now you're famous" Fake ass girls all know your name and Lifestyles of the rich and famous Your first hit aren't you ashamed of the life wer'e living.... מה נראה לכם שהם מתכוונים? שכאילו פעם הם חשבו שהסגנון חיים הזה הוא לא בסדר ועכשיו הם בעצמם חיים אותו בלי בעיה?....

brody armstrong

New member
הם מדברים על זה שעכשיו בגלל שהם,

מפורסמים ועשירים-כמו אלה שהם מבקרים בלייף סטייל כולם מעבירים עליהם ביקורת... וראיתי כבר מלא כתבות (לא של ביקורת רעה) בסגנון של- GOOD CHARLOTTE reach,famous happy? not really.

אז מה זה בעצם אומר על גוד?

שעכשיו הם חיים את הלייפסטייל של ריצ' אנד פיימוס ? או שלמרות הכסף הם ממשיכים לחיות רגיל?

brody armstrong

New member
מה שהם טוענים זה שאחרים אומרים

עליהם ש-הם עכשיו חיים את הסגנון הזה שהם העבירו עליו ביקורת-לייף סטייל אוף דה רייץ' אנד פאמוס,הם לא אומרים שעכשיו אנחנו עשירים איזה כיף וזין על כולם...זה הביקורת שנותנים להם עכשיו. לדעתי-כמה שהם מפורסמים ועשירים עכשיו,ושהם קצת התמסרחו,הם לא שוכחים מאיפה הם התחילו =|

Knotted String

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שנכנס שוב לדיון "מסחור = איכות זה לא נכון"? גוד שארלוט הם אחת הלהקות הכי ממוסחרות שאני מכירה. זאת עובדה. יש להם בובות, למען השם.

RoCk StaR 1

New member
חחחחחחח

אין לי דעה בקשר לאם הם ממוסחרים או לא-אני לא מבינה מה זה אומר מספיק.. אבל אם מה שהם זה ממוסחרים וזה שיש להם בובות אומר שהם ממוסחרים..אז לדעתי זה לאו דוקא דבר כזה נוראי המסחור שלהם...

Knotted String

New member
אני אגיד את זה שוב../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כי אולי אם מספיק אנשים יגידו את זה, מספיק פעמים, זה ייתפס אצל כולם. מסחור. זה. לא. אמת. מידה. לאיכות. מסחור נגזר מהמילה מסחר, לפיכך, כל דבר שעושים ומקבלים עליו כסף הוא מסחר ולפיכך מסחור. להקה לא ממוסחרת היא להקה שמחלקת דיסקים חינם ולא מוכרת כרטיסים להופעות. כל להקה היא להקה ממסוחרת. הבעיה נוצרת כאשר מסחור פוגם באיכות ומונע מהמוזיקאי להתפתח כמוזיקאי. ואז זה רע. במקרה של גוד שארלוט, זה לא ככה בכלל. והם הלהקה הכי ממוסחרת בעולם נראה לי.

טוב יופי שאת לא מגזימה גם

בעולם????? נלי הוציא מיץ תפוחים משלו. מרי קייט ואשלי-יש להן ליין שלהם של בגדים ומה לטא לג'ניפר לופז יש בשמים וכל מיני שטויות.. לקיס יש כל דבר בעולם כולל קונדומים.. אז גוד הוציאו בובות אז מה????? חח דוגרי לא נראה לי מישו באמת הולך לקנות את זה. אבל את צודקת כל הלהקות ממוסחרות בעצם..שהם מוכרות דיסקים וחולצות אבל יש מקרים שאנשים כבר מגזימים.. אבל גוד לא ירדו במוזיקה אלא להפך..

EleVaTioN

New member
חחחח מממממממה??../images/Emo129.gif

מיץ תפוחים?! טוב שהוא לא נסחף :S וקונדומים3$?^?^$@

Knotted String

New member
האמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יש להם בובות, שני ליינים של בגדים, בילי הוציא גיטרה, והיו עוד כאלה דברים. אבל מה זה משנה בכלל? את שומעת מוזיקה בגלל הבנאדם שעושה אותה, או בגלל שאת אוהבת אותה? מצידי, כמו שאמרתי כבר, שיילבשו מה שהם רוצים, שיעשו מה שבא להם, שיהיו זקנים בני שמונים עם קוצב לב, לא אכפת לי. לי אכפת מהמוזיקה. ותכלס, הם השתפרו בהרבה. אז הנה.

brody armstrong

New member
*אממ סורי על הוויכוח שפתחתי פה-

לדעתי יש בהם קטע ממוסחר קצת,וחס וחלילה לא אמרתי שזה מוריד מהאיכות שלהם!!! זה פשוט גורם לזה שכל ילדה שאוהבת את אבריל וחברותיה אוהבת אותם..כאילו אני אוהבת אותם די הרבה זמן ושלא הכירו אותם יותר מדי זה הייה יותר חביב. =|

Knotted String

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני עכשיו בכיתה י"א. את גוד שארלוט מצאתי ממש ממש במקרה בסוף כיתה ז'-תחילת ח', לא זוכרת בדיוק. עד אז שמעתי פופ פלסטיק נוראי (
תקופה אפלה בחיי) ומאז, התחלתי לשמוע אותם ורוק בכלל. עד סוף כיתה ח' כבר ידעתי את כל השירים שלהם (כולל TYAH) בעלפה, ואני וחברה שלי הכרנו בגלל ששמענו אותם מלא להקות מצויינות כמו מסט, פינץ'
, גולדפינגר, אליסטר, לס דן ג'ק, סטורי אוף דה ייר, ניו פאונד גלורי ועוד מלא. וגם את אבריל שמעתי (עוד לפני שהיא התחילה להתפרסם בכלל) אבל היא פוזה, ואני שונאת פוזות. בכלל, פתאום כל פקצה שניה מזמזמת לי את סקייטר-בוי, והדבר הכי עמוק שכותבים על גוד בעיתוני נוער זה "שיו, איזה כוסונים הם". כשאנשים שמעו אותם בשביל המוזיקה (אני בכלל לא ידעתי איך הם נראים בערך חצי שנה) זה היה הכי טוב ואמיתי.

RoCk StaR 1

New member
בדיוק כמונייי...רק

שאני התחלתי לשמוע בתחילת ז'..ואני רק בח'...חחח וכל הקטע של הפופ פלסטיק הבעע גם אני הייתי ככה וגם הקטע של אבריל.. =]

Knotted String

New member
יש לי..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שני דיסקים של ווסטלייף, אחד של בריטני (להגנתי יאמר שקיבלתי אותו במתנה!) אחד של נטליה אוריירו, ואחד של הבקסטריט בויז (גם מתנה) אני משתדלת להכחיש כל קשר אליהם.

Unaffected

New member
חח.

אני שמעתי פעם רק המורדים
אף פעם לא אהבתי בריטני ולהקות בנים מגעילות כאלה
התחלתי לשמוע שייגעצ ובלינק ..באממ...בכתה ה'
ואת ג"ש הכרתי באמצע ז' (אני בח')

חחח גאד גמאני!

אני עם גוד מכתה ה' חעחע P: פעם מזה אהבתי את אבריל אבל אז הבנתי שהיא פוזה פופניקית שמנסה לשכנע את עצמה שהיא פאנקיסטית... אף פעם לא הייתי בקטע של פופ ממש \:

KaUrO DoNo

New member
רק שתדעי...

שלגוד שארלוט אם כל הכבוד לא חסר פוזה אבל אני עדיין אוהבת אותם כי לפי דעתי עושים אחלה של מוזיקה ואז מה שלאבריל יש פוזה אני שונאת את אבריל אבל גם לה יש שירים לא רעים ביכלל במיוחד בדיסק החדש לפי דעתי לשלול מישהו בביגלל פוזה זה דפוק

למעלה