תגידו,

AmiTutiT14

New member
די הוא התגרש../images/Emo35.gif

יאאא... אני לא הייתי מתגרשת ממנו
יש לי משיכה רצינית להומואים

R O O L Y

New member
חחח התבלבתי...

הוא לא הומו (לפחות לא מודה בזה). תראי את הקישורים למטה...

AmiTutiT14

New member
מז'תומרת "זוגתו רונית"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אמרת שהוא גרוש... וחוץ מזה... למה שגבר יעשה את עצמו מן "הומו" כזה בתוכנית
לא סדרה, תוכנית. והוא תמיד ככה, גם בכתבות שלו ב"מעריב" (עם ה-וואטאבר, הכאילו, הדההה והאניוואר) וגם ב"לימוזינה עם גיל ריבה". אגה- הבן שלו ממש יפה!

מה אתן באמת אוהבים את התוכנית הזאת?

אולי היא תוכנית מצחיקה אבל לא בשביל שישי בערב וגם לו אדיר מילר. אלו רק תוכנית לאשכנזים!!

AmiTutiT14

New member
למה אשכנזים../images/Emo35.gif

אני מזרחית ואוהבת את התוכניות האלה! אתה לא יודע איך זה
המזרחיים משתלטים בסוף על הכל!! (סתם אני צוחקת, בלי לערבב עדות
)

אני גם מזרחי

אבל להם יש בדיחות כאלו של אשכנזים וגם הם בעצמם אשכנזים כולל המנחה! סבבה אם את אוהבת תהני לך על טעם וריח אין מה להתווכח אני גם רואה את זה, אבל לא מת על זה ממש כמו שאתן, אני מעדיף למשל את הבדיחות שב"איפה אתה חי?!" וכאלה

AmiTutiT14

New member
חחחח מה זה בדיחות של אשכנזים../images/Emo35.gif

אני דורשת דוגמא!
בבקשה

בת דורשת בת ת'קבל

בידחות של אשכנזים אלו בדיחות של יוצאי אשכנז קודם כל, ואלו גם בדיחות בעלי רמה גבוהה כאלו (לא שאני לא מבין ת'בדיחות כן! אל תעשי אותי טיפש אני מבין טוב מאוד, ועוד בכלל שזה בדיחות על הפוליטיקה ואני שולט בפוליטיקה). הן לא הבדיחות כמו של אלי יצפאן וכיו"ב. שהן בדיחות קלות כאלה ופשוטות שממש אבל ממש מצחיקות . הבדיחות של האשכנזים בדרך כלל גם נגד מפלגת "הליכוד" או נגד שאר מפלגות הימין שזה מעצבבבבן!!

AmiTutiT14

New member
כן אבל הבדיחות עדיין מצחיקות!

של אדיר מילר פחות.. כי בכללי הוא בכלל לא מצחיק.. אבל "משחק מכור" דווקא תוכנית מצחיקה לאללה! רק שתדע שבחיים לא הבנתי מה כולם צוחקים מהבדיחות של יצפאן

לא אמרתי שלא מצחיקות הבדיחות שלהם

מצחיקות אבל אם אני משווה אותן עם הבדיחות של אדיר מילר אז אני מעדיף אדיר מילר בהרבה יותר. ומה מצחיק בבדיחות של יצפאן? הוא פשוט בן אדם מצחיק אין שמכל ציוץ שלו מצחיק כל תזוזה שלו מצחיקה ולא רק! הבדיחות שהוא שולף בכזאת מהירות!! הוא פשוט בדרן מלידה, עליו את לא יכולה להגיד "לא מצחיק"!! אני לא חושב שיש אחד שישב בהופעה שלו או בתוכנית שלו ולא צחק בלו מעט. למשל הבדנים האלו אם אפשר לקרוא להם ככה אצלם הכל מבוים מראש, לפי דעתי, ככה שהם לא בדיוק היו מצליחים לשלוף בדיחות כמו יצפאן או אולי מילר. בקיצור תוכנית נחמדה יש להם את לא כל כך מוצלחת כמו שאת עושה ממנה(כמה רייטינג יש להם בכלל??, אני חייב לבדוק! הם לא ממוקמים בעשריה הפותחת לפי דעתי), וסבבה תהני לך!!! צפייה מהנה. אני גם רואה אותה כשיוצא לי שלא תחשבי אני שולל אותה לגמרי

R O O L Y

New member
אולי...

הוא התגרש (לפי מה שאני שמעתי) ועכשיו יש לו בת זוג - חברה. וגו'סי כזה חמודדדדדדדדד!
חחח...

AmiTutiT14

New member
../images/Emo41.gifרוני כנסי שניה../images/Emo26.gif

הבנאדם שרוט על כל הסכל
לבן שלו לא קוראים רק ג'וסי, אלא ג'וסי-טרטל. תקראי את זה: כשנשלחתי השבוע לאירוע מגבית-קנדה, שנערך לכבוד דודינו העשירים בבסיס חיל אוויר, קודם כל שמחתי שהציונות קפצה לסיבוב הופעות במולדת ורק אחר כך התחמשתי בשריון הציניות המקובל. בבית ילדותי אפילו המזגן שחרר ציונות ולמרות שאמא ת' עשתה איתי עבודה באמת נהדרת, החלום הציוני שבכור ילדיה יהיה הרמטכ''ל הבלונדיני הראשון התנפץ לרסיסים. זה קרה כשהשתחררתי מצה''ל מוקדם מדי לטעמה לטובת הגשמה עצמית, ולא לשם התיישבות בנגב נניח. כזו שהיתה מבריחה משם את כל השממה לקיבינימט וגורמת לאמא ת' קצת נחת בלב. אבל אמא ת' לא שוכחת לא סולחת ולא מוותרת. כשנולד בני הבכור ונכדה הראשון היא פצחה בפמפום ציונות ממוקד וגייסה את ג' וסי-טרטל לקורס קדם צבאי של החיים. אמא ת' קראה לזחילתו הטבעית פזצט''א, ובטרם עמד על רגליו כבר למד בהשגחתה להצדיע לדגל ישראל בגאון. למעשה, בכל פעם שבני חוזר מוויקנד אצל אמא ת' ומקיא עלינו ציונות מעשית, בעוד הביולוגית שוקלת קשירת חצוצרות, אותי זה מבדח מכמה סיבות: א. טוב שלא אבדה התקווה ושיש מי שמסביר לג'וסי, גם אם זה מוקדם מדי, לאיזה עם הוא נולד. ב. למרות שברור שמכות זה לא שיטה, טוב שהילד יידע להחזיר. ג. אם התפוח שלי לא נפל רחוק מהעץ, גם הוא כמו אביו הצולע יאהב את המולדת אפלטונית ויחפש כלה עם גרין קארד. ו-ד. למרות שאמא ת' מכחישה את כל האמור לעיל, לחשוף עוללים מקומיים לציונות זה אפקטיבי כמו לחשוף את אלי לוזון לשמש. שיזוף ברונטי לא ייצא מזה, מקסימום קצת כוויות. הוא נראה לי ממש אדם מתוסבך

shv2004g

New member
אני נאלץ להגיע לפרק עשר!

בסיפור הפורום! הפורום הופך להיות פורום גיל ריבה ובנו הקטן ג'וסי!

shv2004g

New member
נכון!

אבל את תפתחי פורום משחק מכור אז גיל ריבה יהיה אחד הכוכבים שם! ותוכלי לשים תמונות שלו!

AmiTutiT14

New member
אני לא מצליחה לאפק את ההתלהבות

עוד שניה היא בוקעת מתוכי

למעלה