תגידו....

חמדונה

New member
חח אז אני אוסיף משהו

היי! אני חדשה (בפורום, לא בעיר), ולא ממש הבנתי... למה לעזעזאל שייפתח פורום שנקרא רחובות?! זאת עיר כל-כך כל-כך פתטית, ואתם לא רק שגאים על זה שחיים בה, אתם גם עושים פורום על שמה? אם מטרת הפורום הייתה לשפר את המצב האומלל בעיר, מילא. אבל לא זה מה שאנהי הבנתי מהיומיים האחרונים....... טוב וואלה עכשיו קראתי מה שכתבתי והבנתי שאני ממש סנובה-נובה, אם אתם נהנים כאן אז פאנן.... אבל דוגרי, נכון שזו עיר פתטית??

WTF?!

סליחה סליחה סליחה! רחובות לא עיר פתטית או איך שרושמים את זה!! רחובות זאת אולי לא ה-עיר אבל היא בהחלט יותר טובה מנס-ציונה או כל עיר בצפון(כמעט כל עיר), או כמעט כל עיר בדרום. אנחנו במרכז! מקום שאף פעם לא משעמם בו! סליחה, אבל רחובות בשום אופן לא פתטית!

asi man

New member
מה הקשר?!

אין כמו העיר רחובות! צריך לגור פה כדי להבין. ואת מוזמנת להסתכל בארכיון איזה 5-6 עמודים אחורים כדי לראות איך היה המצב פה עד לפני חודש וחצי. אין ויכוח בכלל על העיר,יש רק ניסיון להפוך את הפורום למעניין יותר.

ofiris

New member
ברור

עם כל הריבוי העדתי שיש פה... גועל נפש... בכלל עיר פתטית אין ספק.

נקודה למחשבה...

חשבתם פעם שאם לוקחים את המילה "פתטית" ומוסיפים ו', יוצא "פותטית"? זה משנה את כל העניין! עיר פותטית - יש לה פוטנציאל עצום!

asi man

New member
הערה קטנה..

יש לך פה ושם באמת משפטים חביבים,אבל מדוע אתה לא שותף פעיל איתנו? אני בטוח שכולנו נפיק מזה תועלת

כי..

לא תמיד יש לי מה להגיד.. כמו למשל להעיר בנושא העירונוער וכאלה ותגיד, סלוניק הטיפוס המפוקפק הזה, חבר שלך?

סלוניק

New member
הייתי שמח לכתוב באופן פעיל,

אבל... לצערי אין הרבה מה לכתוב על רחובות, סורי.

asi man

New member
לא רק על רחובות

בשרשורים שאנחו התחלנו פה לפתוח (חוץ מהשרשור הזה),פשוט תהיה יותר פעיל בתגובות

asi man

New member
דוגרי...

זה עצוב עוד יותר לראות שהשרשור הזה,שמדבר על האפרוריות של הפורום,הפך כבר לשרשור המרכזי פה. זה מה שאתם רוצים לעשות? לשבת כולכם על השרשור הזה ולהגיד כמה יבש לכם?? תתחילו לפעול איפה היוזמה?!

למעלה