תגידו....

asi man

New member
נתחיל בזה..

שכל אחד פה יתחיל לקחת יוזמה במקום להתאבל. תפתחו שרשורים,תכתבו דברים על עצמכם. מה שבא לכם,העיקר שגם יגרום לתגובות של אחרים ואז יתחיל להיות מעניין. תראו איך נראה הפורום,אני אישית מתבייש,היה כל כך טוב פה,היו הרבה אנשים,מה נשאר עכשיו? 2-3 אנשים ומנהל פורום שלא עושה כלום (ועד מחר הוא יכול לתת סיבות,אבל כשהפורום נראה ככה רק אליו אפשר לבוא בטענות).

asi man

New member
הבעיה היא שהוא לא עושה...

אין לי משהו אישי נגד פבל,אבל גם בתקופה שהיו הרבה אנשים הוא לא היה מעורב. אני רואה מנהלים בפורומים אחרים שעל כל הודעה כמעט מגיבים,לא אמרתי שיהיה ככה,אמרתי שיהיה מעורב יותר,כי חוץ מלחסום ולמחוק שרשורים לא ראיתי פעולות מיוחדות. אז פבל,שכל אחד מאיתנו יקח יוזמה ויהיה נחמד. רעיונות לשרשורים? יש הרבה : פוליטיקה,חוויות אישיות,או סתם סקרים כאלה (לדוגמא מה השיר האהוב עליכם,מה אתם עושים בימי שישי וכו'. הבנת את הרעיון אני מניח). העיקר שיהיה מעניין. אפילו קישורים לאתרים או כתבות מעניינות יכול להיות מצוין.

CoooooL

New member
אני חוזר ואומר

אם יש לך בעיה מסוימת אתה מוזמן להתלנון להנהלת הפורומים בפורום המשוב (168) או במייל: [email protected]

asi man

New member
תראה..

אני שואל אותך אישית,אני לא מדבר פה על דיווח,אני לא מבין למה לי יותר איכפת מאשר אתה,שמנהל את הפורום,זה רק לטובה תאמין לי

*superstar*

New member
נו, ברור!

לא הייתי פה שבוע, ואתם מתייבשים. לא לעניין חברים!

asi man

New member
לא יודע למה אני עושה את זה

הרגשתי צורך להקפיץ את השרשור חזרה למעלה,עד שיש פה כבר שרשור מוצלח אסור שייעלם חחחחחחחחחח

למעלה