תגידו....

asi man

New member
תגידו....

גם אתם מרגישים שאם לא יהיה פה שינוי רציני הפורום הזה יהפוך להיות משותק?? איייי...איפה הימים האלה שכל 5 דקות הפורום היה מתעדכן בהודעות,ביחד עם שרשורים של מעל 80 הודעות...
פבל...אתה מנהל הפורום אתה שם לב שיש פה אולי 3-4 אנשים שבאמת פעילים?? מה אתה עושה בעניין? אם לא יהיה פה עניין אז תוך זמן קצר גם לאנשים האלה לא יהיה מה לעשות כאן!

asi man

New member
אמממ...

האמת,לא ברור לי איך היו פה כל כך הרבה אנשים והם פתאום עזבו. חלק מהסיבות זה גם ריבים שיוצרים תחושה לא נעימה פה. אבל באופן כללי,גם את די נעלמת ויש פה עוד המון ,כאילו אנשי הפורום הקבועים פשוט החליטו להם להיעלם. (חוץ מפיטר שהוא עובד).

PePener

New member
הנה בהפסקה ממשמרת למשמרת

...באתי להגיד שלום, חחחחחח האמת באמת לא יוצא לי לבוא לכאן הרבה ואני מגלה מידי פעם כמה הודעות חדשות ואנשים חדשים שלא מצידים את עצמם, חחחח. אבל בהחלט אנחנו זקוקים לשינוי לצערי אוכל לתרום לשינוי רק בתחילת החופש הגדול ועד לגיוס, כך שאני מקווה שהפסיכית הראשית שלנו (נחשו מי) וכל הקבועים והחדשים ישארו וישאירו את הפורום חי. לא שאני ממש מתכנן שינויים גרנדיוזיים, אבל אולי יהיה נחמד בעתיד.

Efrat44

New member
ממ..הפסיכית הראשית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif ../images/Emo42.gif

F a i r y Girl

New member
תשמע.. נכון שכתבתי פה יותר.. אבל...

שים לב שנניח היה את הריב על טל ושטויות כאלה, ולי זה לא מתאים... כי אני נכנסת לפה..ואני רואה שרוב החברים פה(לא כולם..) בכיתה י"ב פחות או יותר.. ואני מפצפה מאנשים כאלה להתנהגות בוגרת ולא התנהגות קטנוניתצ וילדותית כמו חלק מהשרשורים שהיו פה... מן הסתם מה שאני אומרת לא ישפיע על אנשים פה. אז כשאני רואה שרשור שיש לי מה לכתוב בו.. אני מגיבה.. אחרת לדעתי אין טעם.

asi man

New member
אז...

את מוזמנת לכתוב פה יותר,אני בטוח שכולם יהנו מזה

ofiris

New member
מעניין...

הרי שאם את כותבת בקושי משמע את חיה וקיימת (אמנם לצער כמה מאויבייך הקיצוניים).

ofiris

New member
הסיבות.......

כמה אנשים בקהילה הרחובותית מנסים לפגוע באווירה השקטה ששוכנת בין הודעות הפורום הקטן(למזלנו, לא קטנטן כחלקנו- גב' סגל הנכבדה שקלקלה את האווירה בשבועות האחרונים) שלנו.

asi man

New member
אני לא יודע אם אתה ידעת אבל...

עד לפני חודש וחצי-חודשיים היה פה אחלה פורום שבעולם. באמת מתעדכן בצורה מרשימה,לא היה רגע אחד משעמם פה. אבל אחרי הסערה הגיע השקט..ויותר מדי שקט פה..מת..

Efrat44

New member
נכון.. פעם היו כ"כ הרבה.... ../images/Emo42.gif

הודעות ותגובות בפורום הזה
הייה שווה
עכשיו קצת שקטט... אבל עוד מעט יהיה מעניין! זה בתכנון..... חח

היי אתה!

תפסיק להאשים אנשים ולנסות עוד פעם להעכיר את האווירה. אני לא הספקתי לקרוא את כל שירשוי הזוועה שהגיעו לפורום הקט מפאת חוסר זמן (או בעברית, הגעתי אחרי שהם נמחקו). אני לא רוצה לדעת ואני לא רוצה להבין. אולי אתה וטל תעשו סולחה. ובכלל כל מי שרב (תראו איך זה קשה לעשות בין שני אנשים, אז מה יהיה עם שני עמים...).

ofiris

New member
בשמחה

לעולם לא הייתי מסוכסך איתה, אולי היא איתי. בכל אופן, אם היא חושב שהאווירה עכורה, היא מוזמנת להתנצל.

CoooooL

New member
../images/Emo26.gif

מה אתה רוצה שאני אעשה בעניין? שאני אמשוך אנשים לפה? אתה לא יכול להכריח אנשים לכתוב בפורום. וד.א הפורום מעולם לא היה הומה אדם

asi man

New member
חשבת על זה ש..

..אתה בעצמך יכול להיות יותר פעיל? טוב באמת שאתה עונה פעם בשנה,תשתתף גם אתה,הפורום מאבד את העניין שבו כשכל אחד קודם חושב על עצמו ולא על טובת הכלל

חזרתי אחרי שתיקה ארוכה!

לא...סתם מישהו זוכר אותי בכלל? אני הייתי האורטניקית היחידה פה בפורום!! והמחשב הלך...! אבל אני פה=]

asi man

New member
אני מקווה שזה אומר שאת חוזרת אלינו

כי אנחנו צריכים אותך כאן

Yeah!

ברור שאני חוזרת:) אבל אני רואה שבאמת הפורום נהיה שקט. אולי הגיע הזמן להחיות אותו?

למעלה